Peticija za brisanje "teme" na SM;

Upišite se bilo gde, ako ste za brisanje;

  • Da, tema je uvredljiva

  • Da, tema je uvredljiva


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nešto

Domaćin
Banovan
Poruka
4.953
Uz rizik da opet budem banovana :lol:

Obraćala sam se administratoru nakon što sam banovana zbog komentara koji upravo i stoji tamo, ali on očigledno smatra da je ovakav način obraćanja korisnicima od strane moderatora adekvatan i pristojan. Smatrate li vi?

Pre nego što pročitate i razvijete simpatiju prema istinski duhovitom tekstu (šteta što nije političar... ako nije), podsetila bih vas da se ovakve stvari zaista ne tolerišu nigde i da moderator ne bi smeo da se podsmeva korisnicima i da koristi svoju prednost u istu svrhu.

Da pojasnim, jedno je brisanje komentara, drugo je preterano brisanje komentara, a nešto sasvim treće je otvaranje jedne ovakve zaključane teme (koju zvanični moderator periodično otključava da bi još nešto ubacio) u svrhu obezvređivanja, ne komentara, nego osobe koja ga je postavila, ma kako bezazlen, pa i besmislen taj tekst bio. Na to ukazuje uvodni tekst koji je više nego nepristojan i koji je njemu samo dozvoljen jer..... :???: to jednostavno nije način da se komunicira sa korisnicima, mi smo svi ovde na korist foruma i samog sajta Internet Krstarice i mi smo svi ovde korisnici. Od kapetana i prvih oficira zavređujemo poštovanje samim tim što smo ovde, a svakako ako smo i sami dovoljno pristojni.

Pošto me admin ne sluša, možda će slušati više nas. Mada, ljude obično nije briga za ovako nešto... dovoljno je da kliknete. Ja stvarno ne dozvoljavam da mi se neko onako obraća, uopšte ne menja stvar činjenica da sam samo neki VR lik ovde. Dozvoljavate li vi?

Tema: http://forum.krstarica.com/threads/213504
 
Poslednja izmena:
Ja takođe ne dozvoljavam i potpuno mi je sve jedno što sam bila kažnjena, zbog navodnog ometanja rada administratora, koji me je predhodno izvređao zbog mišljenja koje sam iznela na jednoj od tema.
Opširnije sam pisala u svom blogu.
Kada pročitam kako se izražava, primitivno i bahato, izbrišem svoj post sa te teme.

Što se riznice tiče, niko nema pravo da se služi mojim bogatstvom i da pravi svoju riznicu.
 
Poslednja izmena:
Zaboravila sam čekirati da prijave budu javne, tako da to malo ubija koncept peticije ali... daje na objektivnosti, jer se masa njih ne bi prijavila jer im je moderator prijatelj. Iako, možda, bi, da nije o njemu reč. Dozvoljen je jedan odgovor, osim toga, admin vidi ko je glasao.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top