NATALNI HOROSKOP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
astrow2gw02denannhp8529.gif
 
Hello CrazY.......evo nešto o tebi........................

Ti si Škorpija,u podznaku Riba. Znači dupli vodeni znak.Ključna reč za vodene znakove je emotivnost. Tvoj antipd je Bik. Antipod je znak koji je skroz suprotan po osobinama.Za Škorpiju je to Bik. Ako te interesuje ljubavna veza Škorpija/Bik je najidealnija kombinacija u celom horoskopu!!!! Najbolja od svih 144 mogućih kombinacija!!! Ali mnogo toga zavisi od natalne...
Moto Škorpija je ja želim ili ja zahtevam....neke od pozitivnih osobina Škorpija su.....motivisani, prodorni, izvršioci, smeli, odlučni, naučnog duha, skloni istraživanju, ispitivački, strastveni, svesni onoga što se oko njih dešava..........a negativne osobine(mane)......osvetoljubivi(da li je to tačno?odgovori mi molim te), lako se uzbuđuju, tajanstveni, vole da dominiraju, nasilni, sarkastični, ljubomorni, netolerantni........
Trebalo bi da se veoma dobro slažeš sa Bikovima,Jarčevima, Devicama, Ribama, Rakovima i drugim Škorpijama.....je l to tačno?.....česte su svađe i sukobi sa Blizancima.....
Znači sa vazdušnim znacima(Vaga, Vodolija, Blizanci) ništa posebno,a sa vatrenim(Lav, Ovan, Strelac) nikako.Npr. piše da je ljubavna veza sa Vodolijom veoma retka, ali veoma dragocena i posebna....

E sad nešto konkretno za tebe......

Odlučna si, agresivna, oštroumna, retko pasivna ili neutralna.Često veoma tajnovita,povremeno ljubomorna, ponekad čak i osvetoljubiva.Donosiš valjane sudove i prodornog si uma, pa zahvaljujući tim kvalitetima uživaš veliki autoritet među ljudima.Prava područja delatnosti su za tebe nauka, medicina i svaka druga izazovna oblast.Tvoje jake strane su volja i istrajnost, i iako u izvesnoj meri zadržavaš stvari u sebi, kada te pobodu možeš biti veoma direktna.Imaš izuzetne političke sposobnosti,kadra si da pridobiješ podršku drugih ljudi.Može ti se desit da dobiješ neko nasleđe, zaveštenje ili pak da upravljaš novcem drugih ljudi. Duh ti je veoma stvaralački,a seks veoma bitan.Težiš samousavršavanju, možeš biti zainteresovana za okultne oblasti i pitanja zagrobnog života. Vizionar si, maštovita i kreativna.Možeš biti pisac ili umetnik.Romantična,nežna,predana porodici,partneru ili kući. Imaš snažnu intuiciju, razvijenu maštu i tačna predosećanja. Lako planeš,ali isto tako brzo zaboraviš ljutnju.Takmičarskog si duha, sa snažnim sposobnostima za rukovođenje. Ne plašiš se opasnosti.Možeš biti opsednuta vlašću. Nisi sposobna da shvatiš tuđe slabosti niti odsustvo elana kod drugih ljudi, tako da moraš da obuzdaš vlastitu netolerantnost i egotizam. Borićeš se protiv svega što smatraš nepravdom. Želiš da te priznaju za moćnu i važnu osobu. Emocionalno si preosetljiva i istovremeno kritički nastrojena prema drugima, međutim, onda kada si zainteresovana ili angažovana, neumorna si i puna razumevanja. Tvoj um brzo reaguje na čulne opažaje, ali to često čini ljutito ili neprijateljski.Ovaj lunarni položaj(mesec u jarcu) stvara ljude fanatičnih ili opseseivnih ideja. Mesec u Jarcu su imali Napoleon i Hitler.
Imaš Mesec u kvadratu sa Venerom......
Ovaj aspekt ukazuje na tugu zbog prijateljstva i ljubavi. Tvojim roditeljima se ne dopada tvoj partner. Promenljivog si raspoloženja, lakoverna i sklona preteranom uživanju u životnim zadovoljstvima. Često osećaš snažnu potrebu da budeš u centru pažnje.
Dorbe si naravi, prijateljski nastrojena, spremna da pomogneš drugima, i zdravorazumski prosuđuješ. Interesuje te religija i ideologija, sport, novinarstvo i putovanja. Ovo(mesec u trigonu sa jupiterom) je dobar aspekt za pisce i filozofe. Ovaj aspekt je imao Mocart,a li se može naći i u horoskopima teških kriminalaca.
Iskrena si i imaš izražen smisao za zajedljiv humor. Impulsivna si i često ti se događa da nešto kažeš ne razmišljajući o posledicama. Darežljiva, progresivna i poštena.Zanima te visoko obrazovanje. Veoma ti je stalo do intelektualnog statusa, sklona si pričanju bez kraja i konca i voliš sve vrste putovanja.Ovaj položaj(merkur u devetoj kući) je dobar za učitelje, profesore fakulteta, istoričare i antropologe.Možeš biti veoma intuitivni, gotovo dotle da postaješ vidovita.=)))))
Želiš da odmah kreneš sa vrha, previše očekuješ od drugih ili pokušavaš da se izvlačiš.Možeš biti dobar blefer.Možeš biti izuzetno dobra u oblasti prava, obrazovanja i književnosti, politike.Voliš lepotu, luksuz i intelektualne podsticaje, dobar si zabavljač. Mada nisi usredsređena na novac, ceniš sve ono što se novcem može kupiti. Imaš mnogo talenata, ali tvom temperamentu naročizo odgovaraju muzika, slikarstvo, vajarstvo i nastupi pred javnošću.Privlačna si za suprotan pol, a i on tebe privlači, zaljubljena u ljubav. Graciozna si i dobro procenjuješ, imaš večno mlad duh.
Sporo,ali sigurno napreduješ u poslu i imaćeš koristi od dugoročnih napora! Na tebe se čovek može osloniti.
Jaka si osoba i samodisciplinovana.Efikasna, dostojanstvena i silovita, retko ti se događa da stupiš u akciju ne odlučivši prethodno šta vam tačno odgovara. Kaopartner ponašaš se u skladu sa načelom " sve ili ništa". Na seksualnom planu si jaka, silovita i tajanstvena.
Imaš veliku sposobnost koncentracije, tvoj način mišljenja se odlikuje demokratičnošću i naučnim pristupom. Sklona si inventivnim i originalnim stavovima, nemaš nikakvih problema kada je reč o apstraktnoj matematici ili shvatanju simbola. Ambiciozna, vredna i nepristrasna.Odana si u prijateljstvu.........................................................


Stvarno ne mogu više.......=))))
Dobro je.......napiši mi samo da li je i šta tačno....ima li nešto da je potpuno netačno?

Pozzz...........
 
Sbojana, nisam mogla drugacije, interesuje me kako stoje polja 7 i 9 i njihovi vladari, odnosi se na brak ili zajednicu uopste! opcijia jedan mi je uglavnom jasna sta se desava kad neko ima Uran na DC, a to je ionako generacijska planeta pa ko god je nesto malo mladji ili stariji ima je na njegovom DC. Ako je ta osoba vec imala nesto poput zajednice, kakvu pricu onda ima Saturn kao vladar polja 9 i drugog braka? Definitivno neko ko je stariji dosta ili samo mudar, ili samo velika razlika u godinama, crnka ili se farba u crno posto se to vezuje za Sa u vezi bracnog druga mislim. I da polje 6, bilo posao bilo svakodnevica tek ne odnosi se na mesto rodjenja, ali i to sto je Sa na 18` koji je loss stepen sam po sebi a analogan Merkuru opet ukazuje na nekog mladjeg ili mladolikog, hajde pomozite? :confused:
 

Prilozi

  • astro_2gw_15_absolut_hk.42380.23532.jpg
    astro_2gw_15_absolut_hk.42380.23532.jpg
    33,9 KB · Pregleda: 9
Pa zanimljivo... sunce mu je na zvezdi visine, srece, vrha, a asc na algolu, jednoj od najtezih zvezda.
Uf... vrh prvog braka na 29. stepenu skorpije, ne znam zasto ali kazu da je generalno 29. stepen bilo kog znaka los, a skorpije posebno, zasto, nemam pojma... mozemo da pitamo i na nekoj temi na astrologiji, ali znam da je tako sigurno.
Uran na dc ne opisuje njega vec osobe sa kojima komunicira jer je 7. polje polje drugih ljudi, odnosno ljudi sakojima dolazimo u kontakt. Tako da ce pre da opisuje njegovu prvu zenu. Uran je nepredvidiv, napredan, brz, iznenadan, ... U 7. polju vrlo moguce da novede do razvoda, ali o tome treba da govore i dispozitori i vladari. Ovde je uran u kvadratima sa so i mo sto nikako nije dobra postavka jer utice direktno na luminare koji su nasa osnova.
Vladar 7. polja je mars, u skorpiji u svom sedistu vrlooo jak i dobar, medjutim ovde u kvadratu sa venerom sto i nije bas dobra postavka, ja bih rekla vladar braka u kvadratu sa nacinom na koji voli, pa mi bas tu nesto i ne stima, i ne cini mi se bas uspesnim i lepim. Mada sto se njega licno tice ovaj aspekt moze da ga opise kao vrlo privlacnog mladica, kome su strast i sex vrlo bitni, a pogotovo jer je i mars u skorpiji.

To sesto polje moze izmedju ostalog da oznacava i posao, upoznavanje na poslu, preko posla, kolega, preko kolega itd, itd. n oznacava uvek svakodnevnicu, pomoc i sl.

polje druog braka u jarcu, saurn vladar u vagi gde je u egzaltaciji pa je to dobro. Medjutim saturn je ovde mnogo bolje postavljen nego sto je to mars kao vladar 1. braka, pa mi se cini da bi drugi ipak bio uspesniji ako do njega dodje. S tim da bi i ovaj brak trebalo dobro da cuva jer je saturnov dispozitor u kvadratu sa ma i ju pa bi posle pocetne srece i lagodnosti i tu moglo biti problema. Ali koji brak danas nije bez problema?
U drugi brak ako do njega dodje uci ce ili zbog dece ili zbog ljubavi. jer je sa u 5. polju.

E sad je sve SBBKBB (sta bi bilo kad bi bilo)
 
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top