KK Crvena Zvezda

:hahaha:

20230929_104108.jpg
 

„Telekom od KK Crvena zvezda otkupio karte pa ih poklanjao simpatizerima SNS, Čović ne preza od zloupotreba javnih sredstava“


„Ako je Partizan prodao nekoliko hiljada (kažu 16 hiljada) karata, je li i zadatak Crvene zvezde da proda toliko? Zašto je to važno? Zašto su nečije ambicije iznad javnog interesa? Zbog čega se prikazujete uspešnima trošeći naše pare? Sve su to pitanja na koja bi neko morao da odgovori, jer činjenica je da je KK Crvena zvezda prodala daleko manje sezonskih karata nego što je prikazala zvanično i da je u priču ušao i državni Telekom koji je ostatak karata otkupljivao i poklanjao mahom simpatizerima i članovima Srpske napredne stranke? Zbog čega? Šta ćemo mi to gledati ove sezone na tribinama? Da li će to biti skup navijača Zvezde ili mini mitinzi Srpske napredne stranke“.


https://nova.rs/vesti/politika/tele...vic-ne-preza-od-zloupotreba-javnih-sredstava/
 

KK CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET – GOSPOĐO RAKIĆ, VIDIMO SE NA SUDU!

30/09/2023
Zvezda-Fener-2019-1024x630.jpg

KK Crvena zvezda Meridianbet zbog svojih navijača, sponzora, i na prvom mestu svih ljudi koji su ukazali ogromno poverenje našem klubu tako što su kupili sezonske karte za narednu sezonu – primoran je da se oglasi nakon sramnog oglašavanja izvesne Dragane Rakić, koja je iskoristila i svoju poziciju „potpredsednika“ jedne političke partije da u subotu preko jednog medija, sramno napadne naš klub brojnim lažima.
KK Crvena zvezda Meridianbet ne zna razloge ovog napada u kome se iznose grube neistine o broju prodatih sezonskih karata našeg kluba, načinu na koje su one kupljene „neverovatnom brzinom i magijom“ kako kaže izvesna Dragana Rakić, „poznati sportski radnik“ i analitičar sportskih dešavanja u našem društvu, uz grubo mešanje i politizovanje odnosa koji imamo sa našim sponzorima.
KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava ovim putem javnost ali i dotičnu, da je već pokrenuo sve pravne korake, i da će ove laži i besmislice Dragana Rakić morati da objasni na sudu!
Dotična je zaboravila da je obavljajući i funkciju narodnog poslanika za čiju platu svi građani Republike izdvajaju novac, ovoga puta postala politikant, koji bi da zabeleži jeftine poene! Gospodjo, to se košarkaškim rečnikom kaže „greška u koracima“.
Konačno, dotična je „zaboravila“ (ili možda namerno nije) da prodaja sezonskih karata KK Crvena zvezda Meridianbet traje već skoro mesec dana, da su redovi dokumentovani kroz slike koje je klub preko svih svojih zvaničnih naloga dokumentovao svakodnevno, ali i najavljivao da je prodaja sezonskih karata rekordnih razmera …Uostalom, kome se KK Crvena zvezda Meridianbet pravda?
Bez namere da ulazimo u navijačku opredeljenost dotične, nećemo da dozvolimo da klub koji je sa ponosom oduvek nosio epitet „narodnog“ i nikada se nije vezivao za politiku – budu uvečen u jeftinu političku igru jedne društveno zaista nevažne ličnosti.
Gospođo Rakić, Crvena zvezda Meridianbet otvara novu sezonu Evrolige utakmicom sa francuskim ASVEL-om narednog četvrtka. Procene govore da će u Beogradskoj Areni biti najmanje 15, a možda i svih 20 hiljada gledalaca. Slobodno dođite, i uverite se kako to radi jedan klub koji je član Evrolige poslednjih 10 i više godina.
Sve ostalo, da ponovimo moraćete da objasnite na odgovarajućem mestu, a to nije ni Skupština, ni košarkaški teren, niti biblioteka – već sud!
Novac koji dobijemo od strane suda i naplatimo od Vas gospodjo Rakić, doniraćemo nekome po Vašem izboru!

Sportski pozdrav
KK Crvena zvezda Meridianbet



https://kkcrvenazvezda.rs/2023/09/30/kk-crvena-zvezda-meridianbet-gospodo-rakic-vidimo-se-na-sudu/



https://kkcrvenazvezda.rs/2023/10/01/otvoreno-pismo-predsednika-kk-crvena-zvezda-meridianbet/

OTVORENO PISMO PREDSEDNIKA KK CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET

01/10/2023
KKCZ-vestCover2.jpg

KK Crvena zvezda Meridianbet otvorio je novu sezonu pobedom u Laktašima i to je jedino što me u subotu zanimalo i čime sam se bavio.
Napad potpredsednice DS Dragane Rakić na KK Crvena zvezda i mene lično kao predsednika kluba, koji mi ni nakon dva njena istupa (u za nju odabranim medijima) nikako nije jasan, zatekao me je u upravo u Republici Srpskoj na prvoj utakmicu u novoj sezoni.
Četiri dana pred prvu utakmicu u Evroligi koju organizujemo u Beogradu, najmanje vremena imam da odgovoram na besmislice, i ovom prilikom želim da obavestim javnost da ću objašnjenja za optužbe izvesne Dragane Rakić svakako potražiti na sudu imenom i prezimenom. Ne sakrivajući se iza KK Crvena zvezda (koji sam da podsetim dotičnu preuzeo pre 13 godina u vrlo teškom stanju, slučajno ili ne nakon „brige“ koju su o tom klubu vodili i pojedini članovi stranke koju danas ona predstavlja). Uspešno ili ne, ostavljam javnosti da proceni i seti se skoro 16 miliona evra duga.
Istupanje Dragane Rakić vidim kao vrlo jasan napad na klub i mene lično kao predsednika KK Crvena zvezda (samim tim i da ga loše vodim) putem „argumenata“ koje je navela u pokušaju da se brže bolje „opere“ nakon oštrog odgovora kluba koji JESTE bio tema njenog ničim izazvanog oglašavanja.
Zbog veličine kluba, miliona navijača, hiljada onih koji su kupili sezonske karte, onih koji prate naš klub i time pokazuju POVERENJE u ono što smo uradili i radimo, sponzora koji su bili uz nas kada je bilo teško – nemam nameru da joj prećutim na ove besmislice i odgovoriću činjenicama:

Gospođo Rakić, Crvena zvezda je danas Evroligaš, stabilan klub sa 22 trofeja (od trenutka kada sam taj klub preuzeo kada niko nije hteo i smeo) i sa TRANSPARENTNIM POSLOVANJEM.
Nebojša Čović nije Crvena zvezda i to sam u više navrata javno u svojim istupima i navodio. Ali, jesam predsednik tog kluba. I taj posao sa ponosom radim već 13 godina. Da zaista tako pomno prati i „navija“ za Crvenu zvezdu, Dragana Rakić bi znala, da je klub JAVNO u više navrata iznosio na zvaničnom sajtu kluba svoje finansije i poslovanje kluba – do najsitnijih detalja! Pa i doprinos države i udeo Republike Srbije u budžetu kluba. Na čemu smo vrlo zahvalni. Znala bi i da je budžetska inspekcija bila u klubu tokom prošle godine – i nije našla NI JEDNU ZAMERKU niti nepravilnost u radu KK Crvena zvezda. I to je javno i objavila! Za neke druge nije, i to gospođi Rakić – ne smeta?
Ovako, ostaje mi samo da konstatujem da ne želim da ulazim (niti ću dozvoliti da u nju uvede ni KK Crvena zvezda ni mene kao predsednika kluba) u jeftinu kaljugu, koju bi da napravi Dragana Rakić i oživi svoju odumiruću političku karijeru. Sve ostalo objasniće na jedinom merodavnom mestu, sudu, i to vrlo brzo.
Predsednik KK Crvena zvezda Meridianbet
dr Nebojša Čović



,,,У целом свемиру смо Звезда и старнка НЛО.

Звезда шампион! Евролига титула!
 
Poslednja izmena od moderatora:
Ubedljiva pobeda KK Crvene zvezde u prvom kolu Evrolige protiv Asvela od 21 razlike, bez Davidovca, Bjelica i još dvojice. Fenomenalno trpanje trojki Rokasa, Šabaza,i ostalih... u krcatoj našoj staroj crveno-beloj Areni...
Pune tribine ludih navijača... u košarci i fudbalu u dva dana. To može samo Zvezda!
Džabe nekim bolesnim dušmanima milioni, paćenička trovačka sendvič propaganda u medijima i forumu.
Zvezda je prva u Evroligi. Najbolja, naibolja...



20231005_235219.jpg

20231005_235728.jpg


20231005_225107.jpg


20231005_225000.jpg
 
Poslednja izmena od moderatora:
Isto kao sto je tresnula u Partizan prosle i ove godine. Razlike nema... A i Zvezda je vec igrala TOP 8 sa CSKA
prvo nije Zvezda nego FMP ( vaš predsednik, vlasnik zovi ga kako hoćeš je to rekao , vaš igrač od prošle sezone Raduljica je to rekao.. )
drugo igrao je FMP sa CSKA i tamo je počišćen
treće.. deset sezona se bacaju milioni u FMP , rezultata nema
prve sezone je Partizan dobio kintu i zamalo F4..
zar ne vidiš razliku jbg??
 
Znam da vas boli to FMP/Zvezda. Klub se u svim takmicenjima zove Crvena zvezda. Pociscen sa 3:0, ali ne i na terenu.

Da su se bacali milioni kao sto kazes rezultati bi sigurno bili bolji i timovi bi bili sklapani pre pocetka sezone, a ne tokom. Nije bacano svake godine 20 mil kao u KKP prve sezone koji je na pripreme isao u punom sastavu. Da li ti vidis razliku?
 
Koji su ovo slepci, 17 min igre jedva 27 poena napabircili... Cim malo tezi protivnik (zalgiris je bolji od asvela ali daleko od ozbiljnog protivnika) komsinica ne mogu vise od 65 do 70 poena po utakmici... I jedni i drugi glupi u napadu, presporo puno promasaja... Branko lazic stil, udri po njima u odbrani a svaku cetvrtu pogodi u napadu... Zalosno kolko manjka brzine i kreativnosti.

To ipak treba i znati...
 
A ti ga vredjas i nikom nista... Cuj ti njega, zaposlenik Zagrebackog kazalista?

Opet asocijacije da smo hrvatski, ustaski klub?
A kako tebe nazvati?

Nekadašnji žitelj Savamale, nepravedno srušene?
шта је увреда у реченици запосленик хрватског казалишта, овај други део није тема овде имаш тему о оснивању па пиши тамо
 
поново лоших последњих 5 минута против зелених фашиста у Каунасу и поново "убиство" тројкама ништа идемо даље у среду стиже Монако који је вечерас у Француској декласиран од Виртуса коме гостујемо у следећи петак
 
поново лоших последњих 5 минута против зелених фашиста у Каунасу и поново "убиство" тројкама ништа идемо даље у среду стиже Монако који је вечерас у Француској декласиран од Виртуса коме гостујемо у следећи петак
Zelenih fasista?

Sta je s tobom...
 

Back
Top