gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Meni se bas djasvi auto.... Samo ako bude i ruska cena!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daj... smejurija, pa ja sa astrom klasik pređem 40k godišnje.
Ljudi, osvestite se.. kalve Nive i čudesa. Pa razmislite praktično. Da je taj auto tako strava, vozio bi se po čitavom svetu, i Lada ne bi bila socijala od fabrike. Toyota ne bi imala toliko para koliko ima da kojim slučajem proizvodi promašene ili "loše" modele, kao što ovaj gore priča... Kome treba mehanička blokada diferencijala, promena prenosa i sl. To je prošlost... možda je bilo strava '80. ali sad je to za penziju.
Ma prosto mogu da se kladim da gde prođe Niva, prolazi i Defender kao 2+2.
Moguce je.... Ali, moze se lako napraviti i lagana "konzerva" sa jakim motorom, i ici ce brzo.
Ali koliko ce biti kvalitetan i trajan?
A za 150k ne bi Ma-Lada-russia nikad dosla u obzir, kod mene. Lepo izgleda to sam vec napisao, ali mnogo je para da ga jbes...
U toj klasi za manje pare ne mozes nista bolje da kupis.Od opreme ima sve pa i viska.Kamere,lcd ekrane,tv,IC(nocno gledanje),gps,sve bukvalno.Inace imaju i varijante od 420 ks . Uradjena je og kompozitni materijala tako da ima oko 950 kg a inace karoserija i konstruktivni delovi su cinkovani.
Rusi kopiraju neke svetske trendove,ali ako bolje zagledate,pa svako nekog kopira.Ovi automobili o kojima pricamo ne izgledaju bas tako lose,jeste taj sportski vec vidjeno,ali zamislite ga parkiranog ispred svoje kuce/stana,i vec ce vam se vise dopasti
Уго Чавез
Nije ti jasno zato sto nisi upucen.Tamo gde im treba elektronika naprimer u avionu tamo i jeste vrhunska.Ako neprave mobilne telefone neznaci da nemaju razvijenu elektroniku tj vrhunsku .A luksuzne automobile prave na inicijativu njihove elite kako nebi uzivali strane brendove nego hoce svoj domaci pa se stoga i zove auto marussia.I neplaniraju da ga izvoze mada imaju dosta poruceno od strane drugi zemalja.
Zashto im je onda problem da konvertuju vojnu tehnologiju u civilnu i postanu jedna od vodetjih zemalja sveta ne po izvozu nafte vetj gotovih visokotehnoloshkih proizvoda robe shiroke potroshnje?
Hehe pa svi Leksusi su prelsikani neki modeli Mercedesa.. Zasto? Nemam pojma!