kučka:
To svetsko a naše može uvek.Da se dogovorimo sednemo negde i slažemo ga.
Ti si efendija vidovit čovek,to sam saznala danas a da se pališ na gurku to znam već odavno. Pogodio si da imam 18 godina i da ih je bilo 5.Od toga instruktor mi je bio prvi i imao je mašala.....a i slaže se sa ovim topikom sex extrem.
Ajde oladi malo i prihvati da ima i boljih od tebe.
Bilo bi lepo da počnemo da razgovaramo kao odrasli i ozbiljni.Ako nečeš tako u buduće se ne javljaj.
A to što si frustriran od dobrih riba pa obigravaš oko el.radijatora umesto njih, da se ispraviti. Rekla sam ti da na kauču dr. Kučke za tebe uvek ima mesta.Treba samo lepo da se ispovediš.
A da sam posebna prvo me ubedila moja mama a sada i ti.
O roditeljskoj pristrasnosti necu ni da govorim.
Smatram da forum ne sluzi da bi neko pokazivao da je bolji od drugog, sto se u krajnjem slucaju ovde ne moze ni dokazati. Shvatam tvoju zelju za dominacijom i ne osudjujem je uopste.
Probaj na printeru da izvuces sve moje i tvoje poruke i vidi koliko je puta neko od nas dvoje dao ozbiljno misljenje na bilo koji problem koji je nekog mucio.Videces da sam ja bar u 20% slucajeva bio ozbiljan a ti si uvek nastupala sa nekim * stavom cak i prema ljudima koji imaju neku frku.
Tebi forum sluzi za licnu promociju i golicanje maste
sto je ovde davno prestalo da pali.
Rekao sam ti da mislim da na forumu nema mesta za sujetne a pogotovu za one koji pate od kompleksa vise vrednosti.
Na moje poruke se zayebava pola foruma pa nikad nisam na takve poruke odgovarao klinackim prozivkama tipa "a ti si ovakav ili ovakva'.
I ja sam imao godine koje ti imas sad i znam da je to faza koju moras proci.Jedino bi bilo zaista cudno kada bi se ispostavilo da imas malo vise godina nego sto izgleda.Tada bi zaista bilo evidentno da imas problem.
Ovako ostaje da te svi na forumu prihvate takvu kakva jesi ukljucujuci i mene, sto se u stvari i desilo.
Moras da rascistis sa tim i da izvezbas da na 'ujedanja' bilo koga odgovaras u stilu kojim se predstavljas inace sve drugo dovodi do onoga sto se desava redovno- otvaraju se maratonske raspravke u kojima ti ljude proglasavas lazovima, frustriranim itd..To bi isto bilo kao kada bih se ja sad uhvatio za tvoje, vec legendarno 'klokotanje' sto bi bilo krajnje smesno i bedno.
To sto stalno potenciras npr. moju frustriranost govori samo o tvojim prethodnim iskustvima u kombinaciji sa tvojim karakterom.Cim ti non-stop potenciras radijatore,moje neiskustvo i verovatnu traljavost u sexu, implicira to da si verovatno sa takvima i imala posla jer ti je to jedini mehanizam kako pokusavas da nekome zacepis usta.Nazalost, kod mene to nece moci.
Moraces jos dosta stvari u zivotu da dozivis i da prezivis da bi mogla da krenes u zivot opusteno i bez stalne tenzije da neko vrsi atak na tvoju licnost.
Od svakoga ko se na ovom forumu pojavljuje, cuo sam bar po nesto pametno ali od tebe nikad i nista.To samo pokazuje da si ovde iz samo tebi znanog razloga i da verovatno ocekujes da ti sanduce stalno bude puno udvarackih poruka.To bi se verovatno i desilo da si malo vise na forumu 'tinejdzeri'.Jedino bi ta balavurdija bila fascinirana tvojom dominacijom.
Na zalost, ovde to ne moze i nece moci.Zadrzavam pravo da dajem komentare kakve zelim, da se javljam kad zelim i da pisem sta zelim.
Tebi ostaje samo da se ulogujes pod drugim nickom i da tvoje tastaturne masturbacije polako padnu u zaborav.
Nastavi kako treba ili ces i dalje morati da bezuspesno dokazujes kako si najbolja na forumu.A ja cu morati da nastavim da ti dokazujem kako to nije bas tako...
I na kraju, primetio sam da mesas neke slova tj. glasove u pisanju sto znaci da verovatno tako i govoris.
kučka:
Tebi i onom Bad wulfu je baš dosadno pa bi hteli da padne krv.
Ako i padne biće to onda kada mi budemo htele a ne kada se vama čefne.
Ne bi bilo lose da to korigujes jer ako si zaista takva riba za kakvu se predstavljas, ruzno je da takv detalji kvare ceo utisak koji ostavljas (ili se trudis da ostavis).
P.S.i naravno da ima boljih od mene.Smatram da sam prosecan i u tome ne vidim nista lose. Kapu skidam Dlakavom, Zendeli, Apotekarki, Arieli.Tebi ne.Za sada.Ako se potrudis...Mozda.