Incident na Vračaru

navod je uvreda za srpski narod, narocito povecan deo kojim tvrdi da srbi uvek sve nose iz auta jer je kradja i lomljenje auta siguran i uobicajen cin:evil::evil:

opet isto, ja ga krstim ....

narkomani kradu sta signu, a najlakse im je razbiti staklo i...pet sekundi straha

a ovome se bilderu stalno prividja srpska krivica, meni odabno nije ni cak zabavan

postavljac je zlonameran i neuk

iz navedenog teksta se vidi da je u pitanju najobicnija kradja, narkoman verovatno, sto se inace cesto deava po bgdu. zato mi i ne ostavljamo tasne, torbe, laptopove a ni jakne u kolima

samo jedan mrzilac moze da iz dosta preciznog clanka izvede tj izmisli jedan naslov koji je duboko antisrpski

i dobro je da je to napisao tako da svi vide. samo se potvrdjuje vazeci stav siptarske antisrpske politike, neukost i prostacka zluradost
I Srbe u hrvatskoj napadnu narkomani i lopovi, razbiju auto i vlasnika.
Smetaju im tablice sa tablicama iz Beograda, Niša i......
Smeće lijevo, desno i u sredini koje niko ne ćisti iz političkog interesa.
Zato Adema ovdje niko ne napada što je šiptar, što će mu bre prekrasna, skupcjena kožna jakna. Mnogi vole kožu - stim nema veze nacionalizam.:hahaha::hahaha::hahaha::zcepanje::zcepanje::rotf::rotf::rotf::rotf:

nisi ni ti bas pri ... podacima

ukraden neseser ili sta vec

poredis sa nacionalistickim izlivima i komplet razbijenim staklima i izlupanom autu

ne brukaj se, ne stavljaj se u isti kos sa siptarima, nisu to vasi prijatelji

poredis sa nacionalistickim izlivima i komplet razbijenim staklima i izlupanom autu

bolje je neki pojedinacan slucaj vandalizma, nego tvoja tvrdnja da srbi nikada nista ne ostavljaju u auto jer narkomani odmah lome staklo i kradu sve sto nadju.
izgleda da i tebi nedostaju neki podaci

Nikad nisam mogao da shvatim glupane koji su se radovali tudjoj nesreci. To su prokleti ljudi koji nikada u zivotu nece imati srece.

Naravno da u Srbiju dolaze ljudi koji imaju neke rodbinske veze i da vole Srbiju. Isto tako odlaze i u Hrvatsku.

Ali ova gologuzija retardiranih koja nema nigde nikoga to nikada nece razumeti, kako u Srbiji a tako i u Hrvatskoj ;) Zauvek ce ostati u mraku svoje sobe, nece ni na more ici, planinu videli samo na razglednici... jer su tako vaspitani :)

Nisu to Vaši prijatelji ?????
Svi nisu garant, večina jeste 100%.
Imam dosta i šiptara prijatelja u Travniku, normalni ljuidi i dobri prijatelji.

Nikad nisam mogao da shvatim glupane koji su se radovali tudjoj nesreci. To su prokleti ljudi koji nikada u zivotu nece imati srece.

Naravno da u Srbiju dolaze ljudi koji imaju neke rodbinske veze i da vole Srbiju. Isto tako odlaze i u Hrvatsku.

Ali ova gologuzija retardiranih koja nema nigde nikoga to nikada nece razumeti, kako u Srbiji a tako i u Hrvatskoj ;) Zauvek ce ostati u mraku svoje sobe, nece ni na more ici, planinu videli samo na razglednici... jer su tako vaspitani :)

Ма бре потпуно је небитно због чега неко долази или одлази!!!
Само овакав изоловани случај, бојити националним или шовонистичким предзнаком, нема апсолутно никаквог смисла!!!
Разбио прозор, мазнуо прво што му је пало под руку и тутањ - највероватније наркић!!!
Ни први, а ни задњи случај те врсте!!!:sad2:

Da je ovo sabanluk svoje klase, jeste, ali da je nasao ko ce nama da kenya, i to jeste.

Ademe, da te priupitam, onako covecanski: sta ti s.eres? 'Leba ti, sta bi se desilo automobilu sa beogradskim registracijama u juznoj Mitrovici? U stvari, ebes automobil, sta bi se desilo vlasniku?

Umes ti na momente da budes simpatican, ali nemoj, tako ti Boga, Alaha i Jahvea, da se pretvaras da zivis u Bazelu kada imas tu cast da ti sugradjani redovno macolama razbijaju srpske nadgrobne spomenike, prebijaju i ubijaju bespomocne starce i decu i valjaju hors k'o Mars cokoladice.

Ne driblaj se u kaznenom...

• Podržavam
Reactions: 27E
Uvodna slika je benigna...

Ovo je prava srpska dobrodošlica...:mrgreen:

s6000762.jpg

vest nije toliko bitna, da nema grafita na mestu gde je razbijen auto.
iako pise gde se dogadjaj zbio, ja bih se kladio da je slika sa kosova...mislim "uobicajena" slika na mestima gde zive srbi, ali sta ce ona na BG to mi nije jasno:dontunderstand:

http://www.e-novine.com/srbija/vesti/29639-Dobrodolica-srpski-nain.html

Kako moze da ovo na Kosovu,i gde?Jedino u severnoj Mitrovici,ali koliko sam video ovakva ulica nema dole.
Ne mogu samo Kosovari da prednjace u divljstvu i vandalizmima.I mi konje za trku imamo...

Da je ovo sabanluk svoje klase, jeste, ali da je nasao ko ce nama da kenya, i to jeste.

Ademe, da te priupitam, onako covecanski: sta ti s.eres? 'Leba ti, sta bi se desilo automobilu sa beogradskim registracijama u juznoj Mitrovici? U stvari, ebes automobil, sta bi se desilo vlasniku?

Umes ti na momente da budes simpatican, ali nemoj, tako ti Boga, Alaha i Jahvea, da se pretvaras da zivis u Bazelu kada imas tu cast da ti sugradjani redovno macolama razbijaju srpske nadgrobne spomenike, prebijaju i ubijaju bespomocne starce i decu i valjaju hors k'o Mars cokoladice.

Ne driblaj se u kaznenom...

evo slazem se sa vecim delom tvog posta.
poenta moje teme je vise grafit nego razbijeno staklo.
a sto se razbijenog stakla, dogadjaj koji ne zasluzuje paznju, tu se slazem, ali po nekim forumasima, samo zato sto se desio u srbiji, a ne zato sto je kao dogadjaj nebitan.
ja mislim da ces to uvideti na osnovu postova ovde, a i na nekoj slicnoj temi, gde se slican dogajdaj odigrao na tudjem terenu.

Back