Kome biste zabranili da se pojavljuje na TV-u?

Sa Pinka ne bih skidala nikoga- Pink meni predstavlja spomenik padu kulture, civilizacije, ukusa i inteligencije generalno i ne znam odakle bih počela čistku po Pinku ali znam da bih uvek završila ukidanjem svih, dakle, oni su vrlo kompaktno društvance. takvi kakvi su! :lol:

Ali bih glatko liferovala onu Miljkovićku i njenu besmislenu emisiju, Oliveru Kovačević koja bi se mogla uvrstiti u najčešći razlog stresa u Srbiji (neverovatno, ali POTPUNO je nepodnošljiva), Bobić- Mojsilović (rame uz rame s Oliverom), čika Voju koji vodi nedeljno pre podne na RTS-u jer nakon 40 godina rada nije naučio padeže, Bogoljubove glavne i odgovorne urednice "Helge" se čak plašim a mnogim kerefekama nisam uspela ni ime da zapamtim!
 
Uffffffffff,poduzi spisak..........Pa prvo,PINK,cela postava ruzicastih likova je sablasna,dobro mozda i postoje i izuzeci,ali....inteligentni voditelji nema sto pocevsi od one sto vodi bravo show(ona cico,maco....)pravi novinar nema sta,pa Sanja Marinkovic(sto ne skida idiotski smeh...),a Grand tek ubija od voditelja.........
 
`doajenima` koji vode udarni nacionalni dnevnik na tv`pink`-u.Kao garnituru,komplet,treba ljude poslati na neki duzi odmor.Likovi kao vode u stilu opustencije,a znam ljude koji bas zbog njihovog smornog citanja-pricanja vesti,ne gledaju dnevnik na tom kanalu.
Moje misljenje(laicko),kao gledalac i slusalac TV-a je da bi svi mogli uciti od voditelja dnevnika na tvb92,mislim da se zove Goran Dimitrijevic.Ja jednostavno uzivam u vestima jer taj covek ume da ih kaze.
Sa `pinka` bih zabranila svim voditeljkama koje imaju piskav,krestav glas,koje postavljaju preduga pitanja i odgovaraju umesto gosta,koje se usiljeno smeju...sa pinka ne mogu da se setim bas ni jednog voditelja da je ok...mozda Milan Kalinic,zato sto bas mislim da je prirodno opusten,ne usiljen.
Sa tvb92,nervira me jedna plava voditeljka dnevnika zato sto redovno gresi dok cita vesti,ali redovno.
Sa rts-a,uzasava me udarni dnevnik jer vesti citaju ili `uvosteni`voditelji koji kao da su po nekoj kazni tu(a svi znamo da su presli za debelu lovu)ili drugi deo voditelja koji dok citaju vesti povremeno klimaju glavom (a la Lekic).Uzasava me voditelj glupavo osmisljenog kviza Dejan Pantelic,koji je zaista prototip voditelja.Kviz ne gledam zbog njega,inace obozavam kvizove.Sa ove tv mi je jedino voditeljka Tanja Peternek ok.I slagalicu gledam,voditeljke su slatke,mada malo smorne.
Izvinjavam se koga sam ja sad smorila. :oops:
 

Back
Top