anajade
Elita
- Poruka
- 17.929
Dok spavate niko ste i nista mrtav ili ziv pojma si nemas a oces da ti dusa bude svesna kad te smrt docepa.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne. To je najverovatnije, obzirom na do sada skupljena znanja.Znači ti u to veruješ, zato što niko do sada nije dokazao ništa drugačije?
A što ti o sebi od drugih skupljaš znanja? Jel ti fali nešto?Ne. To je najverovatnije, obzirom na do sada skupljena znanja.
nije objašnjivo jer nauka se isključivo bavi "ono što ne vidi ne postoji a iako ne vidi neko je bio u kualalumpur i ja mu verujem da je gužva u osam uveče". e onda ubeđuju ljude koji su bili svesni u smrti da su to halucinacije što je video iako je bio mrtavKakve veze hemija ima? Oni se izmeste iz tela i vide iz druge pozicije sve.
To što čuju može nekako i da se objasni, ali to što vide, nije objašnjivo.
to i kažemUmiruci i umrli nije isto
Funkcionise sto ne bi funkcionisao, jos nije umro.
Odakle sad ovo izroni?A što ti o sebi od drugih skupljaš znanja? Jel ti fali nešto?
A toooo je dakle razlog zasto mi neki od vas ne odgovaraju,ja pomislio da ostajete bez argumenata kad ste u cosku,narocito onaj vas front man Maki!Da, sad ide omalovažavanje i ruganje.. a posle ćeš da kukaš što neće
s tobom niko ozbiljno da priča..
Čuj neki..A toooo je dakle razlog zasto mi neki od vas ne odgovaraju,ja pomislio da ostajete bez argumenata kad ste u cosku,narocito onaj vas front man Maki!
..
...u redu,da se ne sekiram onda badava...
Pa stvarno ne razumem ko će mi o meni nešto bolje reći nego što jaOdakle sad ovo izroni?
Dokazi istrgnuti kontekst i resila si konacno robiveka,izvoli.Čuj neki..
I sad si ti kao sa dva citata i strgnuta iz konteksta nešto tako dokazao
Sto ne bi ste progovorili,jedva cekam sagovornike da se temeljno proiznesu,izvolte.da niko ne sme da progovori. Stvarno smešno..
Da, sve nas ubijaš svojim obimnim teološkim znanjem o suboti, spavanju mrtvih, košeraju i mržnji prema svemu pravoslavnom.A toooo je dakle razlog zasto mi neki od vas ne odgovaraju,ja pomislio da ostajete bez argumenata kad ste u cosku,narocito onaj vas front man Maki!
..
...u redu,da se ne sekiram onda badava...
Pa zatece me. Nema nikakve veze sa temom......Pa stvarno ne razumem ko će mi o meni nešto bolje reći nego što ja
sama mogu da primetim. Onaj dokazao ovo, onaj nije dokazao ono.
Njihov problem..
Jedva čekaš da omalovažiš ono što neko drugi kaže? Da se rugaš?Dokazi istrgnuti kontekst i resila si konacno robiveka,izvoli.
Sto ne bi ste progovorili,jedva cekam sagovornike da se temeljno proiznesu,izvolte.
Hajde za ovo nekako i da te razumem...Da, sve nas ubijaš svojim obimnim teološkim znanjem o suboti, spavanju mrtvih, košeraju
Ali te u vezi ovog definitivno ne kontam,kada sam ja to ikada tvrdio da mrzim pravoslavlje ?i mržnji prema svemu pravoslavnom.
Naravno da ima veze sa temom. Šta vredi nekome i reći ''evo naučnici su dokazaliPa zatece me. Nema nikakve veze sa temom......
A basnopisci? To nije uvreda i mržnja? To je kompliment sa tvoje strane.Hajde za ovo nekako i da te razumem...
Ali te u vezi ovog definitivno ne kontam,kada sam ja to ikada tvrdio da mrzim pravoslavlje ?
Ja bre zivim i radim sa pravoslavcima sve vreme,nesto sto ti nikada ne bi mogao ni da zamislis da radis sa hriscanima ?
To sam ti vec dokazao !!!Jedva čekaš da omalovažiš ono što neko drugi kaže? Da se rugaš?
Kažeš da ne treba tumačiti Bibliju nego da tamo sve jasno piše. Onda
gde jasno piše da duša nije besmrtna?
U onim stihovima koje si postavio tako nešto ne piše eksplicitno.
Jel znas bre ti sta je basnopisac,sta je tebi ?A basnopisci? To nije uvreda i mržnja? To je kompliment sa tvoje strane.
Dok istovremeno svoje basnopisce kriješ kao zmija noge.
...ja negiram i da su muslimani hriscani pa jel to znaci da ih mrzim ???On negira da su pravoslavci uopšte hrišćani a kao ne mrzi pravoslavlje. O Bože dragi...
ne vredi to je to nelogicno razmisljanje...ja negiram i da su muslimani hriscani pa jel to znaci da ih mrzim ???
...nego daj da si mi lepo popricamo o nekom cvecu,mozda o muzici...
Syvar je u tome da ako to dokazu onda ces i ti to moci da opazis.Naravno da ima veze sa temom. Šta vredi nekome i reći ''evo naučnici su dokazali
da duša postoji i da je besmrtna'' kada on to sam nije opazio, osvestio? Ništa.
jel znaš da je nekad u matematici sabiranje imalo primat pa po modernom algebarskom zapisu uzima se množenje.Pa stvarno ne razumem ko će mi o meni nešto bolje reći nego što ja
sama mogu da primetim. Onaj dokazao ovo, onaj nije dokazao ono.
Njihov problem..
da im nije bilo pagana ne bi znali šta je ćenifa .Jedva čekaš da omalovažiš ono što neko drugi kaže? Da se rugaš?
Kažeš da ne treba tumačiti Bibliju nego da tamo sve jasno piše. Onda
gde jasno piše da duša nije besmrtna?
U onim stihovima koje si postavio tako nešto ne piše eksplicitno.