Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gagasf,
fotografija je bas zanimljiva zbog vetra a Ena prelepa i tako ponosna.
Cestitke za PRM !
Kašljuc, kašljuc, ko je fotkao? Mislim da nisam pročitao dobro
IZNANEĐENJE!!!
I za mene je bilo iznaneđenje kada sam pre neki dan shvatila da je došlo do ne planirane ljubavi mojih harlekina, pa eto da vas obavestim (trebalo mi je nekoliko dana da izađem iz šoka) da ćemo za dva meseca imati bebe.
Nemoj sad pred rastanak da se razbolish
A inace sam priznala ko je fotkao, ali na drugom forumu ... ete TI
Unatara i Meco čestitam na bebama, želim sve najbolje.
Interesuje me da li je mama koja je imala carski rez mogla da doji i kako je to bilo...
IZNANEĐENJE!!!
I za mene je bilo iznaneđenje kada sam pre neki dan shvatila da je došlo do ne planirane ljubavi mojih harlekina, pa eto da vas obavestim (trebalo mi je nekoliko dana da izađem iz šoka) da ćemo za dva meseca imati bebe.
Pisala sam vam vec da Laki ima probleme sa usima, tacnije desno uho. Bili smo kod veterinara prije skoro dvije nedelje i receneo nam je da Laki ima sugarac dobili smo kapi Pet drop da stavljamo po 5 kapi u oba uha svaki drugi dan. Za ovih 15 -tak ja ne vidim nikakav pomak, a zao mi je da ga gledam onako maloga kako krivi glavu, cese se i cvili po cijeli dan. Da li je neko imao problem ove vrste i ako jeste kako ste ga rijesili.