Quantcast
 • Dragi prijatelji, forum "Hobi" smo prebacili u kategoriju "Zabava" i pripojili smo mu teme iz foruma "Аlbumi sa sličicama" i "Strip i Anime".
Reefer
Reakcija
12.312

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Јесте историја уколико је истраживање прослости али је и много сажетије у смислу изучавања верског схватања.
  Много има о присвојеном симболизму (у Јудеизму) којег ми наследно прихватамо али када сагледаш могућност словенско-аријевског темеља индијске цивилизације и културе видећеш да је могуће да је наше средњовековно учење (уз уклапања пантеона) затварање круга па и, за оно време, рационално тумачење света и постојања.
  У праву си за ту јогу. Већином траже мантрички алиби за неодговорност и недоследност (бар у Америци) док се просеравају о духовности.
  Изопачено као све што постане фенси.
  Ипак, занимљиви су ББЦ-ови програми (на тјубу) о Исусу као будистичком монаху што кад се сагледа и сабере по учењу има много логике.
  То не негира светосавље са схватањем и учењем према добу.
  Добр јутро Пријарељу.

  Честитам ти Славу и желим да срећно и весело проведете славске дане.
  Живим у Калифорнији. Не радим и покушавам да добијем инвалидску пензију.
  И ја имам две ћерке, већ одрасле.
  Писаћу ти мало више ускоро.
  Све нај боље.
  Ево нашао сам. То је било у вези УН-контингента на Синају. Побркао сам са неком дискусијом о третирању Срба у хрватији за време не братства и не јединства.
  Добро јутро коралџија. Баш сам гледао да нађем твоју последњу поруку. Тешко је преко телефона. Извини али сам био нешто заузет и сад немогу да ухватим нит.
  Мислим да смо нешто разговарали о искуствима Срба у хрватији и да ти је отац службовао тамо 70-их. Даље сам рекао да бих ти описао искуства из емиграције, јел тако?
  Све једно, морам да пронађем како да одем на профил и нађем поруке.
  Обично нађем кад примим опомене.
  Иначе, онај ками је тежак смрад. Јесте да је образован и информисан али је опседнут аутошовиниста на некаквој анархистичној основи (са чиме се принципијелно слажем) недоследној по питању Српства као и по питању овдашњег система и културе у које се куне.
  Овде ће још мало зора, жена ми спава. Слушао сам Каранфил Се На Пут Спрема и Јутрос Ми Је Ружа Процветала и посузио и послао ћерци и помислио ај да видим шта има на крсти али ***** то. Враћам се на вино и песме.
  Све нај боље пријатељу.
  Добро јутро ђоинтеру.
  Нисам хтео да коментаришем на теми да ти не противречим пред говнима и говнарима.
  Мој отац се нервирао кад год смо долазили у Србију (од 67-е) па кад чује на телевизији удес, расвета, смеће, дворана, седмица, напокон, курцокон, шмурцокон итакодаљекон.
  Не да ти солим памет него само да објасним зашто сам мало пре коментарисао из угла дијаспоре.
  Говорим пет језика а српски ми је трећи и нај више уживам у нашем и поготово у моћи обрађивања, свесног као и несвесног.
  Молим те немој да ми замериш. Ретко кад више учествујем (ради све учесталих опомена и искључења због србомрзаца свих боја), али увек уживам у твојој речитости и елану за нашу ствар. Само видиш како се лако свашта поткраде.
  Није важно, само да објасним и поздравим те као брата, све нај боље (можда и превише смарам пошто су овде дртине ван тока а нови већином нека препотентна ((од рођена привилегована комуњарска)) деца па ретко када имам прилике да говорим на српском)
  Аца Аћимовић
  Добро јутро.
  Примио сам пп али празну. Предпостављам да је од тебе јер опомене од модератора су увек јасне.
  Поздрав
  Здраво Риферу.
  Да ли ти је отац познавао неког Жићу, Јефтић мислим, који је био одбојкашки "репрезентативац" у контингенту? На Синају су били јел' да. После се оженио хрватицом, Маријом?, и отишао за Шведску.
  Хвала , слажем се дасу сјајни
  Поздрављам те са ауууууууууууууууу!
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.