SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

  • Donald Tramp

    glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

    glasova: 31 25,4%

  • Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čini se da svi čekaju šta će biti u Americi na izborima...
Hoće li biti umrvtljenog suverenizma ili agresivnog trećeg puta..
Tu nisu realne promene i svi mi to znamo, zato ne treba botovati nego pratiti.

Суверенизам је лош за свет, јер је довео до револуције најнижих људских емоција широм планете.

Русија је разуларена, и спроводи своју политику смрти по све ширем пољу дејства.

Јеси читао ово?

https://www.theguardian.com/world/2...tection-amid-reports-russian-plot-zdenek-hrib

КГБ је буквално послао убицу у Праг да убије градоначелника јер је склонио неки њихов совјетски споменик у музеј. Такав безобразлук са њихове стране одавно није виђен.

САД су у хладном рату са Кином. Кина, али, није ничији непријатељ (макар још увек). Кина жели да се економски развија. Нема сврхе од њих правити непријатеља.

Онда су у хладном рату са ЕУ. Не постоји више "Западни Свет", већ САД вс. ЕУ.

Турска је постала скоро па роуг стејт. Ердогана више нико не држи под контролом. Потпуно је полудео.

Под Трампом се уздигло много фашистичких, расистичких и екстремстичких покрета. Он је био ветар у леђа уздизању Инцел и Алт Рајт покрета.

То би све могло лоше да се заврши. Много веома лоших мушкараца који су у последње 4 године добили крили као никад до тада.
 
Čini se da svi čekaju šta će biti u Americi na izborima...
Hoće li biti umrvtljenog suverenizma ili agresivnog trećeg puta..
Tu nisu realne promene i svi mi to znamo, zato ne treba botovati nego pratiti.

ON JE ISKUSNI POLITIČAR, MORAĆE DA USKLADI SVOJE STAVOVE, GOVORIO JE DA SU SRBI ZLOČINCI: Dačić o Bajdenu!
Dačić je podsetio da je Bajden ranije govorio da su Srbi zločinci, da je Srbija kriva za sve što se desilo na prostoru bivše Jugoslavije i da podržava Alabance na Kosovu...

Objavljeno: 21.08.2020. 13:24h
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da za Srbiju ne bi bila bolja opcija koju predstavlja Džo Bajden nego što je ova sad, ali je poručio da se naša zemlja ne meša u unutrašnje stvari SAD.
Dačić je na TV Hepi tako odgovorio na pitanje da li bi u slučaju pobede Džo Bajdena pozicija Srbije bila lošija.

"I u slučaju da pobedi Bajden, on je iskusan političar i bez obzira na sve što je pričao ranije i on će morati da na neki način uskladi svoje stavove sa interesima SAD i mora da računa sa poboljšanom međunarodnom pozicijom Srbije, kao i sa time da neće moći da se bilo šta rešava bez Srbije", rekao je Dačić.
Dačić je podsetio da je Bajden ranije govorio da su Srbi zločinci, da je Srbija kriva za sve što se desilo na prostoru bivše Jugoslavije i da podržava Alabance na Kosovu.
"Zato sigurno za nas ne bi bila bolja ta opcija nego što je ova sad, ali mi se ne mešamo u unutrašnje stvari SAD, mada se velike sile mešaju u naše unutrašnje stvari. Svi vole da daju izjave o našim unutrašnjim pitanjima, a kada vi kažete o njihovim oni se bune", rekao je Dačić.
Kako kaže, Srbi koji tamo žive i imaju pravo glasa svesni su ko je šta govorio u prošlosti i to ih je i opredeljivalo da na prošlim izborima glasovi idu ka Donaldu Trampu.
On je dodao da se situcija promenila kada je reč o položaju Srbije i da pre 10 godina nekom ko ide u Ameriku sigurno ne bi govorili da će da se razgovara o rešenju pitanja Kosova nego da će da se vrši pritisak da se prizna Kosovo.

"Promenila se ta situacija za ovih osam godina. Mi smo učvrstili međunarodnu poziciju, a smanjio se i broj zemalja koje priznaju Kosovo. Bez srbija nema rešenja", poručio je Dačić.
 
Развалићемо вас са 15% разлике.

Време Суверенизма је завршено.

Наступа Day of the Woman.

The future is female.

Џомала заувек.
Ha ha ha , razvalićemo vas.Koga ? Nas baš briga, ko god pobijedi, ništa se posebno nama neće promijeniti.Prema toe, relav, take a popcorn.Što se tako pališ?Kamala, Joe, ili Donny, who cares.
 
Pa , ne bih rekla.Potraži stare Bajdenove izjave, vrlo rasističi, a ni Kamala mu nije daleko.


То је као да у Другом Светском Рату фанови Хитлера кажу "Потражи Черчилов говор из 1937. Веома антисемитски".

Нико није савршен (осим Камале), али је поента да морамо 2020. да кажемо Не Суверенизму.
 
То је као да у Другом Светском Рату фанови Хитлера кажу "Потражи Черчилов говор из 1937. Веома антисемитски".

Нико није савршен (осим Камале), али је поента да морамо 2020. да кажемо Не Суверенизму.
Miješaš teze, ali ako ti je laše, nek ti bude.Btw, ne vidim, što je loše u suverenizmu?Ne stavljam jednakost sa šovinizmom i ksenofobijom..
 
Miješaš teze, ali ako ti je laše, nek ti bude.Btw, ne vidim, što je loše u suverenizmu?Ne stavljam jednakost sa šovinizmom i ksenofobijom..

Не мешам тезе, ствар је баш таква каквом је описујем, само што људе боли да је прихвате.

О томе зашто је Суверенизам лош не бих овом приликом, јер је јако дугачка прича.

У основи, Суверенизам је ксенофобија, шовинизам и фашизам.

Џомала> Суверенисти
 
https://www.zerohedge.com/markets/w...rose-mcgowan-goes-ballistic-over-rapist-biden
demokretenosi aka demorats su razbijeni u paramparcad.
Rose McGowan
@rosemcgowan

You are the season of darkness. @JoeBiden @dnc You are monsters. You are frauds. You are the lie.


1598122030026.png
1598122078862.png
 
Три недеље након што је у САД покренута кампања под називом "Срби за Трампа 2020", Американци српског порекла који подржавају актуелног председника, постали су званичан део коалиције у кампањи за поновни избор председника Доналда Трампа.

https://srbin.info/svet/srbi-i-zvanicno-stali-uz-predsednika-amerike-donalda-trampa/
 
Dr Robert Epstein, urednik časopisa 'psychology today' je, u svedočenju pred sentaskim komitetom, izjavio da je samo google, manipulacijama u pretrazi pomogao Hilari da dobije između 2 i 10 miliona glasova. inače je glasač demokrata. u pravu je Tramp što ih troluje i proziva.
 
Tramp ce rasturiti demokrate 😁
SRBI ZVANIČNO STALI UZ TRAMPA
23 avgusta 2020



Tri nedelje nakon što je u SAD pokrenuta kampanja pod nazivom „Srbi za Trampa 2020“, Amerikanci srpskog porekla koji podržavaju aktuelnog predsednika, postali su zvaničan deo koalicije u kampanji za ponovni izbor predsednika Donalda Trampa.

Kako se navodi u saopštenju organizacije „Srpski Amerikanci za Trampa 2020“, kampanju „Srbi za Trampa 2020“ pokrenule su Olga Ravasi i Pamela Kolins kako bi promovisali građanski angažman srpskog rasejanja u Sjedinjenim Državama, preneo je Srpski Radio Čikago.

„Tako smo ponosni na ovaj trenutak i konačno znamo da su predsednik Tramp i njegov tim čuli naše glasove, a naš naporan rad i posvećenost su se isplatili“, navele su Ravasijeva i Kolinsova.

One su dodale da su članovi kampanje motivisani više nego ikada pre da omoguće da se ponovno izabere „verovatno najbolji predsednik u istoriji Amerike“ budući da se, kako su naglasile, nacija suočava s egzistencijalnom krizom.

Kako su dodale, u ovom velikom vremenu nestabilnosti potrebno je snažno vođstvo predsednika Trampa, poverenje u teške odluke koje donosi, kao i i zakon i red.

U saopštenju se podseća da se Amerikanci srpskog porekla nikada ranije na ovom nivou nisu organizovali kako bi podržali nekog
kandidata, posebno predsedničkog kandidata.

Štaviše, kako se naglašava, ovo je prvi put da su kao zajednica zvanično prepoznati u predsedničkoj kampanji.

Ravasijeva je rekla da članovi ove zajednice, u daljoj koordinaciji sa službenom kampanjom, planiraju da nastave sa promocijom ove inicijative i formiraju snažne timove u svakoj ključnoj državi.

„Cilj je da se mobiliše oko milion Srba-Amerikanaca i Amerikanaca sa potpunim ili delimičnim srpskim poreklom širom Sjedinjenih Država da se pridruže pobedničkom timu, i organizovanim naporima i da pomognemo ponovni izbor predsednika Donalda Trampa“, poručila je Olga Ravasi.
 
image.jpg


E moji Republikanci šta ste dočekali...

Говорници су им 60 чланова породице Трамп, Ники Хејли и Мајк Џизс Пенс.

Ово потврђује моје претпоставке да ће прави Републиканци (ВАСП-ови са Мејфлауера) да гласају Џомалу.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top