gibica

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • njaoooooooo Super, HVALA...rodjus još se slavi..eo deo ekipe i sutra dolazi...tako da nikada nije kasno za lepe reči..Cmokitj Gib...veliko si :heart:

    Ž

    cocktail1.jpg
    Nisam znao gde da pitam na forumu pa evo da se obratim vama kao moderatoru.
    U pitanju je internet preko mobilnog telefona,pa nisam mogo da nađem nekako srodnu temu o tome ili su bila pitanja postavljana na sajtu za mobilnu telefoniju ili na sajtu za računare i internet.
    U pitanju je program koji je u široku primenu na Android platformama kao i na apple platforme.
    Program uz pomoću koga se veoma brzo i jednostavno pristupa forumuma koji koriste taj neki neznam ni ja kako da ga nazovem.Ako kojim slučajem posedujete neki Android telefon možete da proverite o čemu se radi(mada sam ubeđen da vi kao moderator to znate)
    Program se zove Tapatalk,sliži samo za sajtove koji imaju forume http://www.tapatalk.com/
    Dali imate u planu da se uz pomoću tapatalka može pristupiti Krstarici.
    Pročitajte na link koji sam vam postavio(mada je moj engleski veoma loš)

    Smatram da bi se tako povećala posećenost sajta.

    Samo onaj ko nije probao program nezna o čemu pričam i koliko pomaže.
    Postovanje. Imam pitanje, ne znam kome da se obratim. Da li je moguce da se odaju privatni podaci koji se ostavljaju prilikom uclanjenja? dakle, desila se jedna situacija, gde neko ovde tvrdi da je zvano sa mog kucnog broja a zapravo je neverovatna situacija da je enko mene uznemiravao na kucni broj, shvatae sta hocu reci? zato je to sumnjiovo jer je neko na temi Filozofija pominajo mene a zapravo mene uznemiravali na kucni broj. S obzirom da mene ovde niko ne zna licno, da je moj tajni broj kuce tajni broj, da li ima nacina da se utvrdi da li je neko odao informacije ko ima pristupa tome? Ja cu svakako uzeti listing i utvrditi o kome se radi.
    Ja sam pokusala da otvorim nalog za mog druga koji nema kompjuter a izradjuje kuhinje i zeli da se oglasi.Prvo sam objavila oglas pod mojim nalogom mirar medjutim posto ga niko nije zvao palo mi je napamet da su ljudi verovatno shvatili neozbiljno oglas da zensko izradjuje kuhinje,namestaj.Tako da to nije dupliranje naloga vec mi je on rekao tekst sta da napisem u njegovo ime.Nema kompjuter da to sam uradi

    pozdrav
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top