Kako da pridjem???

Romansa:
E,ja nemam iskustva,pa eto,trazim savet neki.
Svidja mi se decko,ali se jako retko srecemo,i ja sad sve strahujem da je svaki susret presudan.
On me gleda cesto i dugo,i ocito mu se dopadam ali ne znam koliko i na koji nacin i u kom smislu.
Stariji je od mene 5 godina,i mozda ima devojku,i skroz mi je glupo da mu pridjem,jer mozda ne voli devojke koje startuju...
Znam da je debilna tema,nemojte da se obrusite na mene i da me ismevate jer mi je frka posto ne bih volela da sve propadne zbog mene,a ocito imam dobre sanse.

Sta imas prilazit, hvataj ga za kitu odmah, ako je papak a takav ti ne treba on ce se zbunit ako nije onda si u prvom grmu i leti ti perije.

Nemoj da cekas da ti pridje,ako ti se dopada samo mu daj ''ostar'' znak i budi malo hladnija ali mu ne daj vremena da se opusti.Momci su danas malo cudni i ne znaju sta zele tako da im treba mala pomoc-Samo napred i bez oklevanja!!!

srela sam ga na ulici...nekoliko puta dan za danom...baš mi se dopao
i jednom ispred trafike, dok smo kupovali cigarete...
pogledao me je..
ja mu rekoh
- što me gledaš tako zaljubljeno?
......

.. najbolje bi bilo da razmislish malo.. ili da sachekash da on napravi prvi korak... ili da mu dajesh do znanja josh milion puta da ti se djasvi... a onda lagano kreni da se selish u starachki dom jer ti niko nece ostati da vodi rachuna o tebi, ali i njemu, pa se mozda opet sretnete tamo i on te konachno uhvati za ruku, tebe strefi chuka ali prezivis a on onako nesrecan misleci da si odapela papke, popije punu shaku lekova i uz zadnji dah kaze ... volim te...

Sto ste takvi.
Evo,nove vesti-danas je ispao totalna budala jer ocito ide na foru da mu ja pridjem,pa on kao da se nesto pravi vazan,a 100% sam jedina devojka koja ga gleda:Di tako to,ali taj film tesko da ce odgledati.
Koji je,ljudi,taj ostar znak????????

Vreme se izmenilo vise niko ne vodi racuna ko koga staruje, ako ti se svidja i imas sanse kod njega slobodno kreni u polako osvajanje . Nemoj biti bezorbazna ali ni pasivna malo po malo, tako su se osvajali veliki gradovi a kamoli jedno srce . Pozdrav .

Back