• Forum Krstarice neće biti dostupan u periodu od 10:00 do 11:00 časova zbog planiranog tehničkog održavanja. Hvala na razumevanju.

ZA GAZDARICU!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

shaddow

Iskusan
Poruka
5.155
Gazdarice dušo, moram nešto da ti kažem. Pošto se već duže vremena bavim psihijatrijom, primetio sam kroz tvoje postove i kroz tvoje ponašanje nešto što mi malo bode oči.
Mislim da je definitivno nedostatak oca u tvoj slučaju prouzrokovao takvo ponašanje. To što te je otac odbacio, jeste bolno i znam da pokušavaš da ga vratiš na razne načine. Jedan od tih načina je da mu pokažeš da si vredna ljubavi i pažnje. Znam da je ta potreba jaka, ali forum stvarno nije mesto za to. Pokušaj da se ovde ipak ponašaš profesionalno, a svoje lične probleme probaj da rešiš na pravom mestu i na pravi način.

Prijateljski pozdrav!!! :)
 
shaddow:
Pa INTERESANTNO je zašto postoje žalbe samo na Gazdaricu, ali ne i na druge moderatore!!!
Pfih,otkad postoje moderatori postoje i zhalbe na moderatore.Shto pre shvatish da nishta netjesh postitji bunjenjem(nekulturnim) pre tjesh se manut' tjorawa posla.Da ne prichamo shto na preporuku mozhesh lako da dobijesh ban...
 
hanibaI77:
od koga majke ti?od tvojih pedeset klonova?
Bogami i od mene ce... ovaj put ce mi biti Rastaman na kanalu...

Inace stvarno se neki admini ponasaju totalno neadekvatno, nezrelo i vodjeni licnim interesima ili licnom sujetom, ljubomorom ili mozda cak i kompleksima... Takvo ponasanje je nedopustivo... Previse se ovde stvari tolerisalo... I admini moraju shvatiti da nisu bogovi i da i za njih ima pravila kojih se moraju pridrzavati... Ukoliko ne zele ili ne mogu normalno da se ponasaju moraju snositi posledice za svoja dela...
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top