Quantcast

Nedavni sadržaj od rozanov

 1. R

  Nemacki ULTIMATUM: Kosovu stolica u UN, prodaja EPS, raskidanje odnosa sa Rusijom

  Од Шваба? Шупаљ нос до очији, ето шта добијамо. Можда се и побунимо па идемо на нове изборе, у садашње посланике отерамо ус-раним штапом. Бар тога имамо сада, после поплаве
 2. R

  NEPRIJATNO: Putin ukida privilegije za Srbiju?

  Не треба. Треба ми да дигнемо свој глас против садашње ( чије ли то ?) власти у нас.
 3. R

  NEPRIJATNO: Putin ukida privilegije za Srbiju?

  То је тачно! Питам се само да ли је то Вучићева самовоља, или је све оно што је до сада говорио сам причао причу "за унутрашње потребе" или ипак вреди оно " ко једном изда..."
 4. R

  Василије Крестић: САНУ води антисрпску политику!

  Ovaj misleci akademikj ako zna tablicu mnozenja do 7, ja cu da pojedem kilo gova.na. Ти друже то већ једеш , а очито је да си појео и много више, само си се у бројању килограма зарачунао. Не мари. важно да ти прија!
 5. R

  EKSKLUZIVNO Toni Bler tajno doputovao u Beograd, na sastanku s Vučićem

  Тачно, нека нас Господ чува.Ипак, сви ови који су набројани се стиде. Стиде се свога премијера код којег је Блер дошао " у приватну посету": Не протестују јер би их било срамота да се због гов --та уопште и окупљају ( можда би оне невладине још написале у извештај да су поздравили дотичног! )
 6. R

  i jos jedan Nikolicev savetnik kriminalac, ovo postaje urnebesno

  Какво је то питање да лу су саветници нормални? Наравно да јесу. Питање је само ко их је бирао и по ком основу за саветнике. Не верујем да је то чинио тај чији су номинално саветници.
 7. R

  Dačić: Srbija će morati da usklađuje spoljnu politiku sa EU

  Ево га, почео је! Мада, можда је и почео на време, јер Вучић већ предаје ЕПС Немцима, а ко зна шта су се све још договорили . Узгред, акав ли ће се назив одабрати за СПС, хоће ли и то усклађивати са неком од еуропских странака?
 8. R

  Nemački RVE kupuje EPS?!

  А ми оглувели од слушања и читања како Меркелова хвали Вучића и приближавање Београда Приштини па никако да схватимо у ком грму лежи зец. Дакле треба нас скроз уништити а Русију што више спутавати да направи Јужни ток. Аферим Вучићу, а још није прошло ни 30 дана владања напредњака. Шта ли ће...
 9. R

  Crna Gora pooštrila sankcije Rusiji

  Не могу они да постану Шиптари, јер их ови неће. Могу само у Хрвате.
 10. R

  Кина запретила Америци!

  Запретила, или не, али добро звучи!
 11. R

  Поплаве у Србији

  Браво Руси! Чим је наша влада позвала, Руси су одмах стигли. Синоћ момка који чека превоз за Шабац интервјуше новинарка са РТС и он, поред осталог, захваљује Русима што су одмах доши да помогну. Није ми јасно зашто је тај део Радио БГ један тај део интервјуа избрисао, а није сигурно да није ни...
 12. R

  Džudžević: Bošnjaci će iz prezimena ukloniti "ić" i "vić"

  Пошто им је смишљено да су Бошњаци, дакле нова нација, можда ће сад бити Џуџис ?
 13. R

  UMALO LINČ! PASTOR: Gurali su me, psovali i pljuvali, niko mi nije prišao u pomoć!

  Зар Пастор нема и мађарско држављанство? Овде сам чула да су псовали оног Пасора који је њихов држављанин, а не наш.
 14. R

  Preti podela Evrope, ne samo u UKR

  Господин Штајнмајер нашао баш сад да говори о подели Европе када се наши журе и спремају да отворе она силна поглавља, где ће му душа. Може срчка да их ухвати, а могу и да побрљаве па да на брзину ураде неко "велико дело".
 15. R

  Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - III deo

  Прво,не раде за државу већ раде за власт. Е сад, чију и коју закључи сама. Да ли су недодирљиви? Нису. Питање је само ко има користи ( да, баш користи ) од њихове " недодирљивости" овде. Ко има користи од тога што о њима ћуте и НВО које раде по Србији је скоро реторичко питање. ПС Вратиће се...

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.