Quantcast

Nedavni sadržaj od GrbovicMicroscopy

 1. G

  Mikroskopiranje

  Vazi, sta god treba pitajte
 2. G

  Mikroskopiranje

  Javi ako si uspeo i ako treba pomoc tu sam imam i instagram (grbovicmicroscopy) na njemu brze odgovaram. :D na tom uvelicanju bi trebalo da se vidi dosta kretanja, mogu samo da pretpostavim da si uzeo los uzorak vode.
 3. G

  Mikroskopiranje

  Takodje imam na poslu mikroskop, ali kuci mi je zanimljivije da gledam i na fakultetu sam naucio dosta toga o preparatim pa sad sam pravim trajne.
 4. G

  Mikroskopiranje

  Ako je bas slican tom onda je to deciji mikroskop, nisu nekog kvaliteta a i optika je dosta losa na njima. Probajte da uzmete malo vode iz neke bare (vece povrsine poput one gde se gaje ribe ili jezerca) ali da ima zelene mase tj. algi tu svasta moze da se vidi. Ne znam koliko ste imali iskustva...
 5. G

  Mikroskopiranje

  Vaske su nista sta sve ima :”) da vidis tek larve komaraca
 6. G

  Mikroskopiranje

  Mislio sam vise na biolosko mikroskopiranje, protozeo tkiva, biljaka zivotinja itd.. probao sam da gledam i minerale ali za njih je potreban stereo mikroskop
 7. G

  Mikroskopiranje

  Pozdrav, ima li jos ljudi u srbiji da zanima mikroskopiranje i da se bave mikroskopiranjem kao hobijem? Ili kolekcionara mikroskopa, pereparata itd. Ovim hobijem se bavim neko vreme ne nesto dugo ali imam odredjeno iskustvo koje bih voleo da podelim i pomognem drugima koji bi usli u ovaj hobi.

Top