Strategija: ZeitGeist Fast Forward

Hallucinoman

Početnik
Poruka
19
20070516faireyzeitgeistjp0.jpg


This is a big one... u jednom danu, možemo kao omladina srpske nacije, da od izgubljene duše postanemo, tačnije ostanemo, bitan faktor na planetarnom planu.

Ovo je prilika koju ne smemo da propustimo, ali koja nas je čekala, nekako, do sada.
Sada možemo SEBI da dodelimo ulogu pobednika, i sednemo za sto sa liderima bankarskog miljea koji upravlja svetom iz senke, sada već i polu-javno.

To javno se ne dešava slučajno, kao što se nije ni "ZEITGEIST" tek tako pojavio - gde - na Internetu... film je prvo bio zabranjivan i sklanjan, ali planski, da bi utom "slobodarski" osvanuo kao pobednik na - YouTube-u.

Kompjuter i Internet su medij budućnosti, gde iz svoje fotelje diktiraš ljudima širom sveta, putem mreže... yes, a WEB - the ultimate media-weapon.
ZeitGeist je namerno dozvoljen, da bi ubrzao trajanje epiloga.
Ubrzanje je uočljivo, naročito u poslednjih 100 godina, i čak bržim tempom će vreme teći nadalje...

A našoj Srbiji se ukazuje prilika da ponovo igramo ulogu "dežurnog smetala", kurčevite nacije koja se iz nekog razloga našla tu, trenutno kao POLIGON za svetske sile.

Srbija može da uspe u ovom projektu, uz malo intelektualne i diplomatske gimnastike.
Privatni bankari će nam DAVATI kredite, ukoliko novac trošimo da postanemo "PRETNJA" Evropskoj Uniji i Novom Svetskom Poretku. Mi treba da glumimo "neprijatelja", u srcu Evrope.
Dakle, imamo šansu da radimo ono što najbolje umemo - da se kurčimo, a sa debelim ledjima.
Ovaj scenario je moguć, a JEDINI ispravan, i jedini sa VIZIJOM i AMBICIJOM - a podignut iz pepela.

Slična nam je pozicija kao kod Nemaca, izmedju dva Svetska Rata.
Mi smo sada kadri da se nanovo rodimo, uz kredite slične onima koje je Tito nekada uzimao i levo i desno - i vodio Jugoslaviju kao punopravnog člana velikih igara i upravljanja svetom.


1. Evolution
2. Quality vs. Quantity
3. The Intellectual Elite
4. Homosapiens FF
5. Status quo (mali format aka primer, srednji format aka nacija, veliki format aka Vrsta)
6. Beyond Zeitgeist (Fahrenheit 9/11, Zeitgeist... the SMART, those who figured it out - recruited for THE GOAL... the biggest opposers become the Elite)
7. Virus „mind control“... the critical mass... divide + conquer
8. Serbia’s role (history – future)
9. BE SMART (okret pameti)... moramo obmanuti većinu, da bi Elita opstala
10. Tito, Djindjić... nastavak vizije.
11. A step ahead.. The Final Conflict
12. EON AQUARIUS...



popefh5ym3.jpg



1. EVOLUTION


Dakle, odgovor je ipak – EVOLUCIJA. Sada to svakim danom postaje uočljivije. Bog ne postoji, Crkva je na samrti, Era Riba i Isusa Hrista se završava, u godini 2150.

Imamo vremena – NULA (000000,00) – da skapiramo da nam OSTAJU 142 godine, do kraja ere u kojoj živimo. Biće to ujedno i KRAJ Crkve kao Institucije, KRAJ Amerike kao supersile, KRAJ civilizacije, as we know it. Death of the „Jesus Christ EON“, smrt ere Riba... and a birth, a NEW LIFE, of the AQUARIUS AGE. The NEW population will EMERGE from the body of the VICTORS, from the PRESENT, as in right now!!! Pobednici – iz sadašnjosti – biće lideri budućnosti. Postarajmo se, svako od nas ponaosob, da MI budemo medju tim pobednicima, medju tom intelektualnom Elitom koju je iznedrila vrsta Homosapiens. Vreme se odveć ubrzava, naše doba ističe, znaci su svuda oko nas, i samo ono najbolje - ostaje. Only the best is good enough. We Will Prevail.

Ladies and gentlemen, Mr. Rockefeller, our Elite class... We Present to You – „the AQUAsapiens“. The Future. Is NOW!


2. QUALITY vs. QUANTITY


The Future is NOW. But the past is also NOW. A koja je prošlost? Šta nam govori istorija, u odrazu trenutne situacije i novonastalih dogadjaja? Ako pogledamo TIME-LINE istorije, primećujemo da se prvobitno sve dešavalo SPORO, ali onda sve brže, i u poslednjih 100 godina NAPREDAK ima ogromno UBRZANJE. To naravno, nije slučajno, i upućuje nas na logičan zaključak da se vreme ne može okrenuti, da ne gledamo kako bismo se vraćali nazad – već kako NAPRED? Šta podrazumeva „napred“?

Napred je – novo... zapravo, novo pakovanje STAROG. Sve je već vidjeno, a ništa vidjeno nije.

Znamo da je GAY populacija izborila svoje učešće u "prelasku Nivoa" izmedju dvaju EONA.
To nije slučajno, a to bi trebalo i da nas natera da se zamislimo - zašto? Zašto gejevi, zar nije unija muškarca i žene ono pravo?

E pa nije. Zajednica dvaju polova više nije neophodna za napredak Vrste.
Sada možemo da kloniramo populaciju, nisu nam više potrebni mužjak i ženka, koji su u trajnom rascepu medjusobno, i čiji su brakovi i nesrećne zajednice - jedan običan, a sad nepotreban KOMPROMIS.

The people of the Future will be a step closer to the Divine, a step closer to - God.
The people of the Future shall be UNISEX... BI sex... and thus the gay, also greatly intellectual and creative, population.


e1sx8.jpg



Ali braćo Srbi, ne plašite se. Vreme EONA Riba je na izmaku, svi standardi i norme koji su do danas strah sejali - više ne važe. Ako je konačni CILj da Vrsta preživi, onda je to - to. Unija dva potpuna bića, koja je funkcionalnija od bračnog horora dva suprotna pola - jeste budućnost.

Ista, UNIverzalna PRAVILA vladaju svetom, samo se igrači, odnosno akteri, menjaju. Kao velika tabla Rizika. Imaš svoj potez, svoju taktiku, i svoj – rezultat, ishod, pobedu ili poraz. Pobedu ili poraz. Da, to je EVOLUCIJA. The victors survive, the losers perish. From 100 people, the EVOLUTION „product“ is the TOP 1-2-3 %... only a peak of a mountain.

Ali da bi uopšte postojao taj „VRH PIRAMIDE“, morala je da postoji CELA piramida od ispod. Da se nismo množili i kotili, ne bi se iskristalisao ni taj V-R-H piramide. Ljudskoj rasi je bio potreban kvantitet – da bi iz istog crpili KVALITET. But 99% of that is – waste, realno, otpad koji mora, nažalost, i fizički da se ukloni, nestane i zamre – jer takva su pravila IGRE, to je EVOLUCIJA, a preživeli će poneti sobom ONO NAJBOLJE, kao i sva materijalna dobra, da bi nastavili – dalje. E tu leži SRŽ, pravila su surova, ali i neprikosnovena.

Mora se kontrolisati MASA, koja je realno GLUPLJA što je brojnija, ali svojim kvantitetom uvek stvara probleme i oscilacije, koje se moraju prepoznati i eliminisati – kada nam je krajnji cilj napredak VRSTE. Ovo je Ideal, prava zvezda vodilja, i mi se MORAMO prilagoditi i prihvatiti ŽRTVE, odnosno „otpad“, tj naša govna aka fekalije.

Te pale žrtve ne smemo da gledamo kroz zamku emocije, kroz ILUZIJU ljubavi, jer tada smo – izgubljeni. Svi pokušaji čovečanstva da se trgne, da pokuša da plasira VREDNOSTI – ljubavi, jednakosti, pravde – bili su s konca neuspešni, jer ti termini idu PROTIV zakona Evolucije.

Ljubav je iluzija, i PLUR je iluzija, sva stagnacija i pokušaji prkošenja procesu evolucije – bili su osudjeni na propast. Ljudi, jednostavno, kad se udruže i zajedno razmišljaju – lenji su i NE razmišljaju uopšte. Grupa je tupa. Marva nije Elita.

Socijalizam je puko, komunizam, hippy pokret... svi su – istorija.
Svi se kleli u moć proletarijata, u slobodu govora, u sve nas kao jedno... Svi su pukli. Poraženi. Imali su svoju ulogu, svoj potez, i sada je red na nas, promućurnije.

Nije neophodno da sa ovom idejom pobedimo većinu, jer to nije taktika koju sprovodi "the ruling class of NWO.
Ne, biće nam dovoljno dva-tri poznanstva i jedan kvalitetno odradjen sastanak.
Ja sada banalizujem, ali to je prosta logika našeg uspeha.

Takva su pravila igre. Selekcija pametnijih vlada.
Nema sreće od udruživanja većeg broja Homosapiensa.
Progress happens in SMALL groups.

Populacija se mora kontrolisati, ili preti HAOS.

Da su se ljudi, mase, išta pitali... – mi bismo se još uvek grejali oko vatre.
Ovako, osvajamo Univerzum, u najavi.
 
3. The Intellectual Elite

The AquaSapiens will emerge from the VICTORS – of a CONFLICT, the final WAR of the AGE of Pisces, u poslednjem velikom ratu našeg doba Riba... i taj konačni okršaj je neminovan, sasvim izvestan. Desiće se negde za 140 godina, odokativno, što i nije tako dugo i daleko, compared to entire history of Humankind. Neko će tu pobediti, neko naravno izgubiti i zauvek nestati, a istorija nas uči dovoljno, da znamo da se ista ponavlja i da POBEDNICI pišu „Povijest svijeta“.

Mi kao mladi homosapiensi, mi kao mladi SRBI, želimo da se nadjemo u tom pobedničkom brodu. To je prirodan osećaj... iskonska težnja za samoodržanjem, za OPSTANKOM, we must SURVIVE – in order to emerge victorious from the FILTER of E-V-O-L-U-T-I-O-N.

O Srbijo, svesna li si svoje trenutne pozicije? Znam da nisi, jer si nokautirana, bačena na kolena, a neverovatno USAMLJENA – na mapi Evrope (EU) i sveta. Budemo li ulazili duboko u analizu razloga tome – izgubićemo kompas, šansu i trenutak – da iskoristimo poklon Eona Riba.

Mi smo danas tu gde jesmo, i potrebno je da odigramo kvalitetno do kraja svoju ULOGU. Ulogu katalizatora u Novom Svetskom Poretku. We WERE that catalyst before, when the WW 1 took place, kada je Crna Ruka ubila Franza Ferdinanda i time opslužila interese svojih anglosaksonskih „prijatelja“. I Tito je bio vizionar velikog kalibra.

I ovog puta, Srbiji treba VIZIJA, plan, strategija. Srbija može da bude taj bitan faktor, ta OAZA, taj BAZEN – VODE... – u moru peska. Dakle, imamo izbor da PRATIMO Evropu i svet u ropstvo tim istim POBEDNICIMA, gde bismo uvek kao poslednji hitali za ostalim članicama Unije. Do 2150. godine još uvek bi pokušavali da...

Ovako, imamo kao nacija i mogućnost izbora, šansu da odigramo svoju ULOGU protagoniste – kvalitetno, i da ponovo predvodimo čitavu vrstu ka KONAČNOJ, konačno, POBEDI.

Zbog toga se i osećamo u OVOM TRENUTKU kao gubitnici, kao samo dno-dna, jer samo tako se GRADI karakter i radja se nanovo Feniks iz pepela. The Serbs CAN BE that Phoenix. For „some“ reason. But they must prove they are worth it. Sada je vreme da se DOKAŽEMO, da sagledamo poraze za sobom, i pobedu pred nama.


THE VICTORY. The New Age. The Aqua Sapiens. US.


resized06evolutionmanta4.jpg


To be continued...

Start THINKING, Srbo... goddamn it!
 
...niko ne moze biti gradjanin sveta kao sto je gradjanin svoje zemlje...bez obzira u kom obliku da se ta svetska vlada predstavi sam pojam jedne politicke sile nad celim svetom koja ima monopol nad svim sredstvima nasilja i koju niko ne kontrolise ne znaci samo tiraniju nego i kraj svake politike...a ti metuzalemi koji to propovedaju ne razlikuju se uopste od svojih prethodnika cije su ideologije poslale u smrt milione ljudi
 
...niko ne moze biti gradjanin sveta kao sto je gradjanin svoje zemlje...bez obzira u kom obliku da se ta svetska vlada predstavi sam pojam jedne politicke sile nad celim svetom koja ima monopol nad svim sredstvima nasilja i koju niko ne kontrolise ne znaci samo tiraniju nego i kraj svake politike...a ti metuzalemi koji to propovedaju ne razlikuju se uopste od svojih prethodnika cije su ideologije poslale u smrt milione ljudi

Pa od rimskog carstva, raznih drugih velikih tvorevina..., austorugarske monarhije, Hitlerovog "Trećeg rajha" pa do Novog svetskog poretka... mnogi su pokušavali da naprave neke univerzalne tvorevine u kojima se nisu zadovoljavali samo vladavinom nad svojim narodom, nego su na neki način (milom ili silom) pokušavali u te megalomanske carevine ili unije utopiti što više drugih naroda...

Ali svi takvi pokušaji su pre ili kasnije (nekada i nakon više vekova) propadali, bilo pod spoljnim pritiskom, bilo da se uruše iznutra...

Pitanje je sada šta je SAD, EU ili NWO? Isto to ili nešto drugo?
 
Pročitaj, nije dug previše (ima dosta da se ponavlja na engleskom i srpskom), a radi se uglavnom o nekoj novoj interpretaciji Novog Svetskog Poretka.

Pročitao sam sve i malo mi je sve ovo smešno. Era Vodolije je zapravo već počela negde iza 2002. Dalje, pričati o 142 godine u budućnosti je za nas danas besmisleno i smešno. Iskreno, baš me briga šta će biti za 142. godine kad ja neću toliko živeti a neću ostaviti potomstvo. Nadalje, pokušaj upoređenja Nemačke između dva svetska rata i Srbije danas je smešan i nerealan. Ne, Drago, potavljač ove teme nema veze ni sa kakvom sektom, za tajna društva ne znam, ali sve je nekako izmešano, kao s brda s dola, iako je 50% tačno, kao da je pravljeno za žutu štampu, iz koje se i najveći agenti katkad obaveštavaju. I najzad, mislim da tema baš i nema neke velike veze sa politikom.
 
Pročitao sam sve i malo mi je sve ovo smešno. Era Vodolije je zapravo već počela negde iza 2002. Dalje, pričati o 142 godine u budućnosti je za nas danas besmisleno i smešno. Iskreno, baš me briga šta će biti za 142. godine kad ja neću toliko živeti a neću ostaviti potomstvo. Nadalje, pokušaj upoređenja Nemačke između dva svetska rata i Srbije danas je smešan i nerealan. Ne, Drago, potavljač ove teme nema veze ni sa kakvom sektom, za tajna društva ne znam, ali sve je nekako izmešano, kao s brda s dola, iako je 50% tačno, kao da je pravljeno za žutu štampu, iz koje se i najveći agenti katkad obaveštavaju. I najzad, mislim da tema baš i nema neke velike veze sa politikom.

O.K., i meni je sve bilo malo čudno. Nisam neki stručnjak za te oblasti, ali ponešto znam, a ovde mi je sve (kako ti reče) izmešano...

Hvala.
 
pa zar nije zeitgeist napravljen protiv amerike i njenog danasnjeg totalitarizma?
kako onda propoveda NWO?

A ko kaže da je NWO američki projekat. Amerikanci se u njemu vide kao izvršioci, a vladari su neki drugi...
Uostalom, pogledaj ovu shemu...

Videćeš tu mnogo njih koji nisu iz Amerike već iz Evrope ili Azije...

2hqe2x4.jpg

link do seme u originalnoj velicini
http://i26.tinypic.com/2dw6o1z.jpg
 
Dobro decko, ti meni kazes da ja postanem gay, da ja postanem riba ili sta da ja postanem da bi se sta desilo? Da bih tamo neko pobedio za 142 godine? Prvo tema ti je totalno antihristicka, ja to ne tolerisem, apelujem moderatorima da zakljucaju temu a korisnika banuju zbog sirenja satanizma, pogotovu na danasnji dan, uskrs...

Nikad to nece uspeti zbog ljudi kao sto sam ja npr, ja i meni slicni to nikada necemo dozvoliti jer je prvo besmisleno to sto ti kazes da bog ne postoji, molim se bogu da ti oprosti jer ne znas sta cinis... Nadam se samo da tvoji potomci nece ispastati mnogo zbog stvari koje propovedas...
 
pa zar nije zeitgeist napravljen protiv amerike i njenog danasnjeg totalitarizma?
kako onda propoveda NWO?

Sarge,zabluda je,da je zeitgeist napravljen protiv NWO.Tu ima mozda 50% istine,a ostalo je namerno napravljeno u korist tog istog NWO-a.Jednostavno,jos jedna vesto sofisticirana obmana i manipulacija.Amerika nije osmislila NWO,ona je samo izvodjac radova,da se tako izrazim
 
Dobro decko, ti meni kazes da ja postanem gay, da ja postanem riba ili sta da ja postanem da bi se sta desilo? Da bih tamo neko pobedio za 142 godine? Prvo tema ti je totalno antihristicka, ja to ne tolerisem, apelujem moderatorima da zakljucaju temu a korisnika banuju zbog sirenja satanizma, pogotovu na danasnji dan, uskrs...

Nikad to nece uspeti zbog ljudi kao sto sam ja npr, ja i meni slicni to nikada necemo dozvoliti jer je prvo besmisleno to sto ti kazes da bog ne postoji, molim se bogu da ti oprosti jer ne znas sta cinis... Nadam se samo da tvoji potomci nece ispastati mnogo zbog stvari koje propovedas...

Takodje..
Pridruzujem se zahtevu da se zakljuca tema.
 

Back
Top