РЕФЕРЕНДУМ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

да ли сте за независну РЕПУБЛИКУ СРПСКУ?

  • да

  • не


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Znači, referendum u stvari ne donosi ništa novo.
Osim guranja prsta u oko susedima i komšijama.
Pa se onda (opet) drugi prozivaju za ratne retorike i zveckanja oružjem.
A Srbi se, jadni, čude što su drugi kivni na njih, kad oni uopšte ništa ne rade da bi izazvali loše reakcije.
Već viđeno 1989., 1990., 1991., 1992., ...

A po tebi nije guranje prsta u oko diranje onog što već funkcioniše 20 godina.
Ovako će od sada Srbi da se bore,ako krenete čačakati još mečku sledeći referendum je znaš i sam koje pitanje! :D;)
 
Od toga kako će Bošnjaci postupati pa i Srbi zavisi od ishoda ratova u Siriji i Ukrajini.

zavisi od toga da se Bosnjaci ne povedu za ratnohuskackom propagandom.

Ako ih ratni profiteri uhvate u masinu , najebali su ko u Srebrenici.
Valjda vam je dosta politicara koji vas zrtvuju za svoje intrese?
Zar ne vidite da se svuda odigrava isti scenario?
 
rat se ne može nametnuti , on se samo može izazivati a onoga momenta kada odgovoriš na njega nisi ništa bolji od izazivača , u ovom momentu srbi provociraju održavanjemn referenduma a oni kao odgovorom na to prete ratom
ako izbije rat srbi su krivi koliko i oni

Провоцирају потурице са својим квази уставним судом и генерал-губенатор колоније БиХ кад су се мешали у прослављање дана државности РС
Референдум је демократса изјава боље народа као одговор Алији јуниору
Ако избије рат криве су потурице које су рат почеле јер се противе референдуму о празнику чиме показују да су дивљаци
 
Prvi sluzbeni rezultati

99.8% ZA

izlaznost izmedju 56% i 60%.

Dosta mala izlaznost, ako se ispostavi do kraja?

1) Veca izlaznost nego kad je bio referendum u Srbiji i kad se dva dana glasalo !


2) S obzirom koliki je bio psiholoski pritisak cak i od rukovodstva kvislinske Nedicevske Srbije....Izlaznost je ODLICNA !!!
Racunaj i da skoro 15% gradjana RS nisu Srbi... kojima je naredjeno da bojkotuju.



...
 
Znaš možeš ti misliti šta god hoćeš ali većina iz Srbije ne dijeli tvoje stavove. I ne daj Bože da sutra dođe d rata iz Srbije bi bilo puno dobrovoljaca. I sad gledam Momu. Čovjek lijepo objasni.

U Srbiji glasalo 6.400 građana

Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/U-Srbiji-glasalo-6400-gradjana/389009


Zaboli ljude u Srbiji cosak sta se desava preko Drine. Glasalo ih je 6500 a ne spremnih za ratovanje ne bi bilo ni trecina od ovoga
 
А шта је било 11.7.1995.?

Велика победа српског народа. Ослобођена је Сребреница, коју су уз подршку међународне заједнице, исламски терористи држали под окупацијом.

- - - - - - - - - -

Pa ko i uvek stariji i penzosi najviše izlaze na izbore i referendume a mladi samo razmišljaju kako da pobegnu sa Balkana i briga ih za politiku do momenta kada zagusti kao u septembru i oktobru 2000 kod nas pa se aktiviraju. :D

Одговорност родитеља. Млади су препуштени неморалу и нижим вредностима које пропагирају пинк и слични медији за уништење српског културног наслеђа.
 
ebo te i himna i grb , i 9 januar i dodik i alija , vredi li to sve ijednoga izgubljenoga života?

Јел боља губитничка политика коју Србија води од 1916. године? Сто година Србија попушта. Та политика попуштања нам је донела Јасеновац, гробницу српског народа СФРЈ, ратове 90их и бомбардовање Србије и окупацију Косово и Метхоије. Србија се данас извињава за злочине које нисмо починили, а непријатељ нам враћа тако, што на велика врата враћа фашизам и нацизам. Докле више? Ма све да предамо и само Београд да остане, они неће стати. Хоћеш зарад мира да као овце идемо на клање? Да гледамо како нам децу у колевкама убијају?

Не вреди химна, грб, датум... Не вреди се борити за своје? Препустити све непријатељу, само нек не буде рата? Пре 100 година, Србин је гинуо за заставу! На Дрини је изгинуло неколико војника, само да застава не падне у руке непријатељу. Пре сто година српска омладина је давала живот за слободу, а данас би продала све. Заборавили Срби, да народ без прошлости нема будућност.
 
Војводина је саставни део Србије. Овакви коментари говоре о твом дебилном аутошовинизму. Ја немам нити једног члана породице западно од Дрине, али сопствени народ се не оставља на цедилу.

Tako je i Sloba govorio 90-tih Srbima u RS i Krajini pa je ipak dobio od Nato-a po "pičci".
Misliš da ih je briga da li su Srbi iz RS ili Srbije...

Ovde je kao član izuzetne specijalne jedinice poginuo Miroslav Doroslovački iz Bečeja. U istoj jedinici i borac zvani Mirokija iz SM. Jedan Mađar je uzeo srpsko ime i ostao ovde. Prema tome...

nemojte meni da tupite o ratu ja sam ga doživeo i bio u njemu 91 , možete svi da plivate i da idete tamo i borite se , ja sigurno više neću ići - ne za RS i dodika nego ni za koga , gomila mojih vršnjaka je ostavila kosti u ratu , i zašto su oni poginuli za čije kurčevo zdravlje ? da bi se porodica Milošević obogatila baš kao i porodica Tuđman i Izetbegović , mora da je nekima ponestalo para pa će opet jedan rat da izazovu malo da popune svoj budžet , baš njih briga za majke poginulih mladića na čije su se grobovre redom svi popišavali prvo Milošević abolirajući pobegulje 1995 , potom Đinđić 2002 , a posle njega i Koštunica 2005 i puštajući zarobljenike.
nemojte više moralisati ni palamuditi nikome , ako želite rat -onda puške u ruke i u prve redove , a nas što želimo mir zaboravite -mi za vas ne postojimo , sada neko i da me pozove da idem u rat prvo bi ubio onoga što mi dade pušku u ruke a posle ceo komandni kadarr
 
Reci to Bošnjama jer oni hoće u EU i NATO a Srbi u RS neće u EU i NATO, tamo je 90% ljudi rusofilsko, dakle oko toga gotovo sigurno izbija rat.

Al nadajmo se i da Srbi u Bosni hoće u EU a samo neće u NATO jer oko toga se možda i uspostavi dogovor.

Ако се буде питао народ, и Србија и Српска ће одбити и НАТО и ЕУ. НАТО је непријатељ, а ЕУ је пропала творевина.
 
Bojkot i oružana pobuna? Referendum je bio 2008.
Kako god, neće srbi u Bosni da budu u zajednici sa federacijom i imaju svako pravo na to. Bolje da se to reši mirnim putem.

На Косову није било референдума 2008. године. Ту лаж је пласирао амерички председник Обама, када је рекао да на Криму није било референдума, а на Косову јесте.
 
Ако се буде питао народ, и Србија и Српска ће одбити и НАТО и ЕУ. НАТО је непријатељ, а ЕУ је пропала творевина.

Onda je rat siguran.

Dakle ako Dodik raspiše referendum o EU i NATO to je jasan znak da počinje rat a ako ne raspiše onda rata nema, to je suština.
 

Back
Top