Ripovanje DVD-a

nudi sve moguce formate,samo su ta dva default
samo promenis u imenu iznad .
1310035280.jpg
 
ajde ko moze da mi kaze za handbrake zasto nece ovo,ili da mi objasni postupak za autoGK posto sam pratio axxo uputstvo,ali je bila losa slika...

Ево ти туторијал са овог подфорума > http://forum.krstarica.com/showthre...je-DVD-a-sa-programima-DVD-Decrypter-i-AutoGK... све сликовито и више него јасно објашњено. Читај мало и "лепљиве теме", нису ту окачене да би скупљале прашину. ;)
 
Jaoj... kad se setim ove teme, sada mi izgleda smešno šta sam sve pisao i pitao... ALi čovek se uči dok je živ....
Još smešniji su mi postovi člana Angel4U tipa :
Za interlaced video snimak što je rekao da je takav zato što mi je računar slab...
Što je ispisao 10 programa za redom i neprestano govoroio da handbrake ne valjda
Što je napisao da hanbrake nije riper... I još mnogo stvari gde je lupao gluposti i nagađao samo da bi nešto napisao.

Problemi su odavno rešeni, kada sam se setio teme rešio sam da napišem sve da ako se još neko nađe u problemu može da izađe iz njega :)

1. Mora se utvrditi da li je video interlaced ili progressive, što možemo videti na sledeći način: Desni klik na video -> media info i pod stavkom Scan Type piše sve :)
Ukoliko je video progressive, sve ostaje kako stoji i neće biti problema
Ako je video interlaced, nakon enkodiranja doći će do pojave vodoravnih linija kod prelaska između frejmova. Ovo ćemo rešiti na kartici filter. Preporučujem da Decomb postavite na default ILI da koristite klasičan deinterlace filter, i deinterlace postavite na slower.

2. Ono što sam ja radio menjanje imena u .avi je velika greška, tu se dobije mp4 fajl sa pogrešnom ekstenzijom koji je bukvalno rečeno NEUPOTREBLJIV, preporučujem da koristite MKV format.

Važno je da na kartici audio podesite Stereo umesto Dolby Digital Pro.
Nisam ništa posebno ovde ispričao osim problema za koje sam se ja davno javio da su me zezali. Nađite neki dobar tutorial ako želite da koristite puni potencijal Handbrake programa koji nema granica :D
 

Back
Top