seksualna zelja u zavisnosti od starosti

zene od 30-45 imaju vecu sex.zelju nego one od 20-30

• da

• uglavnom

• ne

• da

• uglavnom

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
S_K_V_O:
ali kolko se ja secam penis nije nikakav misic nego organ sacinjen prvenstveno od sundjerastog tkiva koje se u toku erekcije napuni krvlju, zbog cega organ nabrekne... :)
doduse, mozda je paul fenomen...

al ta kolicina krvi moze da se menja (zavisi od uzbudjenosti) pa je logicno da joj treba veci volumen.Kolicina krvi u penisu nije uvek ista.Nekad je tvrd kao kamen (veca kolicina krvi) a nekad mekaniji (manja kolicina krvi).I ako je cesto tvrd kao kamen krv ce pod pritiskom polako da "napumpava" "spuzvu" i, ako je stalno pod povecanim pritiskom ,ona se vremenom polako siri i dobija vecu dimenziju.I sa godinama spuzva ostaje u svom maksimumu al kolicina krvi i pritisak nije vise isti (ne znam zasto) pa je sasvim normalno da muskarci sto su stariji imaju masivniji penis ali zato mekaniji.(Imate li protivargument?)
Ja nisam doktor za te stvari ali razmisljam i trazim odgovore.Mozda gresim al jedino sto mogu da potvrdim je vlastito iskustvo.Tumacite ga kako hocete al funkcionise.I NIJE PAUL NIKAKAV FENOMEN.Ja sam u granicama normale i samo sam napravio poredjenje mog penisa u 18 godini i sada.Mislim da za ovakvu temu mozemo konsultovati kvalifikovanje persone ako takvih ima na ovom Forumu.

paul:
al ta kolicina krvi moze da se menja (zavisi od uzbudjenosti) pa je logicno da joj treba veci volumen.Kolicina krvi u penisu nije uvek ista.Nekad je tvrd kao kamen (veca kolicina krvi) a nekad mekaniji (manja kolicina krvi).I ako je cesto tvrd kao kamen krv ce pod pritiskom polako da "napumpava" "spuzvu" i, ako je stalno pod povecanim pritiskom ,ona se vremenom polako siri i dobija vecu dimenziju.I sa godinama spuzva ostaje u svom maksimumu al kolicina krvi i pritisak nije vise isti (ne znam zasto) pa je sasvim normalno da muskarci sto su stariji imaju masivniji penis ali zato mekaniji.(Imate li protivargument?)
Ja nisam doktor za te stvari ali razmisljam i trazim odgovore.Mozda gresim al jedino sto mogu da potvrdim je vlastito iskustvo.Tumacite ga kako hocete al funkcionise.I NIJE PAUL NIKAKAV FENOMEN.Ja sam u granicama normale i samo sam napravio poredjenje mog penisa u 18 godini i sada.Mislim da za ovakvu temu mozemo konsultovati kvalifikovanje persone ako takvih ima na ovom Forumu.

NE! Opet.

Tvrdoca kite ima veze SAMO sa tim koliko je onaj misic stegnut koji ne dozvoljava da krv izlazi iz kite. Taj misic odredjue pre svega PRITISAK a manje kolicinu krvi u kiti.

moje misljenje je da godine nisu najbitniji faktor koji uticu kako na zelju tako i na kvalitet sexa.
U mladjim godinama muskarac moze "vise puta" za neki vremenski period, ali kratko. Dok sa godinama taj broj se smanjuje ali raste duzina trajanja i kvalitet!
Najbitnije je da sex ne predje u naviku, klise i odradjivanje posla.
Dobar primjer je dao Jovan Maric sa covjekom koji je u 60-im godinama 3-4x dnevno insistirao na sexu , kod nesto mladje zene. Taj covjek nije nikakv fenomen niti ima neku psihosexualnu disfunkciju, samo je zdrav i pozitivno razmislja o zivotu. Doduse, mislim da zivi na selu, sto jeveoma bitan faktor zbog stresa...

Back