ta smesna, sisata stvorenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bez obzira sto se ne slazem sa tim sto random_cloud_form govori (vise-manje, za mene, to (tosevski, dominacija nekog od polova, i slicne teme..) je bullsh_it) procitao sam sve sto je rekao, za razliku od nekih koji nisu "imali vremena", ali su zato nasli vremena da odgovore... deo osnovne kulture je da saslusas (ovde, "procitas") sagovornika, ako vec hoces da das svoje "cenjeno" misljenje...


plus, apotekarka, ovo je, bez obzira sto verovatno ne "znaci" onako kao sto "zvuci", vrlo nisko, i za nekoga ko gleda sa strane, izgleda vise kao tvoje zamoponizavanje:

apotekarka:
Znaš šta?
Ima tu nešto!
Evo navešću ti primer:
Ja recimo imam tvoje pp sa sadržajem koji može da te predstavi u određenom svetlu koje nije u skladu sa tvojim image-om i ti znaš da mogu da ih izeditujem u javnosti (ne bi mi bilo prvi put).
Zašto to još nisam uradila?
Zato što nisi bio dovoljno bezobrazan.
Ali sada si vrlo blizu
apotekarka:
Taman sam ti dala dramski zaplet ali ti ne znaš da ga iskoristiš....naučićeš

bolje zvucis kad malo smanjis (iskljucis) nadmenost. ona se uvek manifestuje bez razloga...
ovo ti se ne desava prvi put...
osim sto, sa strane posmatrano izgleda da si bezobrazna (i to bez pokrica), neko bi mogao da pomisli da, da se tako izrazim, i nemas bas sta da kazes, osim da se pred mladjima od sebe hvalis svojim godinama, ( !!!... uuuu, kakva prednost)...
mislim, ako ja, hipoteticki, imam 35 godina, treba li time da se hvalim? to je neka narocita vrlina? da li je to retka pojava, da neko ima toliko godina? mozda magican broj? da nije u pitanju iskustvo???
ako jeste, dovescu dedu, on ima 92 godine, taj bas ima iskustva... mada on, buduci da je normalan covek, ne smatra svoje godine prednoscu, naprotiv...
zar nisu neke druge stvari (licni stavovi, sposobnost rasudjivanja...) ovde ispred "licnog iskustva", koje je diskutabilno, na kraju krajeva, ovo je forum, a ne red za mleko ili konkurs za staracki dom, pa da su bitne godine...

sto se mene tice, cela prica oko zenske dominacije (na neki nacin) ili muske nadmocnosti ne da ne drzi vodu, nego stvarno izgleda nepotrebno, jer kod zdravih odnosa izmedju normalnih osoba (pa i kod veze muskarca i zene) trebala bi da preovladjuje harmonija, a ne dominacija, koja je, ukoliko je prisutna, znak psihicke nestabilnosti, da ne kazem nenormalnosti partnera koji "zeli" da dominira. zato mi se i cini suvisna rasprava o ovoj temi, a da nije zayebancija. ako jeste obicna zayebancija, sacuvajte dostojanstvo...

imam jos jednu primedbu:
ovo je savremeni muskarac...
da li je ipak "opasno" sto ubedljivu vecinu odgovora daju zene, i to na poziv koji je upucen muskarcima:

random_cloud_form:
...Ako si zensko a citas ovo, u redu, ali ne javljaj se na temu...

...ovo nije puko filozofiranje, primenite u praksi pa javite razultate...

mislite o tome...
 
Baš lepo od tebe što pratiš šta mi se kad događa :)
Obzirom da te do sada nisam ni primetila, a i da mi se spava, možemo li da odložimo ovu raspravu na neodređeno vreme?
Jel ovo nije preterano nadmeno? :wink:
A i ako jeste...who cares...

84138370640d77b3271365.jpg
 
Raindog, homoseksualci su ljudi koji se odlicno slazu sa zenama, podrzavaju se medjusobno i cesto su bliski, samo se ne yebu. Dobri su sa zenama upravo zato sto se povukli iz interpolne borbe, napustili su muski front i presli na stranu zena verovatno jos tokom odrastanja, a u homoseksualnosti traze alibi za svoj kukavicluk.
homoseksualizam, voajerizam, pedofilija, samo su neke od reaktivnih posledica i kompromisa potucenih muskaraca u interpolnoj borbi .
razotkrivanjem zenske nagonski prljave igre, mit o zenskoj misteriji gubi na snazi. To saznanje ti je nesto kao zonska odbrana protiv dream tima, iako nije atraktivna za oko, cilj je da u kontri poentiras.
A ovo sto pominje Divlja, sve to zvuci ovako lepo kao ideja, ali u praksi to je utopija, poput komunizma, mogu ti potpisati ali ne i ubediti jer si jos uvek puna ideala.
 
Volodja, harmonija koju pominjes dolazi kasnije, vremenom, s godinama ponasanje zena se drasticno menja. Ali klinke od 18-25 (ovde ne mislim na zicer-ribe)…..jos se one premisljaju???
One znaju da imaju ono sto tebi treba, a to mozes dobiti samo ako ti ona da. Podrazumeva se da moze imati svakoga ako je dobra riba i ona to zna.
To dodatno jaca zensku nadmenost i zaljubljeni pocetnik shvata da se suocio sa kiborgom kome je cilj da dominira muskim psihama time sto ce buditi njihove zelje a zatim ih onemogucavati ili uslovljavati. U prvom slucaju to je muza a u drugom sponzorusa, to su dva skolska primera zenskog.

Cesto to moze biti ista zena, koja se ponasa na razlicite nacine prema razlicitim muskarcima, gledao sam jedan stariji film nedavno na tu temu, gde jedna crnka svima daje osim coveku koji je voli i sve cini za nju, ako saznam naslov javicu, poucan film
 
posmatrajuci tvoje postove, jel smem ja da se zapitam:
1.da li ti imash zhenske prijatelje?
2. imash li neku podelu medju zhenama ( neshto tipa skala sklonosti ka dominaciji (veca ili manja) prema fizickim karakteristikama/lepoti/zgodnoci/starosti/...)?
3. da li bi mozda taj osecaj 'ugrozhenosti' bio eliminisan, nekim npr. uvodjenjem 'obaveznog sexualnog kontakta' prilikom svake mushko- zhenske 'interakcije', zarad harmonizacije odnosa i otkrivanja svih 'potencijalnih i skrivenih pretnji' koje vrebaju iz zhenskog medjunozja ( odnosno razoruzhavanja neprijatelja ) :?: :wink:
 
apotekarko, ovo nije bilo nadmeno sa tvoje strane, vec nazalost vrlo plitko...

ali od tebe nisam ni ocekivao bolje...

da se stidim lenjinove slike(?), da li bi je stavio u profil?...

inace, nisam pratio sta radis, jednostavno, kad god sam slucajno (nisam trazio) naisao na neki tvoj odgovor, iz njega je isijavala bezpotrebna nadmenost... zasto?

ako hoces da diskutujemo, bice prilike, evo, npr. i sad diskutujemo... samo ja ti necu slati poruke na pp, kao neki, verovatno ti paznju ukazuju citavi rojevi forumskih podrepnih muva, pa imas dovoljno samopouzdanja...
 
volodja:
apotekarko, ovo nije bilo nadmeno sa tvoje strane, vec nazalost vrlo plitko...

ali od tebe nisam ni ocekivao bolje...

da se stidim lenjinove slike(?), da li bi je stavio u profil?...

inace, nisam pratio sta radis, jednostavno, kad god sam slucajno (nisam trazio) naisao na neki tvoj odgovor, iz njega je isijavala bezpotrebna nadmenost... zasto?

ako hoces da diskutujemo, bice prilike, evo, npr. i sad diskutujemo... samo ja ti necu slati poruke na pp, kao neki, verovatno ti paznju ukazuju citavi rojevi forumskih podrepnih muva, pa imas dovoljno samopouzdanja...


Čiji si ti mali? :D
 
Nema nedodirljivih tema i mitova, pa cak ni onih za koje reskiras da ti nakace etiketu zenomrzsca.
Ja govorim o interpolnoj borbi koja je u fokusu mladih ljudi. Period izmedju 16-35. godine je period za to.
E sad, u toj interpolnoj borbi, kao fazi zivota, zene su u prednosti dok su u mladosti
musko-zenski odnos je kao jedan revolveraski obracun gde zena uvek prva poteze, jer seks dolazi kasnije, na tvom desetom koraku, dok ona broji do 9 i odmah puca (cudno, dok ovo pisem neko puca napolju?). Mnogi muskarci tu stradaju, bas usled nepoznavanja pravila igre da zena broji do 9.
Sto se tice tvojih pitanja, draga raindog, 1.da, ali ne blisko; 2.ne; 3. Divlja kaze, potrebno je da cujem muskarca. Da, muskarac mora nesto da uradi, da odusevi zenu, i njegov zadatak je da smilja stvari kako bi je zadobio. Kad bi seks bio obavezan, uspavali bi se muskarci i napredak civilizacije bi stao. Jer upravo zensko uslovljavanje i izmicanje preko skrivenih genitalija zene je ono sto je nasu vrstu uzdiglo od drugih a preko pleca muskog pola. Ali to ne znaci, da ******* trebamo zameniti stvaranjem. Ne hvala. Ja sam kazem, kako se treba postaviti prema zeni, tj sta one nesvesno zele
 
da vidimo ovako :
stavish naslov " ta smeshna , sisata stvorenja", a onda odmah zatim konstatujesh (indirektno) kako su zhene nadmocnije i u svakom sluchaju superiornije jer za razliku od mushkaraca funkcionoshu po principu koji se ne bazira na zadovoljavanju nazovi primarnih instikata ( zelje za hranom , 'razmnozhavanjem' ...)
muskarac se u toj prichi svodi da neku primitivnu zhivotnu formu, koja ima iskljuchivo te primarne instinkte, dok zhene tezhe "psiholoshkoj " dominaciji (shto pretpostavljam , ukljuchuje i izvesne procese vezane valjda za logichko razmishljanje i delovanje u skladu sa istim...)
onda kazhesh : " Ako si zensko a citas ovo, u redu, ali ne javljaj se na temu, jer od vas ovde nemam sta pametno i novo da cujem. " ?!

pristalica si teorije o 'interpolarnom ratu' , priznajesh da zhene dominiraju ( a po meni dominira onaj bolji, uporniji, takticniji, lukaviji 'strateg'), ali odbijash mogucnost da eventualno neshto 'nauchish' , nego ti treba tamo neki olinjali Toshevski, da ti 'otvori ochi' i da ti sad kao mozhesh da stanesh i ponosno uzviknesh : "zhenska misterija je reshena ! "
takvom prichom ne radish nishta drugo nego stavljash chitav mushki rod u ulogu tragi- komichnog lika, dok zhene otprilike zevaju i turpijaju nokte, chekajuci da se pojavi neko sa kim ce joj scena odmeraravanja snaga, biti zanimljivija od : pokazhem mu sisu, a on onesveshcen padne u trans ... pa gde je tu zabava ?
rekoh vec, da se ne mozhe dominirati nekim ko ti to ne dopushta, a ako i postoji taj zhenski nagon za psiholoshkom dominacijom, onda on nije proistekao ni iz chega drugog nego iz dosade, prilikom duugog , dugog chekanja da ovi 'tvoji' mushkarci evoluiraju u neku 'vishu' vrstu, sa kojom ne bi bilo potrebe za bilo chijom dominacijom, jer bi zajedno razmishljali i funkcionisali po nekom istom ili bar slichnom principu...
A shto se tiche tvog stava o 'dobrim ribama' (zasnovanog iskljuchivo na nechijem fizichkom izgledu), mislim da je to totalni apsurd, ali dobro s obzirom da je takvo mishljene proizvod tih primarnih instikata
karakteristichnih za zhivotinjsko carstvo, (veca i lepsha gorila = pozheljnija gorila), onda i nije tolika frka...
'glorifikacijom' fizichke lepote, nad svim ostalim shto ide 'u pakovanju' sa nekom osobom, ne radish nishta drugo, nego stavljash zhenama u ruke josh jedno oruzhje, koje danas uz pomoc estetske hirurgije, postaje josh 'mocnije', dok vama jadnichcima ni ne ostaje nishta drugo nego da balavite josh vishe i da se ' tesh ite' sa chika Jovom... ( shto je pomalo jadno, mora se priznati... zar ne ?
 
raindog:
da vidimo ovako :
stavish naslov " ta smeshna , sisata stvorenja",

Hey raindog girl :idea:
sto trosis zivce na breast hater-a
i to ne obicnog, nego ovog sto se uznosi teorijama (izlizanim i sasvim pozajmljenim) nekog dede kojem se vise ne dize, pa je uzeo sve nas da gnjavi ...

Mozda imas potrebu da pokazes koliko si bolja od njega? Mozda ... zasto... mozda...
 
etotako:
Mozda imas potrebu da pokazes koliko si bolja od njega? Mozda ... zasto... mozda...

ma ne :!: :lol: naopako :!: shto bih ja bila bolja i po kom osnovu od bilo koga, nego mi samo nije jasno... a ovo je mesto za diskusiju...
a jeste da me je na pochetku blago iritirao svojim 'spisanijima', ali sad mi je sasvim ok, svako ima pravo na sopstvene stavove, zar ne ?
kontam randoma kao prilichno inteligentnu osobu koja blago karikira ili bar prenaglashava neke stvari, ne bi li potvrdio svoj (ili chiji vec) stav, ali mi u ovom konkretnom sluchaju nije jasno zashto naziva zhene smeshnima ako vec tvrdi da su nadmocnije...,a mushkarci jadni :lol:
to je sve (shto mi je trenutno nejasno :wink: :) )
bez neke zhelje za bilo kakvom dominacijom :wink: :lol: :lol: :lol:
( :lol: ionako nisam bash neka 'riba' :wink: :lol: :lol: :lol: )
 
Raindog, pazljivo citam tvoje postove na forumu, zaista trezveno razmisljas, steta sto te nisam upoznao u nekim drugacijim okolnostima.
Ali i pored toga sto si moja net-simpatija ja, kao naucnik, moram stvari sagledati objektivno i ne smem zbog fantasticnih izuzetaka progledati kroz prste celom zenskom rodu, iako zene postujem i ne zaboravljam da smo svi u istom camcu.
U vezi naslova teme - njime sam samo hteo da kazem da ako zensko ponasanje sagledamo izvan referentnog okvira i plamena muske pozude, onda se covek zapita sta bre ove glumataju. Kladim se da kad bi pera kojot mogao da izadje na tren iz onog crtanog filma u kome se toliko trudi i pati, i pogleda ga sa strane, dobio bi facijalis od smejanja.
Sto se tice fizicke lepote, sto je zena lepsa utoliko je verovatnije da ce postati umisljena sto ce blokirati njen dalji unutrasnji razvoj.
A zenski umisljeni snobovi nisu moja ozbiljnija ciljna grupa, jer mi u vezi treba odnos dve licnosti u razvoju, a ne glupacica usidrenih materijalnih opredeljenja. Mada koliko vidim, bogovi su poceli da se udruzuju da me odvrate od te zamisli jer kroz individuaciju izgleda mora svako samostalno a ne u parovima.
svako dobro
 
random_cloud_form:
Primetio sam da devojke na ulici gledaju, odmeravaju, pa cak i kretenski pilje u druge devojke, dok se obicno umisljeno trude da na muskarce ostave utisak kao da nas ne primecuju (sto naravno nije tacno).

a kako si ti to prouchio, osim ako nisi piljio u neku devojku :I znachi da se i ti ponasas kretenski
sta da rade kako da se postave

Ok mislim, nama prodaju vlast, ali gledanje u druge devojke i njihov imidz pokazuje koliko im je zenska konkurencija bitna stavka, i njihov najveci strah.

pa jeste...i
zar nije to i tebi

Znacajno je da muskarac shvati da sto se vise fiksira za jednu zenu, utoliko ce se ona hladiti od njega, bitno je da zeni dodatno ojacamo aktivni strah od zenske konkurencije.

moze da bude ali u nekim slucajevima gde nije uspeo dovoljno da zainteresje zenu...onda ti je potrebno to plasenje..inace moze i da odbije i da prestane da te shvata ozbiljno..ne znam kako ti reagujes ?!

Ne zato sto je to humano, vec zato sto zenska psihologija to nuzno zahteva. Mi to cinimo za zensko dobro. Ne zvuci pravedno, ali je zdravo.

ma...necu ni da imam posla sa muskarcima..je l ti sad ok... i koja je poruka tvoje poruke
 
jagodica:
random_cloud_form:
Primetio sam da devojke na ulici gledaju, odmeravaju, pa cak i kretenski pilje u druge devojke, dok se obicno umisljeno trude da na muskarce ostave utisak kao da nas ne primecuju (sto naravno nije tacno).

a kako si ti to prouchio, osim ako nisi piljio u neku devojku :I znachi da se i ti ponasas kretenski
sta da rade kako da se postave

Ok mislim, nama prodaju vlast, ali gledanje u druge devojke i njihov imidz pokazuje koliko im je zenska konkurencija bitna stavka, i njihov najveci strah.

pa jeste...i
zar nije to i tebi

Znacajno je da muskarac shvati da sto se vise fiksira za jednu zenu, utoliko ce se ona hladiti od njega, bitno je da zeni dodatno ojacamo aktivni strah od zenske konkurencije.

moze da bude ali u nekim slucajevima gde nije uspeo dovoljno da zainteresje zenu...onda ti je potrebno to plasenje..inace moze i da odbije i da prestane da te shvata ozbiljno..ne znam kako ti reagujes ?!

Ne zato sto je to humano, vec zato sto zenska psihologija to nuzno zahteva. Mi to cinimo za zensko dobro. Ne zvuci pravedno, ali je zdravo.

ma...necu ni da imam posla sa muskarcima..je l ti sad ok... i koja je poruka tvoje poruke

Nije lepo chitati "izmedju redova" i izvlachiti shta tebi odgovara, nego kako se bira shta ces da "selektujesh" shta ne? :wink:
 
SVesna:
etotako:
apotekarka:

e, cico, cico...
pogledala sam ti sliku, ok si, ali treba malo da se zategnes, npr. manje foruma, a vise teretane :wink:

Ovo je malo zlurado, zar ne?
A što?
A gde je tvoja slika?

Zlurado??? Svasta...
ako je zena stavila sliku, verovatno hoce da dobije feed back
to je moje iskreno misljenje
moja slika... ah, ne hvala, veoma sam karakteristicna
a da slikam svoje delove tela...xm, postoje neki ljudi koji znaju ko se krije iza etotako, pa ne bih da pravim sebi probleme...as simple as that :wink:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top