Quantcast

Nedavni sadržaj od FrE@k

 1. FrE@k

  NE PROPUSTITE PRVE IZBORE U 2008.GODINI

  Da li izlazis na izbore? Izbori su vreme kada biras ko ce donositi odluke u tvoje ime. Ukoliko se jos nisi odlucio/la za koga ces glasati mozes da posetis web glasac na adresi www.webglasac.org i za dva minuta ces saznati koji kandidat najvise odgovara tvojim vrednostima.
 2. FrE@k

  kako biste opisali svoj zivot>?<sta biste promenili

  Svoj zivot bi opisao kao haotichnost na jednom mestu. Stalno putujem, planiram - realizujem ... Uchim i trudim se da ono malo vremena shto mi ostane provedem sa ljudima koje volim. Kada bih neshto menjao menjao bih svoje obaveze - odustao bih od svog volontersko - aktivistichkog rada :)
 3. FrE@k

  Da li se vezujete?

  xe xe.. Nikada se ne vezujem : ). Chak ne dopushtam sebi da stignem do tog nivoa veze : )
 4. FrE@k

  Nasilje u gradu !

  Žalosno, ali istinito !!!!
 5. FrE@k

  Provod koji vam je zauzeo posebno mesto u srcu i sećanju!

  Ja sam se više puta dobro proveo. Na Stripesima, Franc Ferdinandu Fat boy-u i mnogim drugim koncertima i nastupima mi je bilo super uz malu količinu (ili bez) alkohola.
 6. FrE@k

  Šta čitate?

  Ova tema je uvek in, taman pročitate jednu kad već stigne druga knjiga ... i tako.... Momentalno čitam Sociologiju za 3. razred stručnih škola i 4. razred gimnazije :) To je zbog prijemnog.....
 7. FrE@k

  Provod koji vam je zauzeo posebno mesto u srcu i sećanju!

  Kao prvo micika_015 hvala na pohvalama! Harvesteru nije problem. Lepo od vas što se odazivate i nadam se da će biti još dobrih i zanimljivih tema, ali i odgovora :) Best Regards to all of you !!!
 8. FrE@k

  Red Hot Chili Peppers

  Mmmmmmmmmmmmmm miris Peppersa se već oseća u vazduhu! LooL. Jedva čekam da odem na koncert i uletim u masu od 100 000 ljudi ! Biće to jedinstveno iskustvo !!! Pre god. i nešto sam na ovoj temi poželeo da dođu i sada kada imam ulaznicu ZNAM da se čuda dešavaju !!! lol again :)
 9. FrE@k

  Iron Maiden ili Guns 'n' Roses ???

  Pa jesi li ti NORMALAN !!! ???? To ti je kao da pitaš Bez čega bi mogao : Hrane ili Vazduha? Zna se! Ne može se ni bez jednog! Tako je sa Maidenima i Gunsima! Volim i jedne i druge! Bio sam na Maidenima i ako bog da, da se pokupe Gunsi (i dođu u Serbia) iću i na njih!!!
 10. FrE@k

  Provod koji vam je zauzeo posebno mesto u srcu i sećanju!

  Pišite o izlascima, zezanjima, dešavanjima ... koja pamtite i volite! Gledajte da to ne budu "izašao/šla sam i napio/la sam se do besvesti i bilo mi je sjajno" dešavanja, već ona koja vam izvlače osmeh na lice i bude lepe uspomene!
 11. FrE@k

  Nasilje u gradu !

  Ima li ga kod vas i u kojoj je meri prisutno? Prvenstveno se cilja na noćne izlaske, ali možete pisati i o drugim slučajevima!
 12. FrE@k

  Da imate...pravo na jednu zelju...

  Poželeo bih 5 miliona eura koje bih oročio i živeo sa time lepo do kraja života! Bilo bi i drugima lepo jer bi pored mene živeli k'o bubreg u loju - dok mi se ne zamere!
 13. FrE@k

  Kakva si osoba?

  Ja sam pomalo težak, pomalo stidljiv, pomalo ekscentik, ali kada sam prijatelj onda sam to do kraja! Nisam preterano duhovit. Mogu da slušam i svi moji prijatelji-ce to smatraju za veliku vrlinu. Nisam sebičan a ni egoista. Tolerantan sam i druželjubiv. Pomalo sam izgubljen na putu života, ali...
 14. FrE@k

  Ferka i tako to

  Zalažem se za ne nasilje iako i sam ponekad puknem! Ne podržavam ferke i tako to jer smatram da nije civilizovano prebijati nekoga. Takođe je problem kada se nađete u situaciji da vas neko extra iznervira pa ne znate šta ćete sa njim... Što se murije tiče to je druga stvar, hteo- ne hteo oni će...
 15. FrE@k

  Volontiranje

  Najbolje je biti član neke organizacije kada idete na kamp. Najčešći slučaj je da vam organizacija koja vas šalje pokrije troškove participacije (učestvovanja), a da vi sami pokrivate troškove puta. Ponekad organizacija koja vas prima na kamp pokrije do 70 % putnih troškova. Moje lično iskustvo...

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.