endonuclease

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Iskreno, bilo mi je zanimljivo da se malo pozabavim naukom koja se bavi lepotama zemlje, sa kojom se do sada nisam susretao. :)
  Odključaj mi temu možda će neko odgovoriti ne razumem šta ti smeta!!!
  "Provera zadatka"
  Pre neki dan slucajno naleteh na neki forum na kojem je aktivan nas najpoznatij umobolnik, Miroljub Petrovic. Taman pomislim dase tu vodi neka konstruktivna rasprava kad ono doceka me poruka Moderatora, krupnim crvenim slovima:

  "Posto g. Petrovic* smatra evoluciju za obicnu prevaru i odbija da odgovara na pitanja u vezi nje, sva pitanja ce obrisana. Hvala"

  Treba li danapomenem na sta forum lici. cika Miroljub siri demagogiju u beskrajnom monologu, a gomila zadivljeno pljeska rukama. Oni su nauku i zdrav razum davno pobedili....

  Miroljub Petrovic - visokorangirani srpski kreacionista, demagog i adventista. Ne priznaje ni elementarnu logiku. Autor vise dela.
  Zahvaljujem ti sto si mi izasao u susret i pozabavio se mojom temom. Drago mi je da jos uvek ima ljudi sa kojim covek moze da vodi malo konstruktivnije razgovore. Veliki pozdrav!
  Brate Endonuclease, potrudio sam se da donekle ispunim tvoju zelju u temi "EVOLUCIJA NAUCNO POBIJENA" (Prirodne nauke). Bila bi mi cast da me ponovo posetis na pomenutoj temi. Pozdrav!
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top