Zašto se mnogim ženama dopadao Ted Bandi?

Gledao sam dosta stvari o njemu i čitao. Gledao intervjue sa njim u zatvoru pre nego što je pogubljen na električnoj stolici 1989. Svakako je bio šarmantan čovek i ok izgleda.

Vrlo sam šokiran činjenicom koliko je on bio nesmotren i glup, a ipak nije uhvaćen toliko dugo. Čovek je bukvalno povezao neku devojku i ona je dan pre skratila kosu. To se njemu nije dopalo jer ima šablon koje žene lovi i ponavljao je "Nisi trebala da se ošišaš, zašto si to učinila" i na kraju je izbacio ispred kampusa.

Onda je tu još par žrtava koje su mu pobegle i opet nije uhvaćen. :D
Upao je na kampus i provalio u žensku spavaonicu i nekom močugom ubijao koga je stigao i opet... :D

Tragi komično.
Steta sto idiot ne moze da nam isprica njegova iskustva sa elektricne stolice.
 
Ne samo u fazi devojaštva, nego uvek. S tim što uz opasnost mora da ide i adekvatan izgled i ljubavničke sposobnosti, ne može neka impotentna fizička nakaza da izigrava zavodnika ma koliko loš dečko bio. Lepi zlikovac je bad boy, ružni zlikovac je creepy nakaza za žene. Jedini razlog zašto se kasnije opredele za nekog mirnog i situiranog jeste jer im otkucava biološki sat, u tinejdž i dvadesetim godinama se ispucaju pa gledaju da nadju budalu za porodicu. Ali i tad vrlo lako padaju na šarm zločestih i pokvarenih i neobuzdanih, prosto im je to u prirodi jer im sve brzo dosadi.

Žene su zapravo daleko surovije od muškaraca, i kod njih je sve ljubav-mržnja. Ako se naloži voleće te šta god da radiš, ako nisi u njenom domenu mrzi te, potajno prezire, staje na stranu jačih, zakida, često i provocira itd. Sve je to biologija, zato su im i nametali ograničenja u patrijarhalnim društvima jer su bile slabiji pol fizički pa su to iskoristili, znali su da ako im bude data sloboda njihova prava priroda će ići svojim tokom (na šta imaju pravo ipak).

Ja sam odavno primetio koliko su mnoge devojke surovije, bahatije i bezobzirnije u komunikaciji i kako se lako primaju na dripačke trendove i na to da nekog zezaju i budu pokvarene. Takodje ne podnose ozbiljnost preteranu kod muškarca, to ih patološki odbija, vole što više šale i iskvarene šege. Evo ovako sam ja zapamtio većinu mojih drugarica iz srednje, dakle stalno neko sprdanje oko svega i potreba za momcima koji stalno prave neke gluposti. Samo je tad bila blaža verzija jer još nije bilo tiktoka i instagrama:

Ali to nije ništa čudno, mislim, svi to znamo i svesni smo toga... Samo, nemoj da se lažemo, nije ni da tipovi otkidaju na neke normalne devojke, povučene, mirne, koje imaju neka interesovanja tipa biljke, životinje, lep i miran život. Kada na to dodaš da se retko koja žena upušta u dubinu, jer im je to prosto mučno i dosadno (naravno, ne sve žene), onda i ne čudi što je to tako.

Pa, seti se onog tipa sa plavim očima, neki melez, izbacili su sliku njegovu iz pritvora, ono žene odlepile za njim, sad je neki svetski model, ovaj batica:

SEKSI ROBIJAŠ PONOVO SLOBODAN? Džeremi Miks prekinuo veridbu iako je tek  dobio sina! (FOTO)


Većina ljudi u globalu voli tako zabavu, lagane note.

Ali, postoji tu jedna začkoljica kod žena, nju takav tip privuče, a onda joj nabije frustraciju ili krene da joj smeta to što je upravo takav. Nije mi se jednom desilo da se žena primi na tu tvoju slobodu, na to što ne zarezuješ nešto puno ljude, živiš kako hoćeš i to je sve ok dok ne dođe u situaciju da bi ona sad da ti živiš kako hoćeš, ali kako ona hoće zapravo i da se pored nje smiriš, misleći da ćeš ti sada odjednom promeniti sve ono što je zapravo i privuklo kod tebe. To ti je kao kad se uhvatiš žurki, klubova, brzog života, to je sve lepo, primamljivo, ali na duže staze ti uništi život.
 
Bolesna fascinacija. Odgledala sam mnogo dokumentaraca o serijskim ubicama, većina njih dobijaju/su dobijala ljubavna pisma i bračne ponude. Bandi se oženio u zatvoru. Lik je bio glup, žrtvama se predstavljao svojim imenom, jedna mu je pobegla iz auta, jednu je pustio jer je skratila kosu.
Film iz 2019e Extremely wicked, shockingly evil and vile je prikaz koliko oni te manijake romantizuju. Žrtve se skoro ni ne pominju ali zato ceo film dave sa njegovom devojkom i odnosom medju njima.
 

Back
Top