Sveže okrečeni pab "Kod Maxe čp" (knjiški moljci XXVII)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
999.jpg

A bude vam zanimljivo gledati obje, jednu za drugom.
Zar prva na neki način ne spojla drugu?
Meni su rekli kako je odličan onaj japanski Hachiko.
A glupo mi ga gledati nakon što sam već pogledala ovaj noviji.
Ne smeta mi što znam radnju već što ameri umeju da upropaste film.
Ovo govorim za ostale filmove. Ne gledam horore.

Ja jesam sama pa mi opet nije svejedno. :heart:
Znam da sam rekla da ću otići ali opet ne bih da sam dva, tri meseca bez posla.
Jurim sad nešto, videćemo.
Polako i pažljivo biraj.
Uspećeš.
Тако је.
А многи послодавци добро знају ситуацију већине радника.
Онда се понашају како желе.
Кад бих могао да одем и не размишљам пола године о новцу, одмах би тако било.
Не могу то, треба ми плата сваки месец као и већини нас...
Eh, da su samo poslodavci
Ovde, trenutno, jesmo dobili tender, ali neko izgleda ima nekog u planu, a dovoljno je na visokom položaju da određuje šta i koliko će se raditi, a to što određuje jeste nemoguće, ali opet firma neće da izgubi,
Dakle, firmu jašu, firma jaše nas...
Ja sam prvo gledao japansku pa americku, japanska ocigledno da ima manji budzet ali kida :lol:
Budžet nisam gledala
Ali način kako su urađene obe verzije...
Japanska je, za nijansu bolja..
Nekima može da zasmeta jezik.
Ali onima koji nisu vezani samo za holivud i pogledaju i druge produkcije i filmove iz drugih zemalja....

Polako i pažljivo biraj.
Uspećeš.

Eh, da su samo poslodavci
Ovde, trenutno, jesmo dobili tender, ali neko izgleda ima nekog u planu, a dovoljno je na visokom položaju da određuje šta i koliko će se raditi, a to što određuje jeste nemoguće, ali opet firma neće da izgubi,
Dakle, firmu jašu, firma jaše nas...

Budžet nisam gledala
Ali onima koji nisu vezani samo za holivud i pogledaju i druge produkcije i filmove iz drugih zemalja....
Meni ne smeta jezik kod azijata već što do pola filma ne mogu da pohvatam ko je ko.
Svi su mi isti.

A bude vam zanimljivo gledati obje, jednu za drugom.
Zar prva na neki način ne spojla drugu?
Meni su rekli kako je odličan onaj japanski Hachiko.
A glupo mi ga gledati nakon što sam već pogledala ovaj noviji.
Možda bude ista osnova filma, ali sama radnja bude drugačija
Nešto kao kod ljubića pročitaš prve dve strane, sredinu i kraj, skoro su uvek isti, ali sama radnja između je ono što ih razlikuje
Za Hačiko ne mogu ništa da kažem, ali neko moje iskustvo što se tiče azijske škole filma, je da su daleko emotivniji nego holivudski,
Naravno, ovo je neko moje iskustvo, i doživljaj tog nekog filma.

Meni ne smeta jezik kod azijata već što do pola filma ne mogu da pohvatam ko je ko.
Svi su mi isti.
Dobro, umeju oni povremeno da zakomplikuju i zapetljaju, a jesu različiti, imaju različite crte lica
Ali nekad zaista kod njih ne znaš ko je ko i ko je šta, ko je sa kim i protiv koga, a zajedno se ne podnose ali se udružili protiv onog trećeg, a taj treći je u rodu sa prvim
Špansko-indijske serije su male mace spram onog kako azijska filmska škola ume da izrežira film ili seriju.
I ne samo u hororima već i u dramama

Budžet nisam gledala
Ma ne obracam ni ja paznju toliko na spec. efekte i budzet, mada ima i onog sta prvo gledas ima manju prednost.

Mislim da krug ima nekoliko verzija, neki se cak i drugacije zovu ali ne mogu da im se setim imena

Ma ne obracam ni ja paznju toliko na spec. efekte i budzet, mada ima i onog sta prvo gledas ima manju prednost.

Mislim da krug ima nekoliko verzija, neki se cak i drugacije zovu ali ne mogu da im se setim imena
Svi to prevode kao krug a u stvari se odnosi na onomatopeju zvona telefona!
Tako sam bar čula!
Mada se pojavljuje i onaj krug na video traci!
Pa ti budi pametan

Japanski, mislim da ima tri dela, američki isto.
Ima Ringu i Ring
Ima Grudž, jap., amer.,
Ima Ringu i Grudž,

Vidiš ja jesam prvo gledala američku, ali kad sam pogledala japansku, mrsko mi tražiti smajlija, naklon do poda...

Svi to prevode kao krug a u stvari se odnosi na onomatopeju zvona telefona!
Tako sam bar čula!
Mada se pojavljuje i onaj krug na video traci!
Pa ti budi pametan
A pa da, ima smisla kao zacarani krug :lol:

Ne znam meni ti japanski filmovi bas imaju smek :lol: A i ako ne gresim to je bas original, moguce je da uce skolu od onog Akire :lol:

Blanki, da li si gledao A better tomorow?
Ako nisi preporuka, ali obrati pažnju na godinu proizvodnje, ima u rimake, 2000i neke, bleda kopija originala
Pa mogao bih da pogledam, davno sam gledao neki japanski pandurski film ako je to i ovo komotno mogu da ga pogledam opet jer sam zaboravio :lol:

Od Japanskih na primer "Lone Wolf and Cub" isto nije los ima neku bajkovitu energiju, nije samo akcija iako tako izgleda :lol: Sam plot je malo komican odbaceni Samuraj koji gura u kolicima trogodisnjeg sina i sece sve pred sobom :rotf: Ali samo tako zvuci na prvu loptu :lol: Nisam nikada uspeo da pronadjem sve delove :lol:

Lone Wolf and Cub: Sword of Vengeance. 19721h 24mNot Rated. ...
Lone Wolf and Cub: Baby Cart at the River Styx. ...
Lone Wolf and Cub: Baby Cart to Hades. ...
Lone Wolf and Cub: Baby Cart in Peril. ...
Lone Wolf and Cub: Baby Cart in the Land of Demons. ...
Lone Wolf and Cub: White Heaven in Hell.

Ako mi nekad padne na pamet da pogledam neka stoji ovde kao podsetnik :lol:

Pa mogao bih da pogledam, davno sam gledao neki japanski pandurski film ako je to i ovo komotno mogu da ga pogledam opet jer sam zaboravio :lol:

Od Japanskih na primer "Lone Wolf and Cub" isto nije los ima neku bajkovitu energiju, nije samo akcija iako tako izgleda :lol: Sam plot je malo komican odbaceni Samuraj koji gura u kolicima trogodisnjeg sina i sece sve pred sobom :rotf: Ali samo tako zvuci na prvu loptu :lol: Nisam nikada uspeo da pronadjem sve delove :lol:

Lone Wolf and Cub: Sword of Vengeance. 19721h 24mNot Rated. ...
Lone Wolf and Cub: Baby Cart at the River Styx. ...
Lone Wolf and Cub: Baby Cart to Hades. ...
Lone Wolf and Cub: Baby Cart in Peril. ...
Lone Wolf and Cub: Baby Cart in the Land of Demons. ...
Lone Wolf and Cub: White Heaven in Hell.

Ako mi nekad padne na pamet da pogledam neka stoji ovde kao podsetnik :lol:
Bolje sutra nije japanski, već kineski.
Nije pandurski, već mafijaški..
Jedan od braće je pandur, drugi, stariji mafijaš
Ćuo je glumio, ako se dobro sećam u skriveni tigar, pritajeni zmaj, ili to beše neki drugi film.
Ovo ću pogledati

Ucinilo mi se da je japanski, bacicu pogled :lol:
Nekad je i do prevoda.
To sam i ja pomislio dok nisam bacio pogled na nazive njihovih automobila :p

Npr:
Mazda LaPuta Ovo LaPuta je malo diskutabilno kod Spanaca :rotf:
Onda Daihatsu Naked :eek:
Pa Toyota Isis :eek:
zatim Super Deluxe Bongo Wagon :rotf:
itd

Cak i da je do prevoda definitivno imaju ozbiljan problem sa tim :rotf:

Davno sam gledao dokumentarac kako su 70-80"ih bas imali problema sa tim kada su uvozili automobile u Ameriku pa su im ovi valjda menjali nazive :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back