Labrador retriver

JESAM!!!!! Budala progutala celo krilo od mrtvog goluba!!!!!!!!!!!!!Majka mara ti je 3% hidrogen, manji spric, pun u grlo i da vidis sta sve izbacuje iz sebe, dusu ce da ispovraca!!!!!Mozes misliti kad je ova moja blesa povratio celo krilo u KOMADU!!!!!!Nije ga zagrizao ni kad je gutao , a ni kad je povracao!!!!!!!
Ako ta kafa ne uspe obavezno po hidrogen i narokajte mu da povrati i kad povrati dajte mu malo mleka da pije za nedajboze ako je zgutao neki otrov ili sl.........Javljajte pod hitno sta se desava!!!!

JESAM!!!!! Budala progutala celo krilo od mrtvog goluba!!!!!!!!!!!!!Majka mara ti je 3% hidrogen, manji spric, pun u grlo i da vidis sta sve izbacuje iz sebe, dusu ce da ispovraca!!!!!Mozes misliti kad je ova moja blesa povratio celo krilo u KOMADU!!!!!!Nije ga zagrizao ni kad je gutao , a ni kad je povracao!!!!!!!
Ako ta kafa ne uspe obavezno po hidrogen i narokajte mu da povrati i kad povrati dajte mu malo mleka da pije za nedajboze ako je zgutao neki otrov ili sl.........Javljajte pod hitno sta se desava!!!!

Nije povratio ni nakon kafe, ali se malo smirio i zaspao a i mi svi u kući, tako da nisam pročitala tvoj odgovor. Deluje mi da se disanje malo smirilo i stabilizovalo, ne znam da li sad vredi hidrogen, a za 3% hidrogen nam je noćas rekao i veterinar.

Videćemo kada se probudi. :(:-|:|

od jutros se dosta smirio.Sad ga pratim da vidim sta ce se desavati.Ima uput za rengen,ali vet kaze da ga ne zracim ako nema potrebe.Navodno je moguce da dok je gutao to nesto (verovatno komad ribe koju sam mu izvlacila iz usta ) da je zagrebao grlo ,pa da mu je to samo smetalo....On je malo zivnuo i naravno sa odusevljenjem prihvatio dorucak....valjda je i to neki znak ?!

od jutros se dosta smirio.Sad ga pratim da vidim sta ce se desavati.Ima uput za rengen,ali vet kaze da ga ne zracim ako nema potrebe.Navodno je moguce da dok je gutao to nesto (verovatno komad ribe koju sam mu izvlacila iz usta ) da je zagrebao grlo ,pa da mu je to samo smetalo....On je malo zivnuo i naravno sa odusevljenjem prihvatio dorucak....valjda je i to neki znak ?!

To je odlican znak, jedan od prvih parametara kad se uzima anamneza kod bilo koje bolesti.

ludak jedan...nemoj da brines,to se svima desava.i ova moja je kao mala jedan dan povracala kao luda,cini mi se na svaki minut,ja sam se ziva istraumirala,a vet mi je rekao da je sigurno u setnji pokupila nesto ili popila prljavu vodu iz bare...dao joj je tabletu i sutradan joj je bilo dobro.moguce da je ogrebao grlo pa ga to iritira sad.javljaj kako je.saljem mu jedan ljubac za brz oporavak

pozdrav svima
pre nedelju dana sam uzeo zenku labradora,crnu.
otac joj je sango a majka iz pozarevca( zaboravio sam kako se zove,kad stignu papiri reci cu.)
forum je super ima puno korisih saveta.
uskoro cu poslati slike. Labradori su super,evo vec tri dana ide u setnju,uz povodac pored mene,bas sam se iznenadio sobzirom da ima oko 3.5 meseca.

Pozdrav svima, pre nedelju dana sam kupio zenku labradora,crnu.
Papire treba da dobijem,a znam da joj je otac Sango.
Mnogo dobra kuca, vec tri dana seta pored mene uz povodac,ima 3.5 meseca.
Forum je super, puno korisnih saveta.
Poslacu slike uskoro.
Pozdrav svima, Vlada.

[BOLJE SMO SVI ! SINOĆ SMO SE ŠETALI KAO NOVI ! EVO NEKOLIKO SLIČICA ! :D:D:D:D:D:D:D:D

Prilozi

• ALFFFF.bmp
    65,7 KB · Pregleda: 32
  • šetnja.jpg
    šetnja.jpg
    105,2 KB · Pregleda: 18
  • alfff.bmp
    56,8 KB · Pregleda: 16

Back