teroristima sasili uniforme

srbija do grcke

Aktivan član
Poruka
1.427
Ministar bezbednosnih snaga Kosova Fehmi Mujota predstavio je nove uniforme Bezbednosnih snaga Kosova. Uniforme su zelene boje sa crnom beretkom.

Na promociji novih uniformi je rečeno da su one donacija Vlade Sjedinjenih Američkih Država. Na osnovu Ustava Kosova i zakona koji uređuju rad Ministarstva bezbednosnih snaga, usvojeno je šest pravila koji normiraju rad Bezbednosnih snaga.

Među njima su, Pravilnik o regrutaciji, Etički i disciplinski kod, Pravilnik o nošenju i upotrebi oružja i Pravilnik o amblemu i simbolima bezbednosnih snaga.

"Nalazimo se u veoma značajnom trenutku jer u Ministarstvu bezbednosnih snaga proces se odvija uspešno. Takođe ćemo nakon praznika izvršiti regrutaciju svih onih koji su konkurisali u Bezbednosne snage Kosova", izjavio je Ministar Mujota.
 

ja se kladim da misli na ovo
034d2viz0021mo0.jpg

a rezultat postojanja ovih ljudi je slika dole
1a.jpg
 
Posto znas ko je to uradio i vidim da si obavesten reci mi gde je ova beba poginula i koliko je tu americkih bombi i koje vrste bacheno.

pa znam da je amerika bombardovala Srbiju, nije Srbija samu sebe bombardovala. to je jasno, verovatno su kasetne bombe u pitanju, otkud bih ja to znao. sta je bitno gde se desilo. zao mi je bebe, ona nije kriva, to je sigirno. ko jos ubija bebe? ameri naravno, i bole ih uvo da li je siptarce ili Srpce, oni samo hoce bondstil i to je to..ti samo mislis da ti pomazu, to naravno nije istina.
 

Back
Top