Novi svetski poredak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I bez problema kazes da ako ne tugujes za necijom smrcu treba da se radujes sto je neko umro! :zlud:
Pa evo, umre ti komsija koji ti nije bitan i da li se onda radujes tome sto je umro, jer ne tugujes? :zlud:

Gde je tvoja pamet i zdrav razum Araone? Nema ni trunke u bilo cemu sto pises!

Ja svakoga koga znam gotivim ili ne iz ovog ili onog razloga, pa ako umre komšija kog gotivim biću tužan, ako umre kog ne gotivim jedan problem manje.

Čim mi je nešto poznato ja o tome imam mišljenje, neutralan sam samo po pitanju onoga za šta ne znam.

Nisam ja rekao da su homoseksualni automatski i pedofili, eto vidiš kakav si ti ljigavac, rekao sam da su to poremećaji u organizmu i hormonskoj strukturi i da će ovi sutra takođe sa svojim "Prirodnim" potrebama da traže ista prava, a ne vidim zašto ih oni to ne bi dobili kada su ih dobili i ovi.

Štrajkači nisu bili na listi bolesti a onda misteriozno skinuti.

Treba da te bude sramota, ali kako obraza nemaš ne može te ni biti sramota.

Kukaš na temama po pdf muškarci kao sinja kukavica, kako imaš slab libido, kako si u vezi bez perspektive, sliniš kao ženica malena, puštaš da te drugi ponižavaju ljubeći im dupe kako bi sa svima bio ok, itd, itd.

A onda meni šalješ pp kako će sve biti ok ako te više ne budem dirao i prozivao onako grubo kao na temi "muškarcima kojima nijedna ne valja", nemoj da kopiram poruke, a onda kada te od*ebem za to, onda krećeš tu da pljuješ udružujući se sa bilo kim.

Tako da, ljigo mala koja je rasla u vagini, odabi jer ni za prozivanje nisi.

Svaka logika i razum u tvojim postovima ostaju misterija, jer ih nema.

I levorukost je bila smatrana poremecajem, pa je nauka utvrdila da nije, nauka napreduje. Je l to znaci da treba zabraniti potrebu ljudima da pisu levom rukom.. Svasta.

Poslednja izmena:
Ja svakoga koga znam gotivim ili ne iz ovog ili onog razloga, pa ako umre komšija kog gotivim biću tužan, ako umre kog ne gotivim jedan problem manje.

Čim mi je nešto poznato ja o tome imam mišljenje, neutralan sam samo po pitanju onoga za šta ne znam.
Tvojim postom cu da ti odgovorim. Nema potrebe da kucam. Svajcarski sir.
Ovo je onaj trenutak kad moraš nešto odgovoriti jer je glupo da ne kažeš ništa, ali nemaš šta pametno da kažeš, onda lupiš ovako neku kratku glupost, koju ni sam ne razumeš jer je nepotrebna i to je to.

Poslednja izmena:
Svaka logika i razum u tvojim postovima ostaju misterija, jer ih nema.

I levorukost je bila smatrana poremecajem, pa je nauka utvrdila da nije, nauka napreduje. Je l to znaci da treba zabraniti ljudima da pisu levom rukom.. Svasta.

Levorukost je smatrana poremećajem od strane katoličkih sveštenika, ne od strane ljudi, nauke, bilo koga drugog.

Opet mi niste odgovorili na pitanja, nije povezano jedno za drugim i ne znači da je gej automatski i pedofil, ali mi kaži ako se jedan poremećaj hormonski i svakakav ostali legalizovao, zašto se sutra ne bi legalizovali i ostali poremećaji ali svakako njihove prirodne potrebe koje ne ugrožavaju nikoga? Dakle ne mislim o pedofilima silovateljima ni o dilerima ubicama, nego o pedofilima gde druga strana pristane, koja će sve ranije smatrati se za zrelu i o narkomanima koji se drogiraju za sebe i ne diraju nikoga? Odgovor? Samo bez demagogije.

- - - - - - - - - -

Tvojim postom cu da ti odgovorim. Nema potrebe da kucam. Svajcarski sir.

Ne možeš mojim postom da odgovoriš jer nisam ja tebi slao reputacije da pogledaš šta sam napisao jer ti nisam bio bitan, nit sam ja tebi slao privatne poruke kako treba da se "pomirimo" i da se međusobno ne diramo.

Ljigo malena.

Ponasanje ti je jadno. Samo izmisljas i lupetas.

" 06.10.2014., 11:42
Lord SmoriVoje

A ja te vise necu prozivati da si on pod uslovom da ni ti mene ne prozivas kao na onoj temi "Muskarci kojima nijedna ne odgovara...". "

A onda druga:

" 06.10.2014., 13:04
Lord SmoriVoje

Smejacu se i ja tebi i nazivati te nadobudnim ako se budes mesao u moje privatne stvari kao sto si to jednom grubo uradio."

Prvo je bilo kad si slinio, a ovo drugo je bilo kad si od*eban.

"kao što si to jednom grubo uradio... šmrc, moderatoriiiiiii, on me diiiira"

Beeeži tamo.

Sve to jesam napisao, ali ti nisam trazio pomirenje vec da me ostavis na miru i ne dosadjujes mi. Razlika postoji, ali za tvoj "svajcarski sir" nije tako.:roll:
Skroz razumljivo.
Nikada te nisam prijavio tako da ne znam sto sada tu "slinis"?:roll:

Jesam li te ikada prijavio moderatorima?:)
Ajde da vidim da li si i to spreman da slazes i imas dozvolu za objavljivanje tog PP-a.

A ajde napisi sta si ti napisao ako smes da svi vide kakav si ti zapravo.:lol:

Ja necu, jer ne bih da te javno blamiram.:lol:
Dovoljno si se izblamirao sam!
Jos cu da ti ispadnem ocinska figura koju izgleda nisi imao!:roll:
Smem li i ja tebi malo da postavljam dijagnoze?!:roll:
Lako je izvredjati nekog i postavljati dijagnoze, ali kada trebas da upotrebis mozak i racionalno shvatas stvari tu ti ispada problem izgleda pa pribegavas izmisljanju.:roll:

Prosto si mi presmesan.

Koliko se vidi iz priloženog ti tražiš da te ne prozivam i onda ti mene kao nećeš prozivati. A tu se traži primirije.

Što je za mene smešno.

Moderatori ne govore ko te prijavio, bar ne meni, ne znam kako je vama koje gotive.

Slobodno kopiraj sve moje pp-ove, od toga da nisi ti taj koji meni postavlja uslove i kako to ne radi niko osim mene, kako sam od vas pametniji i kako ne moram da dokazujem to time što ću vas ispreskakati kao vijaču. Kopiraj bez problema, taman da više ne možeš govoriti kako sam rekao da sam pametniji od svih ovde, time samo sebi izbijaš argument iz ruke.

Pa postoji razlika izmedju primirja i pomirenja. Cak ni to nije isto, ali nisam trazio ni primirje, vec da se ne usudjujes da se nepozvan, javno i nadobudno mesas u moje licne stvari postavljajuci mi neke dijagnoze i radeci neke psihoanalize.

Nisam prvi koji te je zbog ispljuvao. Svi moji konflikti su bili "casnog tipa" za razliku od tvojih, jer ja nigde nisam "prodavao pamet".
Najvise sam se svadjao sa zenomrscima na Muskarcima, a i to sam vise protestvovao sto modovi nisu banovli najgore zenomrzacke postove i teme.
Cak sa petoro ljudi istovremeno, ali viteski i hrabro. I to je vec skoro dotrajala i zavrsena stvar. Ponekad se malo dzarnemo i to je sve.
Nisam dolazio ko neki nadobudni serronja da nepozvan, potpuno bez razloga, javno radim psihoanalize i postavljam dijagnoze nekog nepoznatog coveka na forumu.
A nisam ni prvi kome si to uradio.
A nadam se da cu biti zadnji, jer ce to znaciti da si malo sazreo.;)

Toliko o tome. Jbote imam razloga da budem ponosan na sve sto sam napisao ovde.:D

P.S. Rekao si i da si najpametniji na forumu, ali nebitno.

Pa postoji razlika izmedju primirja i pomirenja. Cak ni to nije isto, ali nisam trazio ni primirje, vec da se ne usudjujes da se nepozvan, javno i nadobudno mesas u moje licne stvari postavljajuci mi neke dijagnoze i radeci neke psihoanalize.

Nisam prvi koji te je zbog ispljuvao. Svi moji konflikti su bili "casnog tipa" za razliku od tvojih, jer ja nigde nisam "prodavao pamet".
Najvise sam se svadjao sa zenomrscima na Muskarcima, a i to sam vise protestvovao sto modovi nisu banovli najgore zenomrzacke postove i teme.
Cak sa petoro ljudi istovremeno, ali viteski i hrabro. I to je vec skoro dotrajala i zavrsena stvar. Ponekad se malo dzarnemo i to je sve.
Nisam dolazio ko neki nadobudni serronja da nepozvan, potpuno bez razloga, javno radim psihoanalize i postavljam dijagnoze nekog nepoznatog coveka na forumu.
A nisam ni prvi kome si to uradio.
A nadam se da cu biti zadnji, jer ce to znaciti da si malo sazreo.;)

Toliko o tome. Jbote imam razloga da budem ponosan na sve sto sam napisao ovde.:D

P.S. Rekao si i da si najpametniji na forumu, ali nebitno.

Sve što ti napišeš ovde je javno i izloženo je komentarisanju. Kao što nisam mogao znati ni da imaš devojku sa kojom si, eto, tek tako, koja te i cima ali te baš briga, ja ti nisam ortak, ja to ne mogu znati, a kad si već napisao imam i ja pravo da kažem svoje mišljenje. Ako se to tebi ne sviđa za to me jako boli falus, nemoj iznositi ono na šta nisi spreman da čuješ komentar.

Sa petoro ljudi, viteški i hrabro, hahaha, kad neko ovo pročita misliće da si kralj Leonida u najmanju ruku.

Inače, nisam znao da moram biti pozvan na neku temu da kažem svoje mišljenje.

Da, rekao sam i da sam marsovac i da ću vas odneti u drugu galaksiju, kad već lažeš bar nek bude nešto zaista smešno.

Ako za ovo imaš razloga da budeš ponosan, ne bih rekao da si nešto uman čovek koji zaista ima razloga da bude ponosan. Zato se ti i slažeš sa ovim "ponosnim" bez ikakve potrebe i rezultata iza toga. Oni ponosni zato što ga stavljaju u anus a ti ponosan zato što si se navaljao gluposti kako svet video nije.

Sa petoro ljudi, viteški i hrabro, hahaha, kad neko ovo pročita misliće da si kralj Leonida u najmanju ruku.
Nisam Leonida sigurno.;)
Spartanci su ti se inace u svojim muskim, vojnim akademijama vezbali medju sobom pre nego sto su se zenili, verovao ili ne.
Istorijska cinjenica ako je verovati dokumentarcu sa NG-a koji je napravio poznati britanski istoricar.

Levorukost je smatrana poremećajem od strane katoličkih sveštenika, ne od strane ljudi, nauke, bilo koga drugog.

Opet mi niste odgovorili na pitanja, nije povezano jedno za drugim i ne znači da je gej automatski i pedofil, ali mi kaži ako se jedan poremećaj hormonski i svakakav ostali legalizovao, zašto se sutra ne bi legalizovali i ostali poremećaji ali svakako njihove prirodne potrebe koje ne ugrožavaju nikoga? Dakle ne mislim o pedofilima silovateljima ni o dilerima ubicama, nego o pedofilima gde druga strana pristane, koja će sve ranije smatrati se za zrelu i o narkomanima koji se drogiraju za sebe i ne diraju nikoga? Odgovor? Samo bez demagogije.

- - - - - - - - - -

Ne možeš mojim postom da odgovoriš jer nisam ja tebi slao reputacije da pogledaš šta sam napisao jer ti nisam bio bitan, nit sam ja tebi slao privatne poruke kako treba da se "pomirimo" i da se međusobno ne diramo.

Ljigo malena.

Ne zloupotrebljavaj opet zlostavljanu decu za svoju homofobiju.

Odgovoreno ti je vise puta.. Heteroseksualnost, kao ni homoseksualnost nisu poremecaji, nikoga ne ugrozavaju, predstavljaju odnos izmedju dve VOLJNE i ODRASLE osobe i nemaju veze sa pedofilijom. Pedofila ima i strejt i gej. Pedofilski odnos je i poremecaj i zlostavljanje, i naucne studije pokazuju da ostavlja razne ozbiljne lose psihicke posledice na dete. Granice psihofizicke zrelosti se zato ne mogu postavljati i pomerati proizvoljno, nego u skladu sa studijama i stavom nauke.

Sto se tice narkomanije, takodje je odgovoreno. Ona je bolest, ona je izbor i ima lose efekte ne zdravlje coveka. Za razliku od hetero ili homoseksualnosti.

Thus, mental health professionals and researchers have long recognized that being homosexual poses no inherent obstacle to leading a happy, healthy, and productive life, and that the vast majority of gay and lesbian people function well in the full array of social institutions and interpersonal relationships.[2]

Poslednja izmena:
Ne zloupotrebljavaj opet zlostavljanu decu za svoju homofobiju.

Odgovoreno ti je vise puta.. Heteroseksualnost, kao ni homoseksualnost nisu poremecaji, nikoga ne ugrozavaju, predstavljaju odnos izmedju dve VOLJNE i ODRASLE osobe i nemaju veze sa pedofilijom. Pedofila ima i strejt i gej. Pedofilski odnos je i poremecaj i zlostavljanje, i naucne studije pokazuju da ostavlja razne ozbiljne lose psihicke posledice na dete. Granice psihofizicke zrelosti se zato ne mogu postavljati i pomerati proizvoljno, nego u skladu sa studijama i stavom nauke.

Sto se tice narkomanije, takodje je odgovoreno. Ona je bolest, ona je izbor i ima lose efekte ne zdravlje coveka. Za razliku od hetero ili homoseksualnosti.

Heteroseksualnost nije poremećaj, to si dobro rekao, ovo drugo i nije tačno. Ako nije poremećaj zašto onda svi ti gej parovi imaju osobu koja je preuzela ulogu žene ili muškarca u zavisnosti da li je muški ili ženski gej par? Ako homoseksualnost nije poremećaj, zašto vam nije dato u prirodi da možete praviti decu između sebe? Zašto je po prirodi dato da za začeće treba sperma muškarca i jajna ćelija žene? Sve što napravite sami između sebe to i zadržite i pričajte kako je to normalno. Nisam ni rekao da nema i gej i strejt pedofila, ja pitam zašto onda i te poremećaje ne treba legalizovati? I njima je to normalno. A ne ostavljaju loše psihičke posledice na dete ništa gore od vas koje moraju da vas zovu "mama i mama" ili "tata i tata", inače, jedno dete u gej ženskom paru kada su pitali kako zove roditelje, rekla je "mama i joja", šta će jadno dete i ono zna da ne mogu biti dve mame ali tate nema. A kada u te "naučne" institucije u dovoljnoj meri uđu i pedofili, naprasno će se pomeriti i ta granica, što ne treba da čudi sa njihove strane.

Narkomanija jedino jeste izbor u odnosu na ostalo, ali ima i homoseksualnost loše efekte na zdravlje čoveka, sida se širi nekontrolisano. U bolnicama rade ljudi hiv pozitivni gej ljudi, ako im zabraniš biće diskriminacija, a ako ih pustiš mogu da zaraze nekoga. Osim sirotim crncima što su uvalili sidu da ih istrebe ovi ološi od ljudi, ta bolest se razvija uglavnom kod gej ljudi i narkomana. Tako da ne vidim zašto bi vama sve bilo legalno a njima ne? Oni odlučuju o svom životu, to da li će se drogirati je njihova stvar, ne dira te, ne ugrožava te, onda moraš legalizovati sve društvene poremećaje jer će oni tražiti svoja prava.

Heteroseksualnost nije poremećaj, to si dobro rekao, ovo drugo i nije tačno. Ako nije poremećaj zašto onda svi ti gej parovi imaju osobu koja je preuzela ulogu žene ili muškarca u zavisnosti da li je muški ili ženski gej par? Ako homoseksualnost nije poremećaj, zašto vam nije dato u prirodi da možete praviti decu između sebe? Zašto je po prirodi dato da za začeće treba sperma muškarca i jajna ćelija žene? Sve što napravite sami između sebe to i zadržite i pričajte kako je to normalno. Nisam ni rekao da nema i gej i strejt pedofila, ja pitam zašto onda i te poremećaje ne treba legalizovati? I njima je to normalno. A ne ostavljaju loše psihičke posledice na dete ništa gore od vas koje moraju da vas zovu "mama i mama" ili "tata i tata", inače, jedno dete u gej ženskom paru kada su pitali kako zove roditelje, rekla je "mama i joja", šta će jadno dete i ono zna da ne mogu biti dve mame ali tate nema. A kada u te "naučne" institucije u dovoljnoj meri uđu i pedofili, naprasno će se pomeriti i ta granica, što ne treba da čudi sa njihove strane.

Narkomanija jedino jeste izbor u odnosu na ostalo, ali ima i homoseksualnost loše efekte na zdravlje čoveka, sida se širi nekontrolisano. U bolnicama rade ljudi hiv pozitivni gej ljudi, ako im zabraniš biće diskriminacija, a ako ih pustiš mogu da zaraze nekoga. Osim sirotim crncima što su uvalili sidu da ih istrebe ovi ološi od ljudi, ta bolest se razvija uglavnom kod gej ljudi i narkomana. Tako da ne vidim zašto bi vama sve bilo legalno a njima ne? Oni odlučuju o svom životu, to da li će se drogirati je njihova stvar, ne dira te, ne ugrožava te, onda moraš legalizovati sve društvene poremećaje jer će oni tražiti svoja prava.

:roll:

Koja gomila homofobicnih nebuloza suprotna naucnim cinjenicama.. I ne cudi od nekog ko se raduje i upucuje zelje oboljevanju od smrtonosne bolesti citave jedne manjine, i to bas zato sto je gej manjina.

1. Heteroseksualnost, kao ni homoseksualnost nisu poremecaj, stav nauke.

2. Heteroseksualnost, kao ni homoseksualnost nikoga ne ugrozava, ne prenosi se, ne postoji nijedan dokazan metod da se seksualna orijentacija promeni i na nju utice, bila gej ili strejt. Stav nauke. Homofobija, rasizam, seksizam i drugi vidovi diskriminacije itd pak ugrozavaju..

3. Homoseksualnost, kao ni crna boja koze, ili plava boja ociju nisu bolest. Ebola ili sida npr. jesu bolesti, i preko 70% obolelih od njih su Afrikanci. Tvojom logikom treba zabraniti ljudska prava svim crncima, ili svima iz Afrike, jer su zapravo medju njima najvise pogodjeni tim epidemijama.. Poremecena logika, dakle svidja se rasistima.

4. Opet zloupotrebljavas decu. Prava gej ljudi, crnaca ili zena ni na koji nacin ne ugrozavaju decu. Stav nauke, sto je i empirija pokazala.

Scientific research has been generally consistent in showing that gay and lesbian parents are as fit and capable as heterosexual parents, and their children are as psychologically healthy and well-adjusted as children reared by heterosexual parents.[3][4][5] Major associations of mental health professionals in the U.S., Canada, and Australia have not identified credible empirical research that suggests otherwise.[5][6][7][8][9]

The longstanding consensus of research and clinical literature demonstrates that same-sex sexual and romantic attractions, feelings, and behaviors are normal and positive variations of human sexuality...Thus, mental health professionals and researchers have long recognized that being homosexual poses no inherent obstacle to leading a happy, healthy, and productive life, and that the vast majority of gay and lesbian people function well in the full array of social institutions and interpersonal relationships.[2]

Poslednja izmena:
"Ako u osetljivom formativnom dobu dete, adolescent, bude izloženo gej uticaju, ono će nužno prelomiti u pravcu homoseksualnosti."

Opet, adolescenti su nužno izloženi sveprisutnom heteroseksualnom uticaju pa su neki od njih opet gej. Homoseksualac se ne postaje, kao što se ne postaje ni heteroseksualac, niti se o tome odlučuje.

"Šta će postati deca gej roditelja kad porastu?"

Pa mogućnosti su razne baš kao i kod dece hetero roditelja. Neko inžinjer, neko slikar, neko ubica, neko borac za delfine … sve zavisi. Ono što sigurno neće postati je homofob.

Istraživanja, takođe, pokazuju, da su homoseksualni parovi spremniji da usvajaju decu iz takozvanih neprivilegovanih ili manjinskih grupa (s posebnim potrebama, drugih rasa itd), pored toga što roditeljstvo kod homoseksualnih parova gotovo nikad nije stvar slučajnosti (dakle, deca su željena). Istraživanja pokazuju i da su deca homoseksualnih roditelja kasnije tolerantnija i otvorenija u odnosu na druge.

Scientific research has been generally consistent in showing that gay and lesbian parents are as fit and capable as heterosexual parents, and their children are as psychologically healthy and well-adjusted as children reared by heterosexual parents.[3][4][5] Major associations of mental health professionals in the U.S., Canada, and Australia have not identified credible empirical research that suggests otherwise.[5][6][7][8][9]

Očigledno je samo jedno, da ni sami ne znate gde ste šuplji, da vam se cela priča svodi na to da su drugi homofobični, naopaki, fašisti, rasisti itd, itd, neću napisati ovo što sam hteo jer će to onda biti diskriminacija, govor mržnje itd.

Sam razgovor sa gej osobama je u startu pišanje uz vetar, da nisu poremećeni možda bi se sa njima i mogli voditi normalni razgovori, ovako... Ponavljate ono što su vas naučili kao mantru jer ništa pametnije ne možete ni reći. Napiši još jednom kako koristim zlostavljanu decu za širenje homofobije, možda ti neko i poveruje. Očigledno se u svetu primio pelcer "reci laž više puta i postaće istina".

Kako se sama gej organizacija oštro protivi svakom vidu kritike na njihov račun, uskraćuju i ugnjetavaju ljude koji žele da kažu nešto protiv njih, iz sala za konferencije izbacuju sve ljude koji se ne slažu sa njima i ponašaju se kao histerične žene, jedina pametna odluka je uopšte i ne raspravljati sa vama već vršiti pritisak na sistem da vam nikad ne poveri decu na odgajanje i čuvanje, da vas nikad ne izjednače sa prirodnim roditeljima.

U svakom slučaju, borba se nastavlja svaki dan, a vi opet šetajte sa narukvicama i trakama oko ruke kao u neka stara vremena što su neki ljudi radili, okruženi sa 7000 pripadnika unutrašnjih poslova, shvatićete jednog dana da nikome niste bitni i da džabe kmečite.

A to što sam sebi postavljaš pitanja i odgovaraš na ista u vidu neke promocije "pa, ko pročita - pročita", okači to mačku o rep, ljudi nisu budale da poveruju u vaše demagogije i pričice za malu decu. Što napravite sami između sebe to ćete i odgajati. I koristite te kondome, nemoj da širite boleštine po gradu. Napisao bih ti svako dobro, ali tada ne bi bilo iskreno.

Kao sto rekoh, suplja argumentacija, pa homofob poseze za vulgarnostima, vredjanjem, predrasudama ili ignorisanjem naucnih cinjenica...

Sto bi se uzdrzavao da napises sta si hteo, nisi se uzdrzao da zelis svim gejevima da obole od smrtonosne bolesti, to ti je govor mrznje, od cega bi se jos uzdrzao. Ne zanima sto mi ne zelis svako dobro, rekao si vec sta mi zelis.

Budale su oni koji odbacuju realnost i nauku i sire neznanje, to je demagogija.

I naravno da nisu svi strejt ljudi homofobicni. Ima i strejt ljudi koji podrzavaju gej prava.

Ti si primer koji misli da mantranjem lazi postaju istina, ali nauka tako ne funkcionise.

Netacno je da se "gej organizacija protivi svakom vidu kritike". Ali sirenje predrasuda, vredjanje, neznanje nisu validne kritike.

Nebuloza je da gejevi ugnjetavaju bilo koga.. Ljudska prava nikoga ne ugnjetavaju. Opet potezes od muke za tim "histericnim zenama", ne izbija ti seksizam iz glave. Tvoja homofobija je bolestina koja se siri gradom.

Poslednja izmena:
Strejtofobija je termin koji postoji od danas. Eto, šta ćeš sad? Sve može da postoji, tako i ovo.

Strejtofobija je projektovanje reči koje nisu rečene radi opisivanja strejt ljudi kao nacista, rasista, to je takođe i ugnjetavanje normalne većine ljudi zarad šake manjine, apsolutna diskriminacija jer ne smeju ništa ni reći ni uraditi ako se to ne sviđa gej ljudima, nemaju ista prava u radnom odnosu jer strejt čovek može da dobije otkaz, gej čovek uvek može da kaže kako je to bilo zbog toga što je gej, još poslodavac ode u zatvor ili plati kaznu. Strejtofobija je takođe i paničan strah od kritike strejt ljudi i širenje predrasuda o tome kako su oni glupi, needukovani. Strejtofobija je u biti te bolesti to što gej ljudi znaju da su devijantni pa zato imaju potrebu da nameću strejt ljudima svoje mišljenje i da ih ugnjetavaju ako ne misle isto.

Nemoj koristiti zlostavljane žene i crnce za širenje strejtofobije.

Strejtofobija je termin koji postoji od danas. Eto, šta ćeš sad? Sve može da postoji, tako i ovo.

Strejtofobija je projektovanje reči koje nisu rečene radi opisivanja strejt ljudi kao nacista, rasista, to je takođe i ugnjetavanje normalne većine ljudi zarad šake manjine, apsolutna diskriminacija jer ne smeju ništa ni reći ni uraditi ako se to ne sviđa gej ljudima, nemaju ista prava u radnom odnosu jer strejt čovek može da dobije otkaz, gej čovek uvek može da kaže kako je to bilo zbog toga što je gej, još poslodavac ode u zatvor ili plati kaznu. Strejtofobija je takođe i paničan strah od kritike strejt ljudi i širenje predrasuda o tome kako su oni glupi, needukovani. Strejtofobija je u biti te bolesti to što gej ljudi znaju da su devijantni pa zato imaju potrebu da nameću strejt ljudima svoje mišljenje i da ih ugnjetavaju ako ne misle isto.

Nemoj koristiti zlostavljane žene i crnce za širenje strejtofobije.

Zakon protiv diskriminacije, i povelja Ujedinjenih Nacija kazu da su rasa, pol, seksualna orijentacija i drugo osnovi diskriminacije. Gejevima, crncima, i zenama je zajednicko sto se bore protiv te diskriminacije i raznih negativnih predrasuda.

Naravno da nisu svi strejt ljudi homofobi, rasisti, seksisti. To su oni koji odgovaraju definiciji tih reci. Za razliku od definicije npr. "strejtofobije" koja ne postoji.

xAlien-real.jpg.pagespeed.ic.E0tj3FpFCq.webp

Poslednja izmena:
Zakon protiv diskriminacije, i povelja Ujedinjenih Nacija kazu da su rasa, pol, seksualna orijentacija i drugo osnovi diskriminacije. Gejevima, crncima, i zenama je zajednicko sto se bore protiv te diskriminacije, to je borba za ljudska prava.

Naravno da nisu svi strejt ljudi homofobi, rasisti, seksisti. To su oni koji odgovaraju definiciji tih reci. Za razliku od definicije npr. "strejtofobije" koja ne postoji.

Naravno da su rasa i pol normalna stvar i tu nema diskusije. Nisu devijantna stanja i nemoj koristiti zlostavljane žene i crnce za širenje strejtofobije. I ne borite se vi za isto, oni se bore za prava, vi ste se tu samo prišljamčili kao što ih i sad koristiš za širenje svoje devijantne demagogije.

Nemoj korisititi te zlostavljane ljude za širenje strejtofobije.

Naravno da su rasa i pol normalna stvar i tu nema diskusije. Nisu devijantna stanja i nemoj koristiti zlostavljane žene i crnce za širenje strejtofobije. I ne borite se vi za isto, oni se bore za prava, vi ste se tu samo prišljamčili kao što ih i sad koristiš za širenje svoje devijantne demagogije.

Nemoj korisititi te zlostavljane ljude za širenje strejtofobije.

Ne moze homofob da izdrzi da se ne posegne za vulgarnostima, vredjanjem, ignorisanjem nauke ili sirenjem predrasuda, jer nista drugo i nema da bi pravdao svoju homofobiju.

+Teorija zavere. ("Strejtofobija")

Poslednja izmena:
"Strejtofobija" iz tvog "opisa" je nepostojeca kao definicija u recniku i pojava, niti ja zastupam bilo sta od toga. Tj. realna koliko je i taj na slici - "Marsovac".

ne mora da se izmishlja, to je vec postojalo, i ti ljudi su zovu robovi!

Potpuni offtopic, ali samo da napomenem, bilo bi lepo da jednog dana postoje roboTi, koji bi mogli da rade 24h neke ljudske poslove ili im pomazu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back