krauterbox

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Ne, budem tamo otprilike tri mjeseca u godini i još otprilike mjesec i nešto više u Moskvi, a inače sam u R. Srpskoj u Banja Luci.

  Žena mi je iz Novorosijska.

  vel. pozzzzz
  E veoma mi je drago što je tako ... a naravno drago mi je i da više niko ne proganja hugenote.

  Nadam se da mi niste zamjerili onu temu sa onijem drugijem Zazijem?
  Nisam mogao izdržati, bilo je jače od mene :zstidljivko:
  p.s. Kako ste mi jutros kolega Zazi?

  Vrlo povoljno, zahvaljujem. Napredovalo se u ljudskim pravima od progona Hugenota. :D
  Nisam ekspert za ekonomiju ili političke sisteme, to je daleko od onoga čime se bavim, ali znam nešto. Nemoj previše zamjeriti.Ponavljam: ono što M&E kažu nije nepobitna istina, mada ih neki smatraju za "bogove"
  Ono što hoću da ti objasnim je da ono što Marks i Engels kažu nije neke dokazana istina kao 2+2=4, :)
  te da drugi ljudi imaju pravo na svoju definiciju ili potpuno novu vrstu socijalizma, kakav je nac. soc.
  I zašto NS ne bi bio ljevica, ako se ne varam pojam ljevice potiče još iz engleskog parlamenta u 17.vj. gdje su oni liberlaniji sjedili na lijevoj strani, tj. oni koji su bili za nešto novo spremni. Konzervativni su sjedili na desnoj strani. A NS je nešto novo i revolucijonarno pa prema tome i lijevo.
  Ali to nije toliko ni bitno.
  I šta ti je to "društvena svojina", ta svojina je društvena isto onoliko koliko je ova današnja demokratija "valdavina naroda", i u SFRJ su postojala "društvena preduzeća", a zaprvo su to bila DRŽAVNA. Isto je i sa "ditkraturom naroda", podmukao način da se masama "mažu oči", takve stvari jednostavno ne postoje, barem do sada nisu postojale, iako su se krile iza tih imena.
  ne moraš odgovarati kad nisi do sad, valjda su ti škakljiva pitanja. Ali evo tek sam sad vidio da si mi odgovorio na onu temu o LJotiću, a mi smo o hitlerozmu i socijalizmu. Evo moram samo da ti kažem da griješiš, jer previše stvari gledaš samo iz jedne prespektive. Naravno ti nećeš prihvatiti moju kritiku, ali evo barem ću pokušati.
  Kažeš sindikat je oružje klasne borbe, a Hitler želi da poslodavci i radnici rade zajedno. Pa naravno, barem u tom slučaju nije lud, kao što sam kažeš, želi da mu narod bude ujedninjen bez unutrašnjih borbi. Hitler je u Mein Kampfu napisao da ne želi takav sindikat, jer takav koriste komunisti i time cijepaju naciju, stvaraju unutrašnje sukobe. Takav sindikat kakav si ti definisao je komusitički, i nije neka nepromjenjiva istina kao što je 2+2=4 .
  Ајде кад већ нећеш да одговориш, можда ми одговориш ово:
  1. Сматраш ли да би се требали трудити да свим средствима повратимо Косово?
  2. Сматраш ли да је војска требала да буде на граници када је Косово прогласило независности? Ја мислим да би држава тиме показала да је на страи свога народа и да би у том случају и народ био на страни државе и неби било већих нереда. Једноставно, народ би суосјећао са државом, то је као нека психологија маса. Дакле, мислиш ли да је војска требала бити тамо?
  3. Мислиш ли да би сви Срби требали да Живе у једној држави, тј. да све Србске територије требају бити у оквиру једне државе? То је саом жеље, мене итересује имаш ли ту жељу, немој ми причати како је то немогуће и сл. Дакле, да ли би волио да су све Србске територије у оквиру Србије?
  Живио!
  Нећу више о јеврејима, досадило брате. Ти вјерујеш јаднима ја другима. Ако ћемо бити реални, све се своди на то, зар не?
  Интересује ме, зашто си ти љевичар.
  Hvala za reputaciju.Tek sam sad primetio da postoji ovaj sistem ocenjivanja ili podrške za napisan post,šta već.
  Iako se u mnogo toga ne slažem sa vašim pogledom na svet,znam da je mnogo onih koji u isti koš stavljaju dušebrižnike svih provinijencija i u svima njima vide parazite.
  zdravo krauter, junacki sine:)

  nisam vas davno chitao, sad bas brljam da vidim sta ste pisali skorije:)
  imate veliki pozdrav
  eh da, evo i pesmu koju prenosim za dobro raspolozenje
  npr

  pozzz
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top