- Poruka
- 75.815
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne smeta mi što znam radnju već što ameri umeju da upropaste film.A bude vam zanimljivo gledati obje, jednu za drugom.
Zar prva na neki način ne spojla drugu?
Meni su rekli kako je odličan onaj japanski Hachiko.
A glupo mi ga gledati nakon što sam već pogledala ovaj noviji.
Slažem se s ovim u potpunosti.Ne smeta mi što znam radnju već što ameri umeju da upropaste film.
Ovo govorim za ostale filmove. Ne gledam horore.
Polako i pažljivo biraj.Ja jesam sama pa mi opet nije svejedno.
Znam da sam rekla da ću otići ali opet ne bih da sam dva, tri meseca bez posla.
Jurim sad nešto, videćemo.
Eh, da su samo poslodavciТако је.
А многи послодавци добро знају ситуацију већине радника.
Онда се понашају како желе.
Кад бих могао да одем и не размишљам пола године о новцу, одмах би тако било.
Не могу то, треба ми плата сваки месец као и већини нас...
Budžet nisam gledalaJa sam prvo gledao japansku pa americku, japanska ocigledno da ima manji budzet ali kida
Nisam, nekako me ne privlači. Trejler mi bezveze. To je ono kad preti smak sveta pa niko ne veruje?Slažem se s ovim u potpunosti.
Ovo što si postavila vezano za davanje otkaza, jesi možda gledala Up in the Air?
Meni ne smeta jezik kod azijata već što do pola filma ne mogu da pohvatam ko je ko.Polako i pažljivo biraj.
Uspećeš.
Eh, da su samo poslodavci
Ovde, trenutno, jesmo dobili tender, ali neko izgleda ima nekog u planu, a dovoljno je na visokom položaju da određuje šta i koliko će se raditi, a to što određuje jeste nemoguće, ali opet firma neće da izgubi,
Dakle, firmu jašu, firma jaše nas...
Budžet nisam gledala
Ali način kako su urađene obe verzije...
Japanska je, za nijansu bolja..
Nekima može da zasmeta jezik.
Ali onima koji nisu vezani samo za holivud i pogledaju i druge produkcije i filmove iz drugih zemalja....
Ma neee, ti misliš na "Don't Look Up".Nisam, nekako me ne privlači. Trejler mi bezveze. To je ono kad preti smak sveta pa niko ne veruje?
Sad sam videla link. Gledala sam taj. Za divno čudo nije loš film.Ma neee, ti misliš na "Don't Look Up".
Ovaj ti je iz 2009.
Možda bude ista osnova filma, ali sama radnja bude drugačijaA bude vam zanimljivo gledati obje, jednu za drugom.
Zar prva na neki način ne spojla drugu?
Meni su rekli kako je odličan onaj japanski Hachiko.
A glupo mi ga gledati nakon što sam već pogledala ovaj noviji.
Dobro, umeju oni povremeno da zakomplikuju i zapetljaju, a jesu različiti, imaju različite crte licaMeni ne smeta jezik kod azijata već što do pola filma ne mogu da pohvatam ko je ko.
Svi su mi isti.
Ma ne obracam ni ja paznju toliko na spec. efekte i budzet, mada ima i onog sta prvo gledas ima manju prednost.Budžet nisam gledala
Ali način kako su urađene obe verzije...
Japanska je, za nijansu bolja..
Nekima može da zasmeta jezik.
Ali onima koji nisu vezani samo za holivud i pogledaju i druge produkcije i filmove iz drugih zemalja....
Svi to prevode kao krug a u stvari se odnosi na onomatopeju zvona telefona!Ma ne obracam ni ja paznju toliko na spec. efekte i budzet, mada ima i onog sta prvo gledas ima manju prednost.
Mislim da krug ima nekoliko verzija, neki se cak i drugacije zovu ali ne mogu da im se setim imena
Japanski, mislim da ima tri dela, američki isto.Ma ne obracam ni ja paznju toliko na spec. efekte i budzet, mada ima i onog sta prvo gledas ima manju prednost.
Mislim da krug ima nekoliko verzija, neki se cak i drugacije zovu ali ne mogu da im se setim imena
A pa da, ima smisla kao zacarani krugSvi to prevode kao krug a u stvari se odnosi na onomatopeju zvona telefona!
Tako sam bar čula!
Mada se pojavljuje i onaj krug na video traci!
Pa ti budi pametan
Pa mogao bih da pogledam, davno sam gledao neki japanski pandurski film ako je to i ovo komotno mogu da ga pogledam opet jer sam zaboravioBlanki, da li si gledao A better tomorow?
Ako nisi preporuka, ali obrati pažnju na godinu proizvodnje, ima u rimake, 2000i neke, bleda kopija originala
Bolje sutra nije japanski, već kineski.Pa mogao bih da pogledam, davno sam gledao neki japanski pandurski film ako je to i ovo komotno mogu da ga pogledam opet jer sam zaboravio
Od Japanskih na primer "Lone Wolf and Cub" isto nije los ima neku bajkovitu energiju, nije samo akcija iako tako izgleda Sam plot je malo komican odbaceni Samuraj koji gura u kolicima trogodisnjeg sina i sece sve pred sobom Ali samo tako zvuci na prvu loptu Nisam nikada uspeo da pronadjem sve delove
Lone Wolf and Cub: Sword of Vengeance. 19721h 24mNot Rated. ...
Lone Wolf and Cub: Baby Cart at the River Styx. ...
Lone Wolf and Cub: Baby Cart to Hades. ...
Lone Wolf and Cub: Baby Cart in Peril. ...
Lone Wolf and Cub: Baby Cart in the Land of Demons. ...
Lone Wolf and Cub: White Heaven in Hell.
Ako mi nekad padne na pamet da pogledam neka stoji ovde kao podsetnik
Nekad je i do prevoda.Cest problem kod Japanaca je to sto daju debilne nazive dobrim filmovima
To sam i ja pomislio dok nisam bacio pogled na nazive njihovih automobilaNekad je i do prevoda.