Samsung LCD TV

Mr. Jingles

Zainteresovan član
Poruka
268
Nisam siguran bas koliko ova tema pripada ovde, ali bih molio za pomoc.. Naime, imam samsung lcd 40 inca, i igram xbox 360 (konzolu) na njemu preko HDMI kabla... Od nedavno primecujem vertikalnu crtu na levom delu ekrana, ona nije ostra, odsecna, vec malo zamucena i vidi se pri veoma svetlim, i tamnim pozadinama... Je l zna mozda neko sta bi mogo da bude problem i u cemu je rec? Tv-u je istekla garancija, star je 2 godine, hvala! :)
 
Da ali je najvjerovatnije pod garancijom, zar ne?

LCDovi crkavaju ko nenormalni i to po starom pravilu, par meseci po isteku garancije.
Samo jednog lika što drži igraonicu znam da je imao sreće. Kupovao je one jeftine Samsunge od 19" i 80% njih mu je pocrkalo u garantnom roku, pa su skrpljeni kasnije u servisu.
A što se kućnih varijanti i upotrebe tiče znam baš dosta slučajeva pocrkalih i TVa i monitora (naravno nije to neki enorman procenat kao ovaj što sam naveo, ali dosta više crkavaju od CRT monitora).
 
inache takozvani davno zaboravljeni Ei su znali da traju i traju i... traju :D :rotf:
i po 20-30 godina , pogotovo sa tadasnjim philips ekranom :roll:
sony trinitron je bio sasvim druga priča ali nismo mi to ugrađivali :D


images
:super:
 
Poslednja izmena:
Ništa bez lampaša.
Što se Ei Niš izuma tiče meni je najbolja fora bila kad su pravili onaj veliki radio na kojem su bili ispisani svi gradovi.
Kada slabije radi ili neće da radi, ljudi su ga udarali i on proradi. Što je najcrnje kod lampaša to tako i treba da bi lampa uspela da se upali kada oslabi.
Verzija 2.0 ovog radio prijemnika (ovo za 2.0 sam lupio, u pitanju je samo sledeća serija uredjaja) imala je dodate gumene 4 nožice kako bi apsorbovala udarce :D i one su stavljene samo zbog toga
 

Back
Top