Nedavni sadržaj od славе шеки

 1. С

  Niške TV stanice

  Моје мишљење је да је најозбиљнија ТВ 5 и донекле Нишка.. Ове остале нису успеле да привуку моју пажњу. Поготово Белами,на моменте ми делује толико шарлатански...Могу ја да схватим да водитељи желе да буду опуштени,али треба имати и неку меру у томе.Него,кад видим како се она Јована на РТС 1...
 2. С

  Niško kafanče

  У праву си,Нишлијама су изгледа дражи други форуми него овај наш! Или не воле да куцкају по компу?
 3. С

  Niško kafanče

  Зна ли ко да ми каже да ли је објављен списак добитника градске стипендије за ученике,студенте,спортисте и тд. коју даје град Ниш и има ли тог списка негде на нету?На официјелном сајту Ниша нема никакве информације.
 4. С

  РАШО,КАД ТИ ЈА БУДЕМ ИСПРИЧАО КАКО САМ РАСПРАВЉАО У ПАРКИНГ СЕРВИСУ,БИЋЕ ТИ И СМЕШНО И ТУЖНО ...

  РАШО,КАД ТИ ЈА БУДЕМ ИСПРИЧАО КАКО САМ РАСПРАВЉАО У ПАРКИНГ СЕРВИСУ,БИЋЕ ТИ И СМЕШНО И ТУЖНО !!! ПА ОНИ ,ЧОВЕЧЕ , ДАЈУ СЕБИ ЗА ПРАВО ДА НАМ ОГРАНИЧАВАЈУ СЛОБОДУ КРЕТАЊА ! НАПИСАЋУ ОПШИРНО О ТОМЕ НА ФОРУМУ ДА ВИДЕ СВИ !
 5. С

  Lyoness! Zarađujte dok trošite novac!?!

  МЕНИ СЕ ПОСЛЕ ДАНАШЊЕ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ КОЈОЈ САМ ПРИСУСТВОВАО ЧИНИ ДА ЋЕ СЕ ИПАК КАЈАТИ ОНИ КОЈИ С ПОДСМЕХОМ ГЛЕДАЈУ НА LYONES ! ПРОБАО САМ ЈА ВЕЋ НЕКОЛИКО МЛМ СИСТЕМА-HERBALIFE,ORIFLAME,ПРОДАЈА СРЕБРНЕ ВОДЕ,ПА И ЈЕДАН СИСТЕМ ГДЕ МИ ЈЕ ПРОПАЛО 1830 ЕВРА, АЛИ СЕ ОВО ИПАК РАЗЛИКУЈЕ ЈЕР ПАРАМА КОЈЕ СИ...

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.