Quantcast
RebeccaBg
Reakcija
2.729

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • O, па није ово први пут.Нисам ни знао да није ни једна моја репутација стигла до тебе.
  Поздрав.
  кажу да не могу да ти дам репутацију , а ОПЕТ си у праву.
  Видиш како на теми о Космету, обједињено општој, има мало јављања и то махом са крајње општим местима.
  Поздрав
  А, тако значи. Нисам имала појма ко је "писмена" . :zcepanje:

  Поздравићу. Хвала!
  Хвала ти. Ја се бојим да доминација оваквих ликова( с било које стране) остаје наша мука и далекој будућности и бољка не само политичког него и укупног јавног живота:sad2:
  Хвала тилепо, али се бојим да је ово о чему говоримо само глас вапијућег у пустињи.Када прочитам већину реакција људи овде и када их слушам и на послу и у превозу и у било каквим контактима чини ми се као да је то нека епидемија бесловесности.
  :bye:
  Потпуно се слажем са тобом да је одлазак ових младића катастрофалан и трагичан, без обзира на мотиве и образложења.
  Што се тиче брисања не знам шта је по среди ,али је симптоматично да је одмах затим обрисана и тема о сменама у телевизији Моста и довођење уредничког и новинарског кадра из Београда.
  Све је то прљаво и одвратно.
  Управо сам ти слао одговор када је тема о Србима са Космета који су ушли у шиптарску војску у настајању обрисана.Остао сам ти дужан офговора зашто користим термин "препозната" када се ради шиптарској "држави". То је формула коју су ови политичари које је тешко назвати нашима измислили као еуфемизам за признавање без признавања и на које пристаје и Еу и Змијина власт.
  Са Србима са Космета се неће десити оно што се десило са Србима из Хрватске и Босне, они никако неће бити добродошли као избеглице ако се одлуче на напуштање шиптарске државе.Та клима се припрема и она тема је само један од облика те припреме.Стварање одијума у српском хавном мњењу против њих увелико траје и није израз неке спонтане реакције ,него дефинисаног плана."Међународној заједници" не прија неки нови егзодус Срба(било их је очигледно превише да би се могли дуго да идноришу и њиховим државама) јер би то успорило коначно верификовање територије под НАТО окупацијом као државе , до чега им је очигледно врло стало.
  Хе... ћао! Ма какво дружење, сви сад уче. И ја би требало да учим, али читам ова писанија. :lol:
  http://2.***************/-WcCl1PtzG4M/TwgZS9Yf30I/AAAAAAAABi4/sCVv_v0O1tw/s1600/HristosSeRodi%2521.png
  http://3.***************/-kNl3GBYMUWY/UMo2xw6kMBI/AAAAAAAABK8/a6dErlwwNjk/s1600/happy+new+year+images.jpg
  Draga koleginice,

  Nesebicnost, empatija, spremnost da se odvoji, onih 5 minuta, da bise nekome izaslo u susret i pomoglo, ma i najmanje, vrline su, koje je sve teze, u ovim smutnim vremenima, primetiti kod ljudi. Ali, zato je prijatno iznenadjenje i zadovoljstvo, kada na nekog takvog, slucajno naletis, vece. Moje postovanje.

  Sve najbolje tebi i svima u tvom klanu, u Novoj Godini, zeli, Zoki.
  Без обзира на то што говоре сви су они заједно на истом ЕУро путу по правилима која су задата.Само окретање крме у потпуно другачијем смеру може да значи и избегавање још горих ствари не само за народ на КиМ него и у читавој држави.То не може да се оствари ако људи и даље буду гласали за једне исте и где само њихове популистичке пароле тренутно нагињу скалу на једну или другу страну.
  Да ли сам ,бар мало,објаснио зашто овако реагујем?
  Ребека схватам да се љутиш и да тако изгледа ово што сам написао.Размисли мало шта се и која све тиха смрт вукла до сада.Резултат је ово што имамо и до чега се дошло постепено док смо кувани као жаба.
  Погледај ко реаугује на исти начин и са истих позиција као и Шиптари.А на чега реагују?Реагују на померање из задатог шаблона.Нисам ја ничији ни фан ни следбедненик и не очекујем ништа од ове коалиције ,али мислим да је добро и да може да буде корисно то што се читава ствар измешта из тежишта.
  Предуго траје ово стање и треба га мењати.Промену не могу да донесу они који који деценијама учествују у стварању овог мутљага без обзира да ли су на власти или у опозицији.,а сви су се појављивали и у једној и другој улози.Погледај резултате избора,погледај колико су мале разлике у суштини међу њима и погледај како и даље брину само да себе промовишу.Мислим(и надам се)да се томе ваљда већ једном ближи крај.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Top