Šta kaže horoskop za danas

1714028979825.png
 

dnevni horoskop za Četvrtak 25,04,2024​

Ovan​

Nema prepreka na vašem profesionalnom putu ovog četvrtka. Mogli biste i drugima da pripomognete oko zajedničkih ciljeva.
Vrlo dobar dan je za osobe rođene u ovom znaku koje su željne flerta i ljubavne avanture. Samo pazite da ne zabrljate.



Bik​

Nastavlja se period pojačanog profesionalnog angažovanja kod većine Bikova. Ne bi bilo mudro hvatati se u koštac sa novim obavezama, a da prethodne niste priveli kraju. Krenite redom korak po korak.
Bićete u veoma optimističnoj, veseloj fazi, pa je očekivano da pozitivno delujete i na dragu osobu i na celokupno okruženje.

Blizanci​

Većina Blizanaca sigurna u svoje mogućnosti i sa velikom energetskom potporom trebalo bi da realizuje sve započete obaveze u svom ritmu i bez većih izazova.
Signali za nove ljubavne avanture biće prisutni ovog dana. Bitno je da ih uočite i registrujete na vreme.


Rak​

Posao: Vrlo dobar radni dan očekuje Rakove, a posebno se možete istaći na polju komunikacije. Moguća je i neočekivana nova poslovna ponuda, i dobitak.
Posebnu vrstu iskušenja mogli biste očekivati prilikom potvrde da u poslovnom okruženju postoji osoba koja već duže vreme gaji potisnuta fina osećanja prema vama.

Lav​

Nastavlja se period pojačanog i uspešnog angažovanja kod većine Lavova da se bez većih problema izbore sa svim izazovima.
Verovatno ništa bitno novo neće se desiti tokom ovog dana na ljubavnom planu. Ipak, ne bi bilo loše da za nijansu spustite kriterijume i očekivanja.

Devica​

Držite se svojih planova i ambicija uprkos svim poteškoćama na koje budete nailazili. Biće mnogo posla vezanog za papire, ugovore i formalnosti, pa se potrudite ne napravite neki propust.
Što se vas tiče, nema razloga da bilo šta ozbiljnije preispitujete kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Bitno je da i druga strana bude na istoj talasnoj dužini.



Vaga​

Jedan od jačih aduta tipičnih Vaga biće kreativnost, pa je sasvim logično očekivati da se posebno tu istaknete.
Bilo da ste zadovoljni ili ne postojećom situacijom u sferi ljubavi, čeka vas dan izazova i lepih mogućnosti u vidu novih poznanstava ili podizanja na viši nivo već postojećih odnosa. Uživajte.

Škorpija​

Obratite pažnju na neki ortački posao koji vam može biti ponuđen. Povoljne su okolnosti da se i takva vrsta aktivnosti konačno pokrene.
Dozu pozitivnog nemira /leptirići/i uzbuđenja može vam doneti znak pažnje neke potpuno nove osobe na vašem ljubavnom horizontu.

Strelac​

Osećaj da sve možete i sa lakoćom preskačete poslovne prepreke biće dominantan ovog četvrtka. To se može reći i za finansije, tu budite malo oprezniji.
Osoba koja vam se već neko vreme veoma dopada trebalo bi da vredi truda, stoga ne oklevajte previše.



Jarac​

Ispoštujte sebe, ponašajte se u skladu sa svojim proverenim profesionalnim normama i imaćete možda čak i uspešniji dan od realnih očekivanja.
Bez obzira koliko malo energije vam je ostalo, potrudite se da pronađete rezervu koju bi valjalo da usmerite ka dragoj osobi i uživate.



Vodolija​

Povećan obim obaveza očekuje Vodolije ovog četvrtka, što bi moglo da izazove dozu zadovoljstva o brzine u radu.. Ne požurujte ništa i nikoga, pustite da stvari teku svojim tokom.
Ovo nije dan za velike planove i krupne promene u sferi ljubavi. Misli su vam na sasvim drugoj strani.

Ribe​

Neke nove neočekivane poslovne prilike mogu vam se danas ukazati, a vi budite spremni na to da ih zgrabite jer se ne dešava tako često da budete u ovakvoj poziciji.
Stavite sebe u prvi plan, opustite se i uživajte u onim malim sitnicama koje život čine lepim. Obradujete sebe i dragu osobu nekim izlaskom, šetnjom.
Pogledajte prilog 1536826
#_Lakonoga_# , obratite pažnju na najbliže oko vas jer im trebate , izbacite ono što vam stvara nedoumice , poklonite sebi nešto , etc etc etc,,,
Otvorili su mi se novi horizonti :p
 
dnevni horoskop za Petak 26,04,2024

_Ovan
Imate dovoljno energije za nove planove, ali nadređeni možda neće biti raspoloženi za novitete. Ostavite prošlost iza sebe i krenite napred. Zaslužujete istinsku sreću.

_Bik
Već duže vreme vas frustrira radno mesto i atmosfera na poslu, razmislite o promeni. Moguće je da ćete ući u ljubavni odnos sa osobom iz bliskog okruženja. Potreban vam je odmor i relaksacija.

_Blizanci
Pokušajte da se opustite, iako vam se čini da nećete uspeti sve da postignete, vreme je na vašoj strani. Partner možda nema ista interesovanja kao i vi, ali hemija postoji, Razgovarajte više.

_Rak
Ostavite po strani privatni život kada ste na poslu. Dozvljavate da vas problemčići iometaju u radu. Upustili ste se u ozbiljne ljubavne odnose. Pokušajte da izvučete najbolje iz vas

_Lav
Vreme je za promene, razmislite o tome da zamenite saradnike na važnim projektima. Provedite vreme sa partnerom negde van gužve, nasamo. Prijaće vam da se opustite i odmorite

_Devica
Dolazite u sporazume iz dana u dan. Potrudite se da budete jasni i koncizni u zahtevima i dogovorima. Skloni ste da volite.Potrudite se da budete tolerantniji prema partneru.

_Vaga
Nadređeni vas imaju u planu za ozbiljne poduhvate. Ne odustajte čak ni ako je teško. Zadovoljni ste odnosom, ali zaljubljenost neće trajati večno. Spremite se na promene.

_Škorpija
Otputovalu ste negde i to će vam promeniti odnos prema poslu u pozitivnom smeru. U jutarnjim satima mogući pregovori .Znate koliko je komunikacija važna i sada zbog toga nosite pozitivu Potrudite se da ostane tako.

_Strelac
Čuvajte se saradnje sa nekim iz daljine moguće je da su njihove namere dosta drugačije od onih o kojima govore. Imate mnogo simpatičnih oko vasali vama je veoma teško prići. Ne plašite se da pokažete simpatije prema nekome.

_Jarac
Priuštite sebi bar dve kraće pauze u toku dana. Previše ste opterećeni vremenom. Spremite se za nova, uzbudljiva poznanstva i prepustite se novim avanturama.

_Vodolija
Budite oprezniji u drugom delu dana, naročito ako radite sa novcem ili finansijskim izveštajima kako ne bi propustili priliku za dobitak.Pokažite ljubav malim znacima pažnje. Nisu uvek potrebna velika dela i reči.

_Ribe
Srećni ste kada uspešno obavite zadatak, ali to se ne odražava na vaše finansije. Pokušajte da budete prodorniji. Gubite vreme misleći stalno o jednoj osobi, a neko iz vašeg okruženja bi želeo da vam se približi.

unnamed (1)~4.png
#_Lakonoga_# , počinju pripreme za vikend , ne ostati kući , izađite i lepo se provedite , etc etc etc
 

dnevni horoskop za Ponedeljak 20,04,2024​

_Ovan​

Moguće je da danas ostvarite komunikaciju sa nekim iz prošlosti. Ta osoba bi mogla da vam ponudi značajniju pomoć i podršku koja vam je bitna za neke nove ideje i projekte.
Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima mogu imati različite poglede na neka suštinska pitanja u aktuelnom partnerskom odnosu. Usaglasite se.




_Bik​

Bikovi bi ovog ponedeljka mogli da budu zatrpani poslovnim obavezama, što zbog nedovršenih starih, što nagomilavanjem novih.
Ukoliko ste već napravili prve korake kada je novo poznanstvo u pitanju, ostaje da polako nastavite i ne odustajte.

_Blizanci​

Vrlo su dobre predispozicije da Blizanci sa izraženom dozom samopouzdanja preuzmu inicijativu za realizaciju novih profesionalnih ideja. Potrebna vam je pomoć osoba od poverenja.Fokusirajte se na to da se prilagodite voljenoj osobi. Samo tako ćete osigurati stabilan i kvalitetan odnos.

_Rak​

Praktično svi dogovori vam idu od ruke i ovo bi mogao biti jedan od vaših uspešnijih dana na polju komunikacije. Samo napred.
Što se tiče ljubavne sfere, tu bi bilo dobro da nešto više konkretnih poteza preduzmete prema osobi koja vas interesuje.


_Lav​

Od samog starta nove radne sedmice Lavove očekuje pojačan obim obaveza. Moraćete da uložite maksimum energije i udružite se sa saradnicima kako biste sve uspeli da završite.
Obuzdajte svoju impulsivnost, pokušajte da ne donosite nagle odluke zbog kojih biste mogli da vam je neprijatno kasnije.


_Devica​

Možete na samom startu imati nekih problema kada su dogovori u pitanju, ali ćete uspeti da to rešite u vašu korist. Bez forsiranja, lagano i opušteno provedite ovaj dan. Pposvetite dovoljno pažnje vašoj dragoj osobi.



_Vaga​

Otvaraju vam se mogućnosti da ili proširite postojeće saradnje, ili pokrenete nešto potpuno novo. I jedna i druga opcija su vrlo povoljne po vas, ali samo dolaženje do cilja neće baš biti lagano.Za one koji su u emotivnim vezama dosta toga će se odvijati u mirnom, ustaljenom ritmu, ali neće biti dosadno i to je ono najbitnije.

_Škorpija​

Poželjno je da budete oprezni na startu ove radne sedmice, prvenstveno prilikom dogovaranja i prihvatanja novih profesionalnih obaveza. Ne preuzimajte na sebe prevelik teret, iako vi to možete , ali nemojte se unapred trošite.
Što se tiče dešavanja na polju ljubavnih odnosa, danas je realno očekivati krupnije pomake u odnosu na stanje iz prethodnog perioda.

_Strelac​

Početak sedmice vam možda neće izgledati kako ste vi planirali, ali put ka pozitivnom rešenju vas dodatno motiviše.
Preporučljivo je da više vremena provodite zajedno, smanjite obaveze. Poklonite više pažnje potrebama druge strane.


_Jarac​

Iako sve povremeno može da ide sporije od onoga što očekujete, ipak vam je jasno da ste na više nego dobrom poslovnom putu.
Pokušajte da izbalansirate obaveze kako biste uspeli da izbegnete nervozu druge strane, koja danas može biti prisutna.



_Vodolija​

Moguće je da vas očekuju promene u načinu dosadašnjeg poslovanja i to ne treba da vas brine jer će vam doneti boljitak u narednom periodu.
Polako se stvari kristališu i dolaze na svoje mesto. Iiskoristite svaki momenat da poboljšate komunikaciju i izgradite stabilnu vezu.

_Ribe​

Iako vas očekuje promenljiv dan i moguća su kašnjenja na svim nivoima, ne dozvolite da vas to pokoleba u funkcionisanju.
Potrudite se da više izlazite i družite se generalno. Moguća su nova interesantna poznanstva koja obećavaju.

unnamed (1)~4.png
#_Lakonoga_# , jbg Ponedeljak , dan kao i svaki drugi , selektirajte potencijal za dobitak , ustanite 3 minuta ranije da izbegnete gužve , spremajte se za praznike , etc etc etc,,,
 
dnevni horoskop za Utorak 30,04,2024

_OVAN


Kada je u pitanju zajednički aganžman nije na odmet da se dobro raspitate šta je to novo što bi sugerisali kao rešenje vaši ortaci. Ne želite da se oslonite na druge ljude, ali ovaj put pravite kompromis i ne želite da sami donesete odluku.
Bićete zahvalni onima koji su se okrenuli i otišli. Samoća vam prija na neki način. Ne bavite se sporednim stvarima u svom životu.




_BIK


Ne razumete se u trenutnu problematiku, koja vam se protežira na pomalo čudan način. Ukoliko ste u dogovoru sa jednim Lavom morate da budete spremni na dodatne izazove, jer možete da imate poveće troškove usled neobaveštenosti.
Ne morate da očajavate u samoći koju trenutno osećate, koliko se od vas očekuje mnogo bolja komunikacija, kada je partnerski odnos u pitanju.



_BLIZANCI


Komunikativna sposobnost vam je na solidnom nivou. Ukoliko vam je ideja da se u narednom periodu plasirate na viši rang ne očajavajte zbog trenutnih trzavica, koje proživljavate.
Možda vam se dopada osoba iz vašeg neposrednog okruženja. Komšiluk vam je pomalo intrigantan.
Pijte dovoljno tečnosti.

_RAK


Preduzetnički duh vam daje veći zamah nego što ste očekivali. Pokušajte da se potrudite i privedete svoje obaveze do kraja. Saradnja sa Devicom ili Jarcem može biti dosta dobra.
Zaljubićete se u jednog Lava. Morate da shvatite kako da dostignete mnogo više na segmentu emocija. Prijatelji vas podržavaju u izboru osobe pored vas.



_LAV


Kada je u pitanju dodatna zarada možete imati više sreće ovaj put. Niste se dovoljno dobro organizovali u prethodnom periodu, pa niste ni mogli da očekujete nešto bolji plasman.
Možete da budete u kontaktu sa osobom od ranije. Ponovo se osećaju simpatije i mnogo bolja slika vašeg emotivnog života.



_DEVICA


Posao u okviru administracije je ono što vas očekuje u narednom periodu. Ukoliko ste bez novca ne očajavajte jer ćete imati mnogo više za neko vreme. Vaša finansijska strana je trenutno loše postavljena, ali kratkog je daha.
Imate partnera koji vas doslovno iritira i ne želite sebi da priznate sopstveni poraz. Pokušćete da izgladite odnose.



_VAGA

Posao

Imate šta da dodate, ali pretpostavljeni ne želi da sluša vaše pridike ni sugestije. Osećate se povređeno. Ne morate da gubite entuzijazam zbog trenutnog nesporazuma. Ne okrivljujte sebe.Iritira vas nečije prisustvo. Bilo bi dobro da spustite kriterijum kada su vaše emocije u pitanju i izbor partnera. Ne dozvolite sebi da vas mimoiđe dobra šansa.


_ŠKORPIJA



Kada su špekulativne transakcije u pitanju možete biti pomalo striktni i ne dozvoliti sebi veći rizik. Smatrate da morate da se držite dobrog starog pravila, koje nalaže veliki trud i zalaganje. Samo time ćete postići mnogo više od očekivanog.Vaša strastvena priroda vas opominje da je pored vas osoba kojoj možete da priđete. To je jedan od onih , koji je uvek uz vas kada je najgore.

_STRELAC


Ukoliko ste bavite javnim poslom imate šta da ponudite pa možete da očekujete da ćete biti pozvani od strane svojih pretpostavljenih na jedan intervju. Očekujte poveći novac.
Vaša strastvena priroda vas podstiče na akciju, koju retko ko primenjuje u tako jakom intenzitetu. Planeta Mars podstiče vašu seksualnost.



_JARAC


Niste sami kada je podela novca u pitanju. Ortaci koji su u igri žele svoj deo. Dovoljno ste se zajedno zalagali da možete da očekujete solidne novčane prilive. Imate odlične ideje, koje će vam se isplatiti u narednom periodu.
Niste emotivac, ali umete i da krijete ono što trenutno osećate. Ovan je neko ko vam imponuje i ne dopušta vam da se opustite ni za tren.



_VODOLIJA


Vaš entuzijazam je nešto što vas održava u poslu, kojim se bavite. Možete da budete pomalo skrajnuti, jer neki ljudi ne žele da vi uspete umesto njih. Potrebno je vremena da vaš kvalitet ispliva na površinu.
Ne morate da dramite ukoliko nemate nekoga pored sebe i ne pokažete šta je to što vam smeta kod partnera.



_RIBE

Možete opet da uđete u slične poslovne aranžmane koje ste nekada davno već radili. Oni koji traže posao mogu biti pozvani na jedan razgovor, koji će im otvoriti nova vrata. Očekujte mnogo više novca nego inače.


unnamed (1)~4.png
#_Lakonoga_# , počnite pripreme za predstojeće praznike, ko ne radi neka se dobro provede, ko radi neka hvata krivine , etc etc etc
ljudi imajte super provod , lepo se provedite
 

dnevni horoskop za Četvrtak 02,05,2024​

_Ovan​

Dobar priliv energije, pozitivno raspoloženje i sve šanse su tu da tipični Ovnovi budu uspešni na profesionalnom planu.
Veći deo ovog četvrtka imaćete dosta razumevanja za želje i potrebe druge strane u sferi ljubavi. Nekada davanje pruža veće zadovoljstvo od uživanja raznim benefitima.



_Bik​

Ovaj radni četvrtak trebalo bi da se nastavi na nekoliko prethodno dosta uspešnih dana u sferi posla kod većine Bikova.
Makar kratkotrajno zadovoljstvo može vam doneti susret sa starom simpatijom.

_Blizanci​

Solidni rezultati na kraju radnog dana su realno mogući kod najtipičnijih Blizanaca ali uz dosta uloženog vremena i potrošene energije.
Određeni deo vremena i energije odneće vam i dešavanja u sferi ljubavi. Nemojte žaliti truda, danas bi trebalo sve da vam se vrati sa kamatom.

_Rak​

Nije loš dan za rakovske profesionalne aktivnosti, mada, moraćete da se rastrčite na sto strana da biste sve postigli I završili , a vi ste u formi.
Verovatno manjeg inteziteta, ali tokom celog dana mogu vas golicati vesti na polju emotivno ljubavnih relacija koje očekujete, ali nikako da stignu.



_Lav​

Veoma dobar radni dan nalazi se pred Lavovima, naročito ako imaju određenu slobodu odlučivanja, odnoso dozu poslovne samostalnosti.
Ma koliko se trudili i pokušavali da nametnete svoju volju u sferi ljubavi, ovaj četvrtak nije baš povoljan da ostvarite takve svoje namere.



_Devica​

Tokom ovog radnog dana na red dolaze propušteni poslovi i biće potrebno da uložite veći napor da biste ih završili.
Što se tiče dešavanja na polju ljubavnih odnosa, danas vam je najslabija tačka strpljenje, odnosno potrudite se da izbegnete nagle odluke.

_Vaga​

Sasvim korektan poslovni dan očekuje tipične predstavnike astrološkog znaka Vage, naročito ako se bave profesionalnim aktivnostima kreativne prirode.
Manjak realnih parametara u sagledavanju aktuelne situacije u sferi ljubavi, tokom ovog četvrtka može vam doneti dosta pogrešnih procena i poteza.

_Škorpija​

Povolajn je dan pred Škorpija, počev od novih ugovora, dogovora, sve će vam ići od ruke.
Bitnijih promena nema da bude na polju ljubavnih relacija, mada nije isključeno da vas prijatno iznenadi mlađa simpatična osoba.



_Strelac​

Drugi dan meseca maja proteći će u standardnom ritmu, vi niste u prvom planu i možete malo odahnuti i opušteno privesti kraju sve započeto.
Ne lomite ništa preko kolena i u sferi ljubavi, samo što je vrlo verovatno vam se namesti par situacija koje zahtevaju vrzo razmišljanje i reagovanje.



_Jarac​

Praktično sve današnje poslovne aktivnosti Jarčeva trebalo bi da budu precizne, vrlo konkretne kako bi izbegli ozbiljnije komplikacije sa saradnicima.


_Vodolija​

Mogući su problemi u komunikaciji sa nadređenim osobama, bilo bi dobro da to nekako izbegnete i preusmerite u svoju finansijsku korist.


_Ribe​

Pozitivne astrološke aspekte za profesionalne delatnosti, osobe rođene u znaku Riba, danas mogu bolje iskoristiti ukoliko se udruže sa proverenim saradnicima.


unnamed (1)~4.png
#_Lakonoga_# , sve nešto danas , kao u kafiću smo na kafu , a pričamo o poslu , ma zajeb.,na poslu ali relaks 😜
 

Back
Top