Deuce

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Pa vidim da si se bacio na ukrasavanje. Nije valjda to najzanimljivije ovde? Ma ja sam vise na fejsu, igram neku igricu tamo. Ovde dodjem po navici, pregledam neke teme koje inace pratim, i to je to. Nisam ni ja gledala nista odavno, al vidim ovaj u bioskopima pa reko da vidim da l si bacio pogled. Skinula sam jedan film jos pre dva meseca i jos ga nisam pogledala, Ne postizavam. :)
    http://2.***************/_b92puY_pTEw/TE4T7z1OT5I/AAAAAAAABs0/Lz8kMruMDkI/s1600/ice+cream.jpg
    Da, da, ekspert sam. :cool:
    Slazem se, jesu misticni, ezotericni.

Svojevremeno sam se raspitivala za japanski jezik (vise me privlaci od kineskog) u Eduka centru.
    Mesecno se placa oko 5 000 rsd i kurs traje 7 meseci (2 casa nedeljno).
    Cini mi se da je skupo. No, zelja mi ne manjka, volela bih nauciti jezik. :)
    Hvala za inspiraciju. :cmok2:
    Svakako cu pogledati i preneti impresije. :)
    I sama smanjenim intenzitetom gledam filmove u poslednje vreme, mnogo vise citam.
    Kako se cita ovaj simbol levo? Kakvo mu je znacenje?
    Auuu sam bezobraznaaaaa...... E vise citkam nego sto pisem, a i izbegavam komp oci sam sve unistila... dobila dioptriju od preterivanja.... :P Skinula sam "Chloe" al nikao da ga pogledam a svideo mi se trailer i preporuke... Stra redis ti? Sve ok?
    Haha znam ja da pratis...:D ;) Nazalost, nema volsebnih vracanja, ali sigurno ti je ostao jos neki favorit...Proveri ti to dobro...Boze kako lobiram :p
    hehehe sa tom pesmom ne mozes da pogresis :)
    pa evo, napreduje turnir i kraj se blizi polako...:) daj nemoj zezati nego se prikljuci sad kad je najzanimljivije :p na temi je sve u redu :p
    pusto žensko,
    al meni lično je tenutno ciklus, znam da to nije nikakav izgovor ali ovog meseca je nekako posebna o.O
    Pa, SVIMA se dopao :D
    doduse ja se iskonski trudim da se izdvojim od vecine (ako je moguce pod neko mirno drvo gde mogu da slusam muziku i citam knjigu)
    pa,me samo svi ti hvalospevi dodatno odbijaju od gledanja filma
    sto se tice posta ,nemoj se vredjati ,ali nisam zeleo da ga citam zato sto se pomen doticnog ostvarenja i sveopsta pomama za istim u meni budi najgore oblike gadjenja
    a,sto se tice izraza ,obozavam ga i volim da ga koristim ,ali kako sam prestao ,a nisam dobio priliku da ga cujem bilo gde drugde sam poceo da ga zaboravljam . Doduse hvala bogu ,pa uvek imam i znam koga da pitam :D
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back