gigule

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Ha...kompliment...
  ... hvala...
  E evo me.
  tek sada sam shvatila da mi nisi prijatelj na spisku prijatelja,mislim ovde na forumu...pa reko ajd red je...
  Inace,sam dobro sto i tebi zelim :)
  Ееееее, де си Гигооо? :bye:

  (П.С. Ова на слики личи на тебе! :eek: :))
  secer1.jpg

  Sećam se svog prvog-pa-intimnog susreta sa "daskama koje život znače". Sedeo sam u prvom redu, i već treće veče zaredom pratio jednu predstavu. Koto je, već treći put zaredom, govorila svoj tekst o otuđenosti savremenog, urbanog čoveka, i prvi put sve vreme gledala u mene. Ja sam se blago nasmešio i desnim kažiprstom dotakao svoje grudi, na mestu gde bi trebalo da se nalazi srce. Odmahnula je rukom, prišla mi i počela se smejati. Samoj sebi se smejala i kroz smeh je rakla da je blesava što me gleda i što mi veruje i kad izmišljam gluposti.

  Onda mi je lažno strogim tonom rekla da se više ne šalim na takav način, i da svoje marifetluke ostavim za literaturu. I sam sam se smejao, ali nisam znao ni kome, ni zašto, kao što nisam znao ni šta dalje da preduzmem. Da nastavim da je ubeđujem da se ispred nje krevelji jedan, odavno već pokojni pesnik, iako totalno sluđen, shvatao sam da nema svrhe. Ono, nije imalo svrhe ni što sam i dalje kažiprstom nišanio u srce, ali sam uporno u tome istrajavao, sve dok Koto nije intervenisala.

  Prišla mi je veselo i gurnula jezik u moja usta, a onda ga tamo dugo vrtela. Svoje raskošno telo je pripijala uz moje, a pokojni pesnik se tek tad zagledao u nju, odobravajući nešto ushićenim pogledom i klimanjem glave. To klimanje je izvodio uz jaku dozu ceremonijalnosti, dajući njome do znanja da je to što odobrava vrlo važno. Da li je mrtav pesnik u Koto prepoznao novu Meluzinu? U stvari, on i nije bio pesnik, bio je filozof i teoretičar. No, o nastranostima ne treba raspravljati.

  Dobro veče, šećeru. :)
  Потражићу их. Ионако сам мислила да их турим у албум још одавно. А вид'ла сам и твој Бачки Петровац! ;):)
  Хехе, ја сам Соса из Баната, како одакле ми? ;)

  (Искрено, не знам, дао ми је тата на ЦД много фотографија разних банатских мотива, ја сачувала само неке, а ЦД вратила... Сад ми жао што нисам све! :()
  hvala draga moja devojcice..ajde svrati na tortu danas ili sutra..ako dolazis:)
  aaa otqd ti stotinu ti maljavih momaka? (:
  to je veliki come back a? nek se oglase trube i fanfare hehe
  Pa sad i nisam, zato imam vremena za net :grin:


  E ono imacu malo vise vremena ovih dana pa se javnem

  :heart: :heart: :heart:
  :heart::heart::heart::heart:
  jao sunce moje milo..drago..
  pa bas sam srecna..
  gde si devojcice?
  jesi ok?
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top