febo_ch
Veoma poznat
- Poruka
- 14.930
Samo srokaj i skokaj zasto da nijma bude bolje nego ostalim ukrajinskim gradovima
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo srokaj i skokaj zasto da nijma bude bolje nego ostalim ukrajinskim gradovima
Žalosno je koliko si zastranio.Rekao sam zasto su Jugosloveni i Sovjeti imali ogromne zrtve bez da branim one iz Trojnog pakta, delimicno si potvrdio sto sam napisao a to je da su Sovjeti ubijali Sovjete Srbi Srbe, Hrvati Srbe , Srbi Hrvate Hrvati Hrvate, da ne nabrajam dalje.
Sto ne pustise snimak do kraja a i inace se kupola onako vrti sama od sebe i parkira se u jarku eeeee tuzni srborussihttps://t.me/InfoDefSERBIA/16380
T90 , pogadjaju ga 2 drona i nastavlja dalje kao da se nista nije dogodilo.
NAFO prdnuo u cabar
Rusi maskirali svastiku
Znam sve ovo sta sam napisao je laz.Žalosno je koliko si zastranio.
Ako mislis na Ruse, netacno evo ti redosled: Ukrjina, Wagner, Kadirovci i na kraju Rusi.Друга армија, ал у украјини.
Daj snimakSto ne pustise snimak do kraja a i inace se kupola onako vrti sama od sebe i parkira se u jarku eeeee tuzni srborussi
Srborussi svako moooddo kupe pod bubreg
Smeju se i ruje a onda im padne na glavu
Wagner mozes da precrtas sa spiskaAko mislis na Ruse, netacno evo ti redosled: Ukrjina, Wagner, Kadirovci i na kraju Rusi.
Stilizirani kukasti križ rašiZZta
Mislim na one koji su ucestvovali a Wgner je nestao zbog gluposti generala.Wagner mozes da precrtas sa spiska
Nije stvar u laganju, nego u tvojoj interpretaciji činjenica. Po tebi je medjusobno ubijanje sunarodnika bio lokalni slovenski specijalitet, a ubijanje Srba od strane Hrvata stavljaš u u ravan sa ubijanjem Hrvata od strane Srba. Kažeš da ne sporiš da su Srbi i Rusi imali najviše žrtava, ali im, na jedan maliciozan način, pripisuješ krivicu za to. Razmisli pre nego što se ironično nakeziš.Znam sve ovo sta sam napisao je laz.
Ako, mafija Volođini Židi, oligarsi pokrali su gladan puk RF...Италијанска влада потрошила је око 32 милиона евра на сервисирање нелегално заплењених руских јахти, јавио је France 24.
Трошкове одржавања, осигурања и паркирања седам незаконито заплењених јахти сноси италијанско министарство финансија.
На пример, Lady M кошта италијанске власти 4 хиљаде евра месечно зими и 13 хиљада евра у летњим месецима.
Италија жели да званично узме [украде] ову имовину у сврху препродаје, али се запленом крши право на приватну својину, додају медији.
О, заиста?! Право на приватну својину на Западу?
Ова копилад заплењују шта год хоће мимо икаквог закона.
XObican Rus gleda sta ovi njegovi lopovi pokupovase na Zapadu od njihovih para i sigurno su veseli.
Rekoh jedan od razloga nevelikog broja zrtava nema tu nikakve malcioznosti jer je istina, sve je ponovo potvrdjeno 90ih, nadam se da nece vise.Nije stvar u laganju, nego u tvojoj interpretaciji činjenica. Po tebi je medjusobno ubijanje sunarodnika bio lokalni slovenski specijalitet, a ubijanje Srba od strane Hrvata stavljaš u u ravan sa ubijanjem Hrvata od strane Srba. Kažeš da ne sporiš da su Srbi i Rusi imali najviše žrtava, ali im, na jedan maliciozan način, pripisuješ krivicu za to. Razmisli pre nego što se ironično nakeziš.
Aha...Ako, mafija Volođini Židi, oligarsi pokrali su gladan puk RF...
Penezi se vraćaju sirotinji u Ukrajini.
Pravda, pravo, Krist raspoređuje.
Đaba im daju 2 x 1 bez geometra...Након учествовања у СВО и плате коју добијају добровољци као и остали редовни војници, има могућност да добије држављанство те да остане да живи у РФ.
❤ Руски војници који обављају борбене задатке у Запорошкој области честитали су ветеранима Другог светског рата који тамо живе.
Romi skupljaju i bogate se po Ukr.
Pošto istrajavaš u svojim tvrdnjama to znači da poseduješ precizne podatke. Trebalo bi da obavestiš medjunarodnu naučnu zajednicu koja još diskutuje o procenama broja žrtava i tako im uštediš dragoceno vreme. Stvarno si zastranio.Rekoh jedan od razloga nevelikog broja zrtava nema tu nikakve malcioznosti jer je istina, sve je ponovo potvrdjeno 90ih, nadam se da nece vise.
Teši se.
Odmah generale, samo da se pukovnikov posilni vrati sa pauze.Wagner mozes da precrtas sa spiska