phoEnix16

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Nasmejah se zato što si me zagolicala svojim perjem :), pravom kombinacijom reči u trenutku
    Не познајем те, али некако слободно могу рећи да си то заслужила...
    Тако ми говори интуиција, а она ме ретко превари...
    Само остани своја...Много вредиш...Некима...Велики поздрав!!!!
    Срећан рођендан!!!
    (знам да раним три дана, али ако ти сад не честитам, заборавићу касније)
    Желим ти да заувек останеш сањар, јер је то нешто твоје, твоје и ничије више.
    Желим ти да заувек останеш таква каква си, да останеш романтична и паметна и да још дуго засењујеш друге својим стиховима!!
    Желим ти пуно лепих догађаја који ће ти, између осталог послужити као добра инспирација за твоје, никад умируће и јаке стихове...
    Желим ти пуно тога, стварно...
    Само ми остани таква каква си...
    Огроман поздрав...
    Paaaa...da improvizujem kad ne znam šta me pitaš: zato što su jutra tako memljiva, pepeo očima misao peče, hoće li, O hoće li....doći veče? :rtfm:
    ,,Ima(m) li te u ovim bezimenim
    bezvremenim
    bezbojnim
    bezvazdušnim danima
    bar u okretanju misli?''
    -bez komentara-
    ,,Koliko je samo novembra danas obelodanjeno...
    Gavran je sleteo pored moje stene.
    Drugi, treći, četvrti...
    Po prvi put nisu graktali
    pokušavajuči bezglasno da mi kažu
    da nijedni drugi sem ovih 10 prstiju
    što imam zakačene za ruke
    nisu zaduženi za slane vode mojih obraza.''
    Predivno, stvarno, nisi mogla to bolje reći. Kad pročitah ove sihove, joj....
    Život mi izmeniše.... Jedno veliko HVALA i još jedno veće SVAKA ČAST!!!!
    Hvala za prozor kroz koji pogled luta po novim, predivnim i opet poznatim pejzažima.
    Svaka čast na ovolikoj kreativnosti i mogućnosti da neko komplikovano osećanje prikažeš tako verno prostom igrom reči. Eto, toliko od mene. :):):):)
    ,,Vreme je promenjeno.
    Lepe se reči za prste
    i pokušavam da ih obrišem papirima i perima.''
    Duboki naklon.....
    Aha, pa dobro, pokušaću da ga se setim pa da ti čestitam.
    Kao da su duplirane? Zar stvarno deluje kao da sam starija?
    Bož' sačuvaj.... :) Nikad sebe tako nisam posmatrala... Pa ti ima na kraju da mi izmeniš celokupan pogled na sebe i svoje ja! :) Hehe, veliki pozdrav!!!
    Usput, skoro sam pročitala jednu tvoju pesmu i jako, jako mi se svidela, ne znam tačno kako ide, samo znam da sam sebi dopustila da je isuviše subjektivno osmotrim, tako da, svaka čast, stvarno umeš da kažeš ono što ja nikad ne bih. Duboki naklon.... :)
    Ne znam da li sam glupa ili šta, ali stvarno ne razumem. Stvarno bih volela da znam bez mozgalica, trenutno sam iscrpljena od učenja i nisam sposobna ništa više da zaključim ili da prokljuvim.
    Ja bih ti lično dala 18 ili čak više, al sad, više nisam ni sigurna. :) Smešno....
    He he, simpatično. :)
    Hvala na komentaru.
    Nadam se i ja tom naslovu, samo se onda pitam šta ćemo mi čekati?
    Pozdrav :):):):)
    Čik pogodi!
    Šalim se. To se na neki način odnosilo na ljubav
    Ali na neki način. Na drugi način odnosilo se na poštovanje
    Uglavnom to. Inače, to sam danas napisala na času. Šta misliš ovako? Na šta liči?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back