Zlatibor, Zlatar, Kopaonik, Divčibare

  • Začetnik teme vitorovic
  • Datum pokretanja
Pa tema je i planina Zlatar, Divčibare..ovde priča samo o Zlatiboru. Interesuje me jer bio neko na Zlataru, kakva je priroda, jer nije velika gužva leti, šta ima sve tamo i tako to..svaka informacija bi dobro došla:D Takođe me interesuju utisci ko je bio na planini Goliji kako je tamo, gde je opuštenije,gde ima manje ljudi Golija-Zlatar, kakav je centar u Goliji, šta ima?Hvala!
 
Poslednja izmena:
:worth:
Ljudi, interesuje me apartmani na zlatiboru, sto bi se reklo malo jeftiniiji ne mora da budu u centru, vasa iskustva i preporuke ? Apartman mi je potreban za porodicu , supruga i dvoje male dece!
Pozdrav

Ja vam toplo preporucujem apartman porodice Mladenovic,oko 10 - 15 min udaljen od centra,veliki apartman sa dve spavace sobe,kuhinja,dnevni boravak,kupatilo... lepo dvoriste,ljuljaske,parking mesto,cena po dogovoru a i zavisno od dana koliko boravite. Br tel 031 845 - 679 i 062 469 - 735 :)
 
ZLATIBOR - Apartman ČAROLIJA ****
IZDAJEM!!! Apartman Čarolija je sastavni deo rezidencijalnog objekata, izgrađenog u planinskom stilu sa kaminom, namenjen za pravi odmor i uživanje. Nalazi se preko puta obdaništa u blizini najlepše pešačke staze kroz šumu koja vodi tačno do centra. Apartman se sastoji iz dnevnog boravka sa trpezarijom I kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Apartman poseduje ostavu I parking mesto. Uživajte u čaroliji…
Telefoni: 0648777341
E mail: marinammarkovic@hotmail.com
http://cid-7a10c14bd5ce9dfb.spaces.live.com/photos/cns!7A10C14BD5CE9DFB!166/
 
Procitala sam celu temu :) Vidim da ovde mnogi pominju sta se moze obiic u blizini Zlatibora, medjutim vecina njih koristi sopstven prevoz. Kako se moze najjednostavnije doci do vodopada i ostalih turistickih sadrzaja?

Zavisno od udaljenosti zanimljivosti koje zelis videti. Do vodopada i Sirogojna kao i do Mokre Gore,tj DRVENGRADA i Sarganske osmice morala bi ici preko neke zlatiborskr tur. agencije,oni okupe grupu i obilazite zeljena mesta,dok recimo kupaliste Kod Komsa i Jezera mozes obici sa turistickim vozicem koji se nalazi na Autobuskoj stanici. Neka mesta mozes posetiti i setajuci ,npr spomenik,nije bas blizu,oko 4 km od centra,al je lepo za setnju po lepom danu. Isto pesice kao i sa biciklom koju mozes da iznajmis,ili skuter ili cetvorotockas sto je jos bolje mozes da odes do Gajeva,to je malo naselje iza spomenika,gde ima restoran sa odlicnom hranom,tamo ti predlazem da odes na dorucak i da jedes kacamak sa sirom i kajmakom,SAVRSENO! Eto,ako te jos nesto konkretno zanima ti pitaj!:)
 

Back
Top