KK Crvena Zvezda

crvena_zvezda_grb.jpg


Ima li šta lepše od ovoga?
 
Sinoć kao da sam gledao ove naše u ULTIMATE SURVIVOR...j*bote pa oni su kao pogubljeni u svemiru,prosto čovek ne zna šta je razlog tome.
Ali na sve to mora da se doda i užasno-kriminalno suđenje...tu je i napravljena ključna razlika.
Igokea ima odličan i fino uigran tim i mislim da su ih dosta potcenili.
 
neki komentar sa b92:

PRVA faza pocinje u julu pricama o teškoj materijalnoj situaciji i fuzionisanju sa FMP-om, Hemofarmom ili nekim drugim klubom(uspjeli su)
DRUGA faza je faza euforije. Pocinje u avgustu dovodenjem novih politickih i finansijskih mocnika, novog trenera i citavog niza igraca..Tad se obicno definišu ciljevi, a to su 3 domaca trofeja i FIBA ili ULEB kup u nastupajucoj sezoni i naravno osvajanje Evrolige u sezoni posle nje. Ova faza traje sve do kraja oktobra-novembra, odnosno do prvog derbija i šamara otrežnjenja.
Tada nastupa TRECA faza i saznanje da je Haus bolji od Ricardsona, da Avodžobi ne može da zaustavi Milojevica ni faulom, da je Kamings plej a Burks basketaš i da Pekovic može da ubaci u koš i loptu i Mišanovica i Kikanovica, sve u paketu. Posle derbija uslede porazi od Radnickog-a, Hemofarma, Olimpije i slicnih, a posle Domžala ili Zagreba krivica pocne da se svaljuje na trenera.
CETVRTA faza pocinje bekstvom nekog igraca za Novu Godinu i karakteriše se gubljenjem domaceg kupa i promenljivim igrama u FIBA ili ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od pre 20 godina ili timom koji ima cuveno ime ali u fudbalu(kao npr Bajern iz Minehena)
PETA faza se poklapa sa eliminacijama iz FIBA ili ULEB kupa i Jadranske lige, uz dovodenje dugo cekanog pojacanja koje treba da donese prevagu i spasi sezonu. .
ŠESTU fazu predstavlja domace prvenstvo u maju i junu. Tada se navijaci potpaljuju pricama o kupovini sudija, gepekovanju i nameštenom prvenstvu, a svaka utakmica u plejofu je incident. Ipak krajnji rezultat svega ovoga je cišcenje u 3 maksimalno 4 utakmice, što predstavlja i kraj šeste faze a i cele sezone

Ja sam plakao :lol:
 

Back
Top