Quantcast
al bundy
Reakcija
7.327

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Da se ne spamuje na temi reci mi ovoliko?
  Ko je to po tebi licemer?
  I o kakvim to protestima pricas.....?
  To mi nije poznato:think:...ili se ne secam!
  Ma strashne stvari sa ovim back-up profilom. :roll: Nema veze, istiche mi ban za 3 dana, pa nece vishe biti tih gluposti. Ovaj... Da... Valjda ce to brzo da se zavrshi... Valjda... :confused: I tako... :mrgreen:
  Haha, dobra je ova fantastichna... :lol: ... Fin, lagan bit, kul tekst... Ok su. :D A vidi shta je meni zapalo za oko:
  :D
  TBF kao... Tuberkuloza? :hahaha: Vec su mi kul. :mrgreen: Aha, Moskri je svarno dobar bio, laka mu crna zemlja... :( ... Sada je u Prti-ju Monogamija, njegov burazer, koji nije losh...
  :hahaha: Kako dobra stvar... Jel' si slushao neke nove? Znachi lik je udario skrech na " kajmak "... Ono, chk,chk,chk, kaaaaaajmak.... Kaaaaaaajmak..... Aaaaaaaa. :hahaha: Kako je dobar. :mrgreen:
  Ma da, show, chak mi je i simpa kako su piglu i nepismeni... Bash k'o mala deca... Nego, tek sad' videh sliku u pozadini profila. :D Kaktusss care. :D Kako bolestan crtac, bash me je 3povao kad' sam bio dete. :D
  Tolko se toga dešava da će verovatno proći tako...Ma samo da ga rehabilituju,ako može da se nađe grob i da počiva u miru...Brata od mog dede su ubili i nikad nije nađen grob,a cela porodica je bila pod prismotrom od udbaša,koji su mog dedu pritiskali da im otkrije nešto što nije mogao da zna,jer su prekinuli veze u toku rata i nisu se ni videli.Čiča je bio antifašista i kao takav mora ostati zapamćen u istoriji.
  Ovo je naravno samo sudska odluka i neću da se mešam u rad sudskih organa, i verujem da neće biti problema,ali ipak treba i izvršiti i politički pritisak ako zapne...S obzirom što je sve prošlo...;)
  Ma i ja sam u većini stvari republikanac i svi znamo kako se ''monarhija'' pokazala u istoriji,kao podrška najgorim, najretrogradnijim snagama...Ali,ima nešto u tome da jedan kralj,sa smanjenim ovlašćenjima naravno,natkrili jednu državu...U našem slučaju bi nam to bila brza karta za ulaz u Evropu, i za mnoge druge stvari...Doduše ovi svi crveni,kinezi i ostali ne bi blagonaklono gledali na sve;)
  Dobar potpis...Znam da je ironično,ali najbolja opcija:ZA KRALJA I OTADŽBINU:)
  стврано знаш да даш неукусан коментармало бре па то дете има 13 година како се не стидиш себе да тако прокоментаришеш
  Ma dada poceo daans temu o Titu i komunizmu, u zanosu poceo da casti ljude genitalijama, Djuka po obicaju u jeku kampanje otkrio neke nove detalje, otkriveno je da je Kleopatra vojvodjanski secesionista itd. Ima svasta :-)))
  u njegovom slucaju svakako da moze da se rikne. Kakav je to slepac...Ajd bas cu da vidim sta pise na Religiji, mada mi je i taj podforum ogavan.
  -Meni ovaj uvodni tekst sa tim silnim uvecanjima , podebljanjima i bojenjem fontova izaziva nostalgiju i podseca me jako na nekoga

  na eremitu? E sto ga nema?
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Top