Ukrašavanje torti, rođendanske torte

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos jedan skateboard od mene.....isti,sa sitnim promenama
 

Prilozi

  • 111.jpg
    111.jpg
    28,9 KB · Pregleda: 15
  • 777.jpg
    777.jpg
    30,4 KB · Pregleda: 11
Forumašice moje drage, meni je hitno potrebna pomoć!!!
Prije oko mjesec dana sam sasvim slučajno na netu našla fotografije kako Stefanelli crta glavu tigra na fondanu, predpostavljam da se to nalazi negdje na forumu u ovoj temi ali nikako ne mogu da nađem a nemam vremena da čitam sve ispočetka, ili bar na kojim stranicama se nalayi neko njeno objašnjenje jer predpostavljam da je ona to sve lijepo opisala!
Trebalo bi da crtam Malu sirenu pa bih prvo malo da isčitam neka od vaših iskustava.
Unaprjed sam zahvalna na svakoj pomoći:hvala:
Pozdrav
 

Hvala unchi, sad sam pogledala slike, predpostavljam da se fondan malo osuši prije nego se počne slikati po njemu?! A što se tiče ovog ivičenja krajeva to se vjerovatno sve oboji potrebnom bojom, pusti da se ona osuši pa se tek onda tom tamnom bojom (uglavnom je to crna) crta preko svih boja i naprave se ti krajevi!
Moram sad malo da napravim fondana pa da probam
 
Dobro vece drage moje dame...Ja sam ovde nova i odusevljena sam vasim tortama i umjecima.ZATO BI MOLILA DA MI POMOGNETE CITAVU SAM TEMU PROCITALA NEZNAM NI KOLIKO PUTA SAD MI SE SVE POBRKALO ...MOLIM ZA POMOC DAJTE MI RECEPT ZA FONDAM KOJI JE STVARNO DOBAR DO SAD SAM IH DOSTA PROVBALA ALI NISAM ZADOVOLJNA..MOME SINU JE RODJENDAN U CETVRTAK I POTREBNA MI JE SVA VASA POMOC DA MU ISPUNIM ZELJU...
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top