Pomoc,sestra mi je u komi!

Dusice,bolje joj je u bolnici sa specijalistima i ostalim DR.
Vi kod kuce mozete samo da se nervirate i da patite.
Ovako oni imaju sta je potrebno za nju.
Ne bojte se ,mislite pozitivno,a i sestra ti je mlada osoba i verovatno ce pregurati sve.
Pozz,za tebe i tvoju porodicu.
Javljaj bar sta se desava i ako ti bude zatrebala neka pomoc u finansiskom mozemo,bar se nadam da pomognemo.
 
Danas su napokon pristali da se konsultuju sa doktorom sa VMA,cuce se telefonom a ko zna dali je to tacno sto oni citaju,i dali ce zaista da se cuju.Ja u lekare ne verujem jer svaki mi prica razlicito,ja verujem u nju!

Dušice, vjeruj doktorima, ja imam dosta iskustva sa bolnicom i dr i znam da su oni zaista dobronamjerni i da daju sve od sebe da zaista pomognu ,možda se desi neki izuzetak sli kao što neko već reče o njoj brine čitav tim a ne jedan ljekar. Vjerujte doktorima i vjerujte u Boga da će on pomoći u ozdravljenju. Znam dječaka koji je poslije saobraćajne nesreće bio u komi puno duže od tvoje sestre i probudio se i sada je dobro, ide i u školu. Znam da ni porodici nije nimalo lako da prođe sve to ali morate biti jaki. Majka ovog dječaka je sjedila pored njega i pričala mu, a stalno se nadala i govorila da će biti kako Bog hoće i bilo je dobro. Drži se, nadam se iskreno da će i tvoja sestra da se probudi i prođe bez nekih posledica.
 
Hvala na podrsci!Ona je i dalje u komi i nema nikakvih promena.Lekari su trenutno prezauzeti sportistima iz N.S toliko da su njoj zaboravili da zamene aparat koji treba da se menja na osam dana da se ne bi neka bolest navukla mislim da je u pitanju aparat za disanje.Radili su joj analizu krvi i urina i hvala Bogu dobri su joj sto znaci da se nije zarazila.Ipak ima i dobrih lekara
 
Verujem ja u lekare,ali oni su vec napravili par gresaka zato se plasim i zato ne verujem svima.Moram da verujem jer mi je samo to ostalo!Moja sestra je zvala hitnu i rekla da ima gusenje a oni su dosli bez kiseonika i reanimacija joj je radjena tek u bolnici posle 10-15 min,jesu je oziveli i hvala im na tome ali ako njoj je mozak mrtav zbog njihove nemarnosti onda oni nju znaci nisu oziveli.....Nada mi je sve i verujem u doktore!
 
dusice,veruj lekarima ali i budi uporna...mislim na to da se stalno raspitujes i da slobodno kazes ako nesto nisu uradili kakao treba,oni su duzni da ti objasne i nebi trebali da se ljute sto se ti boris za sesru i sto zelis da ona ozdravi...to jetvoje pravo a oni su tu da pomognu!!! ako si u mogucnosti nadji neku "vezu"....sve bude drugacije kad imas nekog unutar bolnice!!!! iz iskustva..
pune te podravljam i zelim da ti se sestra sto pre probudi!!!!!
 
Zao mi je sto ovako nesto citam. Iz sveg srca zelim da tvoja sestra, mlada devojka se probudi.

Sin komsija u selu je bio sigurno vise od mesec dana u komi. Trebala im je moja pomoc, pa sam i ja zavrsila sa njima u urgetnom i da ne duzim pricu, uveli su me da ga vidim... I znam celu pricu i probleme na koju su nailazili. Mogu samo da zamislim kako je vama.

Decko je doziveo teske povrede, udaren je na putu autom u velikoj brzini, ozivljavan, vozen sat vremena do bolnice, ozivljavan... i probudio se. Nije isti, necu da lazem, ali njegove povrede su bile daleko ozbiljnije.

Kad je moj cale skoro bio isto na urgetnom i ja sam posizela zbog doktora, ali ono sto je meni delovalo kao da nas je olako otkacio u stvari je covek znao vrlo dobro o cemu prica, bio je u pravu, samo to nije umeo na primeren nacin i da kaze i mogucnosti, mozda volje da ispostuje protokol. Ako neki ne umeju da komuniciraju, ne znaci da ne umeju da rade svoj posao i u to moras verovati.
 
Zadnjih par dana joj je jako lose!Srce dosta brzo kuca ide do sto pedeset otkucaja u minutu pa i vise donji pritisak joj je tridesetpet....stvarno je lose...brinem se mnogo..bice bolje..mora..

Prosao sam pre dva meseca kroz tu krizu ,ne dao Bog nikome, zelim ti da budes jaka! Najjaci impuls je zvanje po Imenu, kad god mozes budi uz nju i zove je po Imenu...To sto je puls ubrzan znaci da se organizam bori ,mlada je ona...Ipak ima i ovde lekara,bolje znaju.Sve najbolje Vam zelim!
 

Back
Top