Quantcast
 • Dragi prijatelji, forum "Hobi" smo prebacili u kategoriju "Zabava" i pripojili smo mu teme iz foruma "Аlbumi sa sličicama" i "Strip i Anime".

Nedavni sadržaj od Petar BSK

 1. Petar BSK

  Kakav je Kumodraž?

  Слажем се, сам Београд на води је једно обично Потемкиново село, морали су да активирају целу Гранд прокуцију да би продали станове у две зграде. Шта ли ће са осталим. Што се тиче Новог Београда то је као што то бива у нашем грађевинарству поново аномалија. Он је играђен као резиденцијално...
 2. Petar BSK

  Kakav je Kumodraž?

  Постојаће, него су људи нереални мало са коментарима овде. Не купуј у Кумодражу стан него купи код Арене. Eво ја бих да наручим један, само да не пијем и не једем ништа 20 година и имаћу довољно за једноипособан стан.
 3. Petar BSK

  Kakav je Kumodraž?

  Možda pređe, preko Dunava :per:. Obećao je predsednik naučno-industrijski park. Šalu na stranu, prosečna porodica u Srbiji ne može da priušti stan u širem centru Beograda (4-5km u prečniku od Terazija) ili veći deo Novog Beograda. Može, da se grči u 35 kvadrata za paprenu cenu. Sa obzirom na to...
 4. Petar BSK

  Припајање пдф стрип забаве

  Нема интересовања за цео форум. Ово ми је прва порука после неколико недеља а члан сам форума више од 11 година. Нисам писао много али сам читао редовно, сада нећу ни то радити.
 5. Petar BSK

  Припајање пдф стрип забаве

  Није истина баш да стрипови изумиру. Дарквуд има четири продавнице у Србији, скоро су отворили нову у Балканској где продају само своја издања. Пре неколико година имали су само једну у Ломиној. Сада имамо две јаке издавачке куће за стрип - Дарквуд и Весели Четвртак. Пре 15 година нисмо имали...
 6. Petar BSK

  Način kako da Srbi poprave političke i uopšte odnose sa komšilukom. Autorska tema.

  Људи који гласају да нека скоче у бунар.
 7. Petar BSK

  Aerodrom Nikola Tesla: Obustavljaju se letovi

  Народ у Србији није довољно дисциплинован за самоизолацију. Знам неколико примера из мог окружења да се људи не придржавају самоизолације у потпуности. Та неодговорност може бити опасна. Нисам против забране уласка, али карантин од две недеље близу граничних прелаза би требао да буде обавезан.
 8. Petar BSK

  Aerodrom Nikola Tesla

  Отворите теме и за два преостала цивилна аеродрома у Србији - Константин Велики у Нишу и Морава у Краљеву.
 9. Petar BSK

  Temisvar

  Био сам и ја али ми нисмо успели да нађемо те кафиће :confused:. У онима који су радили биле су организоване приватне журке.
 10. Petar BSK

  Sta se sve uci u srpskim udzbenicima istorije - osnovna skola

  Проблем који се појавио око јањичара је предуван али аутори су направили грешку. Приступ је апсолутно погрешан. Нису објаснили да се мање од 3% дечака (слободна процена, верујем и мање) успело попети на социјалној лествици Османског царства и да је велика већина њих завршавала у јањичарскм...
 11. Petar BSK

  Sta se sve uci u srpskim udzbenicima istorije - osnovna skola

  Као наставник могу само да додам да су данашњи уџбеници знатно простији од овог. И додатно се ради на њиховом упрошћавању. Колико је то добро сами пресудите.
 12. Petar BSK

  Све што тема није, историјска питања, и информације

  Свакако Војни архив је прва дестинација. Треба утвридити којој дивизијској области је припадао прадеда. После тога, не би требало да буде тешко да се октрије остатак у архиву.
 13. Petar BSK

  Све што тема није, историјска питања, и информације

  Овако "на слепо" никако нећеш наћи. Твоје једине дестинације треба да буду Војни архив и Архив Југославије. Е сад, ако си историчар - аматер, потрајаће мало времена да пронађеш све потребне информације. Најбоље би било да се посаветујеш или да ангажујеш неког стручњака историчара. Такође неки...
 14. Petar BSK

  MOJ SIN IDE U PRIVATNU, A NE U SELJAČKU DRŽAVNU ŠKOLU! Tamo đaci znaju ko je Dara Bubamara

  Па она је једна од највећих слика "сељачизма" у Србији. Она је у друштву ријалити проститутки, наркомана и људског шљама. Нема већег "сељачизма" од ње. Ако деца таквих иду у приватне школе онда су оне за широко заобилажење - како за рад у њима тако и за упис деце.
 15. Petar BSK

  Шеријатска свадба у Борчи. Да ли подржавате шеријатске законе ?

  Свако исламско венчање мора да буде шеријатско, исто као што свако православно венчање мора да буде у складу са Светим писмом и црквеним канонима. Која је поента ове теме ?

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.