Trazim lek -Hitno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

1511969

Početnik
Poruka
2
Molim Vas da mi pomognete u pornalazenju leka kojeg nisam mogao da nadjem nigde preko Interneta jer je prestala proizvodnja istog. Radi se o BICIT HP leku koji mora moja supruga da pije 7 dana kako bi se izborila sa Helikobakterom. S postovanjem svim clanovima i unapred hvala.:roll:
 
zanima me :sin ima problema sa levim stopalom(risom),otok nosi vec dva meseca,isli snimali nema loma nema naprsnuca.Nosio i longetu i gips(nepotrebno),ali nista.Neboli ga,normalno hoda i trci,ali je u pocetku imao bolove kad hoda.Izgubilo se.Isao je i na fizikalnu terapiju,ali nista stoji mu manji otok ali stoji.Obloge sve koje cujemo i znamo stavljamo ali...Sta da radim ?zabrinuta majka.
 
5.maja cerkica treba da ide na operaciju mokracnog kanala,pa me zanima kako ce proci?Zabrinuta mama.Ona je rodjena 30.05.2006.

Ne, nisam nebeska vracara, ali zabrinuta mama je vec postavljala isto ovakvo pitanje i dobila je odgovor da razgovara sa detetovim lekarom jer ovde niko ne zna o kakvoj operaciji je rec a kamoli kako ce proci.
Posto se pitanje ponavlja nista drugo mi ne preostaje nego da je uputim na forum gde na osnovu datuma rodjenja mogu vise da joj kazu.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top