Quantcast

Nedavni sadržaj od branet

 1. B

  Dresura pasa

  moj Johny(mešanac terijer) ima oko četiri meseca. Počeo sam pre desetak dana sa dresurom.Radi se o osnovnim komandama. Za sada sam ga naučio da na moj zvižduk dodje.Uz to obavezno ide i nagrada u vidu keksića. Pored toga on je do sada naučio da vrši veliku nuždu napolju u dvorištu, ali sa malom...
 2. B

  Koje je rase ovaj pas?

  Pre mesec i po dana sam dobio ovog psića koji je tada bio star mesec i po dana. Rekli su mi da je terijer mešanac. Pošto do sada nisam imao iskustva sa psima ne znam da li je to tačno. Da li neko može na osnovu slika da mi kaže da li je ovo terijer mešanac?
 3. B

  da li su slike koje sam poslao stigle?

  da li su slike koje sam poslao stigle?
 4. B

  da li su moji komentari u temi MEŠANCI stigli?

  da li su moji komentari u temi MEŠANCI stigli?
 5. B

  prijavio sam se na ovaj forum u želji da nešto više saznam o psima. Pisao sam u temi MEŠANCI...

  prijavio sam se na ovaj forum u želji da nešto više saznam o psima. Pisao sam u temi MEŠANCI, ali ne mogu da nadjem svoj tekst. Kako da ga nadjem?
 6. B

  MEŠANCI

  moj Johny je veoma nemiran. Kada ga nahranim on nekoliko minuta bude miran, a onda samo juri kao lud i pokušava da me ugrize. Da li je to u redu? Čim se pojavim na vratima skače i liže mi ruke, zato mi je nejasno njegovo ponašanje posle jela.
 7. B

  MEŠANCI

  pre mesec i po dana sam dobio na poklon štene staro mesec i po dana, tako da sada ima tri meseca. Rečeno mi je da je to mešanac terijer. Do sada nisam imao iskustva sa psima tako da ne znam da li je mešanac terijer ili nešto drugo. Prilažem dve njegove slike. Nadam se da neko ko ime iskustva...

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.