- Poruka
- 78.763
Koja temperatura kafe vam najviše odgovara?
- Vrela,
- topla,
- mlaka,
- hladna
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve zaviisi kako definišeš vrelu a kako toplu...vrela je za mene kad moraš da srčeš da se ne opečešPijem ili ladnu ili toplu.
Nije me mrzelo da izmerim, oko 47-50 stepeni. Preko toga mi je mnogo vruća. TO je ono kad gurneš mali prst i jedva možeš da izdržiš
Da, vrela je kad moraš da srčešsve zaviisi kako definišeš vrelu a kako toplu...vrela je za mene kad moraš da srčeš da se ne opečeš
Pijem vrelu kafu.Tad mi je najukusnija.Koja temperatura kafe vam najviše odgovara?
- Vrela,
- topla,
- mlaka,
- hladna
I takvu pijemo nekad sa zamerkama, a nekad legne kao budali šamar.vrela, jaka, gorka
da li sam ja sadista
toliko volim tu prvu jutarnju da kad legnem razmišljam o njojI takvu pijemo nekad sa zamerkama, a nekad legne kao budali šamar.
Kad mi prva ne legne, na silu probam i drugu... i odustanem.
Nekad ta prva kafa ima magiju u sebi. Svaki gutljaj je neprocenjiv!
Tad mogu popit' čak 3.
I ja, pitam se da li će da legne, ili neće-između ostalog.toliko volim tu prvu jutarnju da kad legnem razmišljam o njoj
Ne piješ vrelu "tursku", grku i jaku uopšte?Hladnu nes sa mlekom
turci piju šećerlih kahvukafa nije Nes!
ni latte, makiato sa bademom u šlagu od jagode
kafa je crna, turska, jaka!
Interesantno! Kafa inače zatvaraPijem kafu samo jednom dnevno, ujutru da bih isao na broj 2.
Inace ne volim taj ukus uopste.
Dobro, to je tebi pošto si baksuz.Loša kafa po kafićima je uvek vrela i ošurite jezik. Bednici stave 3-4 grama odnosno duplo manje pa povećaju temp. Pošto štede na svemu sipaju i malo mleka koje ne ohladi dovoljno.