buudala

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Добро јутро мајсторе.
  Из досаде сам погледао тему о Хелени и дипломама и одушевио се твојим коментарима.
  Немам више живаца да се расправљам са подмуклим па и злонамерним одродима.
  Твој коментар ребеки ме подсетио на једно породично искуство које ће ти можда бити занимљиво.
  Баба је држала продавницу млечних производа. Нормално никаква школа није била потребна за вођење радње али процењивање квалитета и цене је била предност што се конкурентности тиче (баба је била Галичанка). По "ослобођењу" су ребекини национализовали радњу и за шест месеци је упропастили па су молили бабу да буде пословођа.
  Свиђа ми се како хладно и са хумором (као и на теми "кад се боље живело...") поклапаш кратко умне. Колико год да су тужне теме твоји коментари ме увек разведре, па и развеселе, и уливају наду (заједно са Антоанком и Копаоник2). Свака част, чиниш добра дела и хвала ти.
  Желим ти све нај боље,
  Аца Аћимовић.
  Hvala...Nemoj,ali kako vidis i sam.Kako zinem tako skoce..ne zelim to znas i sam da nisam taj tip.Hvala ti na podrsci ali pametnom coveku,bi ovo trebalo da bude dosta.Meni jeste,sto ne znaci da sam pametna..:zag:
  druže, sa prethodnim nickom sam imao preko 32000 poruka...tako da nisam od juče. Lične uvrede istrpim, i svedem na sprdnju, kao to sa elitom, ali neki to ne shvataju...ali preko uvrede porodice ne mogu da pređem.
  Pogresila sam ,necu na teorije zvere..oprostila sam. mozda se sretnemo na nekoj drugoj temi
  Posto vise necu na kultne,pitam te kako ti je promaklo..pet sest postova, u kojima me svrstava u najgori sljam,i nudi me nazivajuci me kurvom,itd.Necu vise da pisem..Nije me brzi toliko iznenadio koliko si ti.Steta.Mislila sam da u tebi imam prijatelja..
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top