Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Au, onda cu obavezno morati da odgledam. :heart: Mada bih ja pre rekao da je glumci cine takvom, s' obzirom na broj klinki koje lepe njihove slike po fejsu...

I ne seri nego reci zasto ti se svidja serija...
 
Poslednja izmena:
Juče iako nije bilo 'čurki, cirkali smo u kafani, a ja iako sam tako bio još dva sata pre ortaka blejao sa drugaricama, ovi se napili, i posle idemo kod jednog gajbi da blejimo dodatno pošto svirali fajront.
I prelazimo mi livadu da dođemo dole, i ortak se seti nekih drvenih stubova koje jedna baba drži ispred kuće tako da niko ne može kolima proći. On stalno kad je pijan pokušava da vadi al' sad imao i dodatnu podršku od nas :lol:
I iscima mene ortak nešto da se dogovaramo za snimanje, on baš živi u toj ulici i ja odem do njegove kapije, pričamo i gledamo one budale kako ruše stubove, ovaj jedan nalegao potpuno na stub a drugi otpozadi ga gura , sve dok zajedno sa stubom nisu pali na zemlju :hahaha:
Odjednom izlazi deda sa terase i počne da se dere na njih, a jedan ortak kao da je poludeo uzme stub i gađa dedu psuje ga, tera da izađe napolje. Deda se usrrao i uzeo da zove policiju a ovi glavom bez obzira počeli da beže nazad preko livade, pa okolo kod crkvice i da siđu kod mene i ortaka. A najjača stvar: u povratku su svi popadali, ovaj jedan u neko vnugo, svi blatnjavi ko kroz rat da su prošli :hahaha:


Komična scena za videti, al' iskreno žalim one koji ovo pročitaju jer ne pruža ni delić toga :mrgreen:
 
Sapunica sa elementima misterije i horora... Nista sto bi meni drzalo paznju, razvlacenje price, spanska klasika zaista...

Ma to gledaju ove napucane klinke k'o sto je Abel... :per: Vlazi na one glumce...a i moguce na glumice. :mrgreen:
sad kad podivlja xD

@Direkt

Ovamo kod mene se to ranije desavalo svaki drugi-treci dan...iste situacije, deda, stubovi, bezanje, za'ebavanje...tako da znam o cemu pricas xD
 
Sreća što ja nisam bio tamo :lol: Kao da im je suđeno bilo da popadaju svi xD
A tek sad sam ubeđen da je ona baba veštica, bacila vradžbine da svi stradaju... tačno mi je ortak rekao da sumnja da je ona bacila kletvu na njega, odnosno njegov ljubavni život, jer od kad joj je prvi put srušio stub on sa ženama nema nimalo sreće :mrgreen:
 
Inace, postacu pedofajl majke mi... Aj sto me za prijatelja dodaju neke klinke, pa jos neke i smaraju na cetu (mada msm da znam ko je krivac), no sto neke izgledaju ovako:

19599_525493444157019_729755441_n.jpg


421126_580137952003577_1779513785_n.jpg
 
Poslednja izmena:
Bas sad pogledah jedan film "The Invention of Lying" i gledam kako kroz ceo film jedna devojka naziva muskarca svinjom sa prcastim nosem i ne zeli da se uda za njega zato sto ne bi ostavio dobro genetsko nasledstvo, ali uziva u njegovom drustvu i iskreno ga voli, ali zarad genetike gleda da se uda za zgodnog i uspesnog muskarca...eto, Akuta, uzivaj sa tim klinkama dok misle da si zanimljivo, duhovito i pametno drustvo jer ce na kraju uvek naci bolje. :mrgreen: Salim se, na kraju se udaje za tog saosecajnog prasca. :mrgreen:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top