^DraGaNa^

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • ..a ochigledno sam trebao, jel da? :)..maa, ispucao sam za danas repp..a naravno da cu te chastiti bonicom chim mi čike sa foruma to omoguće ;)
  nema na chemu..;) (iako se ne sjecam da sam istu dao:rumenko:)..ali nema veze, ja imam vrlo slabu kratkorochnu memoriju:)
  i da..sad vidim da ti je bio i rodjus skoro..e pa chestitam i zhelim ti sve najbolje..:cmok:

  roses_450x479.jpg
  super sam..nadam se da je isto tako i kod tebe..dokle se stiglo u procesu istraživanja?
  Mislim da jeste. Možda ćeš što šta propustiti, ali pravi će umeti da ti to nadoknadi. A imaš i dovoljno vremena da ispraviš eventualne greške, to kažem svakoj prijateljici koja je tvojih godina. :) Znači, nema razloga za brigu. :ok:
  Bežim, moram kod zubara. Čućemo se lepotice mala. :)
  A to za sliku ti je uobičajeno uvaljivanje. Ne sekiraj se. Nije ni čudo što traže, kao da su forumski paćenici naslutili da si med medeni. Ćao mala. :cmok:
  Tačno tako, iza priče o emocijama na samom početku krije se lagarija. Ali odbija čovek da poveruje u to. :rumenko: I nisam u tom fazonu, nisam za iskorišćavanje, mada sa strane gledano muškarcu se tu nema šta zameriti. ona priča "jel si je, jesi, pa onda budi sretan, a nju ko šiša". Ali groznan je osećaj da te je neko izmanipulisao, jesi ispao švalerčina, udario recku, ali si ispao i teška naivčina. :rumenko:
  Meni većina prijatelja sugeriše da forum ne shvatam ozbiljno baš zbog tih svakakvih, ali emocije ne možeš iskontrolisati iako znaš da može biti rizično. Još ako poveruješ u laži, eto karambola. :rumenko: Zato ti kažem - oprezno, nije svakom verovati.
  I ja sam godinama bio izolovan, van veza, sam samcit, zato sam možda neotporan na kojekakve. Ali ne želim ponovo da se osamim, naići će neko vredan. Nadam se.
  Ti si mlada, još imaš vremena Gago, možeš i da biraš dok ne pronađeš nekog finog momčića. :)
  Rekoh li ti da je forum raj za paćenike, drago mi je da si se sama uverila u to. Čuvaj se, ima napornih likova i ne veruj preterano nikom, ne može svako da pliva u tome. Mislim ima i riba koje jedva čekaju paćenike, i same su takve, ne krivim ih zbog toga, ne znaju koga čačkaju, ne piše curama u profilu za šta su raspoložene. Budi pametna i oprezno.
  E znam, juče mi priča prijatelj koji ima rtv servis da je nenormalno mnogo kvarova bilo zbog nevremena. :( Maler do malera.
  Ljubav... nikako srećo. Zaboravljam polako. Da sam imao pameti ne bi ni nasedao svakoj lujki, i manje bi briga imao. Ali to ti je ono s početka, svi nešto mute i mrse, niko otvoreno da kaže ja bi kres šemu, nego se kriju iza emocija.
  Gago, živa si?Najzad smo dočekali osveženje, nećeš izgoreti na ulicama tvog betoniranog i asfaltiranog grada. :)
  Misliš na ovog :cmok:? Čekaj da vidim :cmok:. Pa nije loš. :cmok: Dobar je. :cmok: I meni se dopada. :cmok: Preći će mi ovo u naviku. :cmok:
  :D :cmok:
  Ej drugarice, malo sam u frci sa vremenom, pa ne stizem na net... Oprosti sto ti tek sad odogovaram.... Veliki pozdrav i tebi... :kiss:
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...

Top