WINDSURFING

Zdravo :)
imamo na veb stranici vremensku prognozu za vetar,, trenutno duva nešto ali prestaće do 12, bitće u nedelju jugoistočni dovoljno jak. Inače taj vetar duva prema našoj obali, tako da lako se izlazi, a i dovoljno je jak obično. 12-20 čvorova, Subotom bitće severo zapad , taj je malo refulastiji i od nas duva. Sa manjim daskama može se rigovati na drugoj obali na peščanom štrandu:)
Pozdrav:
windsurfing.rs
-team:)
 
Drago mi je da ste imali dobar vetar, čuo sam taj dan je i u novom gradištu isto dobro bilo, ali nažalost do nas nije stiglo dobrog vetra. Mi smo Juče isto lepo vozili,. Sledeći vikend idemo na Šibenik regatu ako sve bude po planu za 60 eura nosimo svakog zainteresovanog na 4 dana. Garantovan dobar vetar.:super:

www.windsurfing.rs

Ako imate informacije o dobrom jedrenju kod nas u Srbiji ili negde slobodno pošaljite par slika- manjeg formata oko 800*600, i napišite text i pošaljite na maijl: nemeth_lehel@eunet.rs

I stavićemo na vebsajt da vide svi, i da bude naša zajednička stranica koji jedre u Srbiji...:super:
 
meni je ovo vec 3 godina kako kad odem na more jedrim..:D :mrgreen:
i mnogo sam zadovoljna, imam celu oprmu..:D samo mi dasku drugarica zajmi..
osim toga, onako solidno znam..manje vise, nekad dosta padam, a nekad ne..:D
samo mi je malo teze sa trapezom.. moze neko da da neki savet povodom toga..?!
znam da je nekako lakse sa njim, mada opet..O.o :eek: :confused:
 
Dok ne pocnes da glisiras trapez i nema neku funkciju. Trapez sluzi da rastereti ruke pri velikoj sili vetra. Ako koristis mala jedra i stojis na dasci, a da nisi zalegla i lakse je bez trapeza.
 
U nedelju sam otvorio sezonu. Kosava je bila taman za prvi put, bilo je suncano i toplo. Dunav je jos hladan, smrzle su mi se noge.
Sve u svemu bilo je fenomenalno, preko dva sata cistog zadovoljstva.
 
Pozdrav svima,

Polako se spremam da ovog proleca probam dasku i jedro...,

Interesuje me gde je u okolini BG-a zgodno za ucenje, Ada ili neko jezero??? Jel vozio neko na Adi u prolecnim mesecima, i jel uopste dozvoljeno tamo voziti (naravno kada nema kupaca)?

Kasnije bi vozio po Dunavu i Savi kada ima vetra, ali za pocetak da me ne odnese reka.., bolje neka stajaca voda.
 
Pozdrav.
Moje pitanje je isto: da li negde u Beogradu postoji mogućnost da je jedri na dasci? Još mi je bitnije da li ima da se kupi oprema za windsurfing u Beogradu? Kako windsurferi iz Srbije generalno nabavljaju opremu?
Jel kupuju u inostranstvu pa donose ovde? Gde: Madjarska, Hrvatska? Kako to ide preko granice, jel se pravi tu problem? Ili se kupuje uglavnom polovna oprema ovako izmedju sebe?
Jel može neko da me uputi.
Unapred zahvalan.
 
U Beogradu se jedri negde na Paliluli, ovde sam čuo da postoje par surfera koji rekreativno jedre na dasci, početnički nivo tako da verovatno mogu se tu pridružiti, ali ce se organizovati možda neka škola.
Ako te interesuje pomoć kod neke opreme www.windsurfing.rs
Pozdrav L.:)
 

Back
Top